tedbiri de elden bırakmıyorsun bakıyorumda.
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü -[EMİNÖNÜ]-
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Bir yıllık savaşçım var o meret Işık Hanım Kolye düşmedi.Adam tek turda kolye ve yüzüğünü aldı.Benim beynim 404.
ne demişler hacı? çalış seninde olur.Retaliation yazdı: ↑16 Nis 2017 14:35 Bir yıllık savaşçım var o meret Işık Hanım Kolye düşmedi.Adam tek turda kolye ve yüzüğünü aldı.Benim beynim 404.
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Canı gönülden tebrik ediyorum hiç kıskanmadımFiratCakiroglu yazdı: ↑16 Nis 2017 00:09Selamlar , bugün yeni bir macera olması açısından savaşçı kasalım dedim.İsmini Gökböru koydum.İleride IıGÖKBÖRÜıI şeklinde isim değişikliği yapıcam , böyle kalmayacak.
Ahmet sağolsın gün boyu ona seviye atlatmak ile meşguldu.Sonra dedik Sığınak'tan devam edelim.
Bakınız ilk Kenan ve tek torbada düşen set![]()
Tepkiler biraz acayip kusura bakmayasınız![]()
Görüşmek üzre...
Sayın Gm şans faktörü kullanıcıya bağlıysa kapatcam hesabı söyleyin
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
Yorumlar için teşekkürler.
Benim için grup bölgeleri hayatımda bir ilkti.Ne gördüm ne de duydum.Ama bizzat yaşadım bu itemler ile.Güzel bir duygu imiş , herkese nasip olsun diyelim
Benim için grup bölgeleri hayatımda bir ilkti.Ne gördüm ne de duydum.Ama bizzat yaşadım bu itemler ile.Güzel bir duygu imiş , herkese nasip olsun diyelim

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , yoğunlukla gelen yorgunluk sebebiyle oyunda pek aktiflik gösteremedim geçen günlerde.Yoğunluk 1 2 ay daha devam edecek hız kesmeden.Bu sürede maden toplayarak öldürmek istiyorum zamanımı.
Bugün loncamıza ürün yenilemesi yapıldı ve attım kendimi Hol'e.Yarım saat kadar dolandım , şükür ki boş çıkmadım.

Görüşmek üzre...
Bugün loncamıza ürün yenilemesi yapıldı ve attım kendimi Hol'e.Yarım saat kadar dolandım , şükür ki boş çıkmadım.

Görüşmek üzre...

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , dün para geldi hesapta olmayan bir şekilde.Dedim napayım bu parayı , en iyisi akçe alayım
2500 Akçe çekip Silah Parlatma ürününü aldım.Parlatılacaklar listemde ilk sırada olan Ruh Döven Asa'mı parlattım

Hem parlama efekti , hem kullanım sıklığı bakımından parlaması gereken bir asa idi benim için.Hayırlı olsun diyelim
Bölge falan atmadığım için madene yöneldim şifacı ile.Öncelikle Hol'de dolandım 1 saat kadar.Düşüremedik saf maden.Sonra Eminönü yapayım dedim , ilk elmas ilk saf

Baktım madenleri çekenler var , ekmekleriyle oynamayalım adamların.Geçtim büyücüye Yeraltı'na cin kardeşlerimizin yanına.Onlardan da bir tane reçete alıp günü kapatmış oldum şimdilik.

Günü daha bitirmedik.Belki akşam maden falan yapabilirim oyunda.
Görüşmek üzre...

Hem parlama efekti , hem kullanım sıklığı bakımından parlaması gereken bir asa idi benim için.Hayırlı olsun diyelim
Bölge falan atmadığım için madene yöneldim şifacı ile.Öncelikle Hol'de dolandım 1 saat kadar.Düşüremedik saf maden.Sonra Eminönü yapayım dedim , ilk elmas ilk saf

Baktım madenleri çekenler var , ekmekleriyle oynamayalım adamların.Geçtim büyücüye Yeraltı'na cin kardeşlerimizin yanına.Onlardan da bir tane reçete alıp günü kapatmış oldum şimdilik.

Günü daha bitirmedik.Belki akşam maden falan yapabilirim oyunda.
Görüşmek üzre...

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , oyunu kapatmadan son kez Hol turu yaptım.Kapanışı boş geçmedim

Son olarak , her kuşun eti yenmez

Görüşmek üzre...

Son olarak , her kuşun eti yenmez

Görüşmek üzre...

- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
Selamlar , maden turumuz aralıklarla devam etmekte.Bir süre sonra sıkıyor hep aynı hep aynı
Dünden bugüne en fazla 2 saat kadar maden dolanmışımdır tüm bölgelerde.Buna rağmen 4 tane saf maden düşürmeyi bildim.Sırası ile:

Satmayı düşünmüyorum bu madenleri.3-5 ay biriktirmeyi planladım.Belki Sivri Ada madenleri ile takas edebilirim denk gelirse.
Maksat oranın madenleri de elimizde bulunsun.
Şuanlık son durum bu şekilde.Bakalım nereye kadar zenginleşecek bu kasa

2 tane Alexandrite , 1 tane Liderlik Sembolü , 1 tane Dev Komodo Dişi , 1 tane Örümcek Gözü aşağıda görüntüde olan cengaverimizden armağan.
Hayvan gibi "Defansif Savaşçı" olacak ilerleyen aylarda diye umuyorum

Görüşmek üzre...
Dünden bugüne en fazla 2 saat kadar maden dolanmışımdır tüm bölgelerde.Buna rağmen 4 tane saf maden düşürmeyi bildim.Sırası ile:

Satmayı düşünmüyorum bu madenleri.3-5 ay biriktirmeyi planladım.Belki Sivri Ada madenleri ile takas edebilirim denk gelirse.
Maksat oranın madenleri de elimizde bulunsun.
Şuanlık son durum bu şekilde.Bakalım nereye kadar zenginleşecek bu kasa

2 tane Alexandrite , 1 tane Liderlik Sembolü , 1 tane Dev Komodo Dişi , 1 tane Örümcek Gözü aşağıda görüntüde olan cengaverimizden armağan.
Hayvan gibi "Defansif Savaşçı" olacak ilerleyen aylarda diye umuyorum

Görüşmek üzre...