Bilgisi olan arkadaşlar bilgi sahibi oldugu dal ve ustalik derecesiyle bu basliga yazsin belki Sobee burdaki arkadaslardan gonullu alip gelistirme ekibine dahil ederde su oyuna biseyler eklemek sizin elinizde olur
C# acemi seviyede yazilimciyim ikvde hicbirşey yapamam belki benden daha iyi gonulluler cikar
Yazilim , Grafik Tasarim , Programcı , Testerlik hakkinda
- Parlementxx
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Discord: parlooo.
- karagol25
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Karagöl Team
Re: Yazilim , Grafik Tasarim , Programcı , Testerlik hakkinda
Boşver Kardeşim Uğraşma Ne Halleri Varsa Görsünler Son 2 Ay 2 Ay Sonra Plus Bitiyor Bu Süre Zarfında Güncelleme Gelirse Devam Gelmesse Veda. Bunların Nazıylamı Ugrasalım Yok Sobee Açıklama Yapacak Yok TT Açıklama YapacakParlementxx yazdı: ↑25 Nis 2017 13:57 Bilgisi olan arkadaşlar bilgi sahibi oldugu dal ve ustalik derecesiyle bu basliga yazsin belki Sobee burdaki arkadaslardan gonullu alip gelistirme ekibine dahil ederde su oyuna biseyler eklemek sizin elinizde olur
C# acemi seviyede yazilimciyim ikvde hicbirşey yapamam belki benden daha iyi gonulluler cikar
- IIASiLKANII
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
karagol25 yazdı: ↑25 Nis 2017 14:34Boşver Kardeşim Uğraşma Ne Halleri Varsa Görsünler Son 2 Ay 2 Ay Sonra Plus Bitiyor Bu Süre Zarfında Güncelleme Gelirse Devam Gelmesse Veda. Bunların Nazıylamı Ugrasalım Yok Sobee Açıklama Yapacak Yok TT Açıklama YapacakParlementxx yazdı: ↑25 Nis 2017 13:57 Bilgisi olan arkadaşlar bilgi sahibi oldugu dal ve ustalik derecesiyle bu basliga yazsin belki Sobee burdaki arkadaslardan gonullu alip gelistirme ekibine dahil ederde su oyuna biseyler eklemek sizin elinizde olur
Tam 2 ay sonra süre biter bitmez açıklama yapılmış ,yeni plus paketini aldirmak icin elinden geleni yapan yönetim gibi yönetim
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Eminönü VOLUNTARY
- karagol25
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karagöl Team
Tespit Gibi TespitIIASiLKANII yazdı: ↑15 Tem 2017 18:51karagol25 yazdı: ↑25 Nis 2017 14:34Boşver Kardeşim Uğraşma Ne Halleri Varsa Görsünler Son 2 Ay 2 Ay Sonra Plus Bitiyor Bu Süre Zarfında Güncelleme Gelirse Devam Gelmesse Veda. Bunların Nazıylamı Ugrasalım Yok Sobee Açıklama Yapacak Yok TT Açıklama YapacakParlementxx yazdı: ↑25 Nis 2017 13:57 Bilgisi olan arkadaşlar bilgi sahibi oldugu dal ve ustalik derecesiyle bu basliga yazsin belki Sobee burdaki arkadaslardan gonullu alip gelistirme ekibine dahil ederde su oyuna biseyler eklemek sizin elinizde olur
Tam 2 ay sonra süre biter bitmez açıklama yapılmış ,yeni plus paketini aldirmak icin elinden geleni yapan yönetim gibi yönetim![]()
Grafik tasarım ile ilgileniyorum. Tanıdığınız isim; GWYNBLEIDD'in izinden yürüyen birisiyim. Önümüzdeki Fan Art yarışmasında eserimi görebilirsiniz.