Yardımcı Olurmusunuz!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Yardımcı Olurmusunuz!!

Mesaj gönderen CARIZMA »

Arkadaşalr galiba mynet hesabı kaldırılıcak bu sebeple karakter transferimi yapmak istiyorum ancak akrşıma gelen kutucuklara ne yazıcagım akarar veremiyorum bana açık açık anlatırmısınız olayı tam oalrak çözemedimde...
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: Yardımcı Olurmusunuz!!

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

karDeş TT net uyeLıqı aL veya Sobe Benım tavsıyem uyeLıqı aLırken kullanmadın bır msn den veya numaradan aL cunku carına sıfresını deqıstırmek ısteyen uyanıkLar veya gırmek ısteyenler 3 kere yanLıs gırıste carın otamatık bLoke yer calamazlar ama tt netı ararsın coq kontorun gıder blokeyı açtırmak ıcın ..))
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
TuRaB
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TuRaB »

EnSoNxLeonar yazdı:karDeş TT net uyeLıqı aL veya Sobe Benım tavsıyem uyeLıqı aLırken kullanmadın bır msn den veya numaradan aL cunku carına sıfresını deqıstırmek ısteyen uyanıkLar veya gırmek ısteyenler 3 kere yanLıs gırıste carın otamatık bLoke yer calamazlar ama tt netı ararsın coq kontorun gıder blokeyı açtırmak ıcın ..))
ŞerefsizLer dediğin gibi yaptı ama bende açtırmıyom carı öLe kaLsın azcık ztn oyunuda bıRakmak istiyoRduk.. ve bıRaKTık.
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen savascixhalil »

ŞerefsizLer dediğin gibi yaptı ama bende açtırmıyom carı öLe kaLsın azcık ztn oyunuda bıRakmak istiyoRduk.. ve bıRaKTık.

mynet hesabı kalkmıcaktır kalksa Orticimiz bize haber verir :DDD
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )

“Genel Sohbet” sayfasına dön