Fikrimin ince gülü

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Atletik
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Fikrimin ince gülü

Mesaj gönderen Atletik »

Esslamu aleykum ;

İnsanlar bazen elinde bulundurdukları değerlerin hakkını verme konusunda gerçekten çok başarılılar...
Özellikle şu zamana kadar tabir-i caizse söylenilenleri muhatap alıp cevap verme gereği duymamamı, kendilerince haklı sebep görüp de meydanı boş bulanlar; üç maymuncuğu oynayıp da kendilerini maskara etmesinler 8-)
Halihazırda bizler için kullandıkları tabirleri hayal güçlerine vermiyorum; çünkü bu kadar düşünülüp de üzerinde grup çalışması yapıp, sözde kanıt göstererek gözler önüne serdiğini sanan bazı acziyet sahibi insanlar acınası durumlarına dönüp bir baksalar keşke...İçimde sevgiye dair kırıntı kaldıysa onu yerde bırakmaz, alçakça üstüne basmaya çalışılsa da yerden kaldırma cehdine bürünmeye çalışırım....

Şunu belirteyim foruma koyduğım resmin aslanlar gibi ardındayım evt o anki öfkemle koydum...
Daha sonra bahsettiğim o sevgi kırıntılarını ezip geçen zihniyeti burada alkışlamak sanırım adab--ı muaşerete tam da uyuyor.

Sözün özü insanları kendilerince şekillendiremediklerini, eğip bükemediklerini, kendi içinde cepheleşmelerini acizlik olarak görüyorum...

Öküzün altında buzağı arayan kafasızlar biraz daha beklesinler ; yakında ikiz doğurur :lol:
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür, Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür

Saygı ve sevgilerimle

ATLETİK

“Genel Sohbet” sayfasına dön