Yardımcı Olurmusunuz!!
Yardımcı Olurmusunuz!!
Arkadaşalr galiba mynet hesabı kaldırılıcak bu sebeple karakter transferimi yapmak istiyorum ancak akrşıma gelen kutucuklara ne yazıcagım akarar veremiyorum bana açık açık anlatırmısınız olayı tam oalrak çözemedimde...
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Yardımcı Olurmusunuz!!
karDeş TT net uyeLıqı aL veya Sobe Benım tavsıyem uyeLıqı aLırken kullanmadın bır msn den veya numaradan aL cunku carına sıfresını deqıstırmek ısteyen uyanıkLar veya gırmek ısteyenler 3 kere yanLıs gırıste carın otamatık bLoke yer calamazlar ama tt netı ararsın coq kontorun gıder blokeyı açtırmak ıcın ..))

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
ŞerefsizLer dediğin gibi yaptı ama bende açtırmıyom carı öLe kaLsın azcık ztn oyunuda bıRakmak istiyoRduk.. ve bıRaKTık.EnSoNxLeonar yazdı:karDeş TT net uyeLıqı aL veya Sobe Benım tavsıyem uyeLıqı aLırken kullanmadın bır msn den veya numaradan aL cunku carına sıfresını deqıstırmek ısteyen uyanıkLar veya gırmek ısteyenler 3 kere yanLıs gırıste carın otamatık bLoke yer calamazlar ama tt netı ararsın coq kontorun gıder blokeyı açtırmak ıcın ..))
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ŞerefsizLer dediğin gibi yaptı ama bende açtırmıyom carı öLe kaLsın azcık ztn oyunuda bıRakmak istiyoRduk.. ve bıRaKTık.
mynet hesabı kalkmıcaktır kalksa Orticimiz bize haber verir

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )