OYUNU KURTARMA HAREKATI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: OYUNU KURTARMA HAREKATI

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Yasal olarak legal bir girişim olduğunu düşünmüyorum dostum, bilişim suçları artık daha güzel çalışıyor bu bir ikincisi de böyle bir saldırıyı legal bir forum sitesi üzerinden duyurduğundan dolayı başarılı olma ihtimalini de 100%100 e çekmiş bulunmaktasın. O:-)

dostum biz ölümüne bu oyunun yanındayız zaten. kader mühürlerine brüt olarak tık kazandırmaktan başka bir şeye yaramaz hani. bence siteye bile tıklamayın. benim protestom böyle hani boşu boşuna konu tıklamalarını arttırmayalım.

her şey bir kenara üçüncüsü ise kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. suç olsa da olmasa da nasıl desem konu aslında polisle mahkemeyle uğraşma vs değil, hani toplumsal ahlak kuralları bile huzurlu ve mutlu yaşamamız için bize yeter.

yapılacak eylemin sonuçları lehimize olsaydı oturup planlamasını yapardık hani. bilmiyorum arkadaşların düşünceleri neler ama kemik oyuncu kadrosunu seviyeli ve ikv ye bağlı şekilde göstermek en doğrusu olacaktır. O:-)
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Sonkezsaldiri
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Sonkezsaldiri »

Tamam arkadaslar bekleyelim hic bırsey yapmayalım nerullun gizemli ipuçları daha eglenceli sanirim size iyi forumlar hak ediyoruz bunu sanirim bizim bu oyuna kötülüğümüz istesekte dokunmaz sanirim gonulden bagli kalmak en iyisi çaresiz
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Resim
Resim
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen asgsdga »

ben sevdim bu fikri valla gidip kader mühürleri forumunu trollemeye başlıyorum akşama. siber saldırı sıkıntı ama troll dedin mi akan sular durur :upside_down_face:
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

annem artık benimle ilgilenmiyor. gideyim de küçük kardeşimin kıyafetlerini keseyim belki ilgiyi üstüme çekmiş olurum :blush:
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen asgsdga »

Wanker yazdı: 14 Nis 2017 09:58 annem artık benimle ilgilenmiyor. gideyim de küçük kardeşimin kıyafetlerini keseyim belki ilgiyi üstüme çekmiş olurum :blush:
hakkımızı istemek ne zamandan beri çocukluk oldu hacı?
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HellBlazer »

asgsdga yazdı: 14 Nis 2017 10:37
Wanker yazdı: 14 Nis 2017 09:58 annem artık benimle ilgilenmiyor. gideyim de küçük kardeşimin kıyafetlerini keseyim belki ilgiyi üstüme çekmiş olurum :blush:
hakkımızı istemek ne zamandan beri çocukluk oldu hacı?
hacı! hakkımızı arayalım aramasına da... gideyim sunuculara saldırayım, orada burada trollük yapayım dersen işin boyutu değişiyor.
asgsdga
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen asgsdga »

Wanker yazdı: 14 Nis 2017 12:48
hacı! hakkımızı arayalım aramasına da... gideyim sunuculara saldırayım, orada burada trollük yapayım dersen işin boyutu değişiyor.
işin boyutu değişiyor evet, bizi dikkate alıyorlar.(normal şirketler yani) valla burdan 50 kişi gidip KM forumunda ''güzel oyun ama bi ikv değil'' yazsa emin ol işin boyutu değişir. değişmese bile burda boş boş beklemekten iyidir.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

kardeşim harekat dedigin gizli yapılır bir gece ansızın onları yakalayacaktık oldumu şimdi,ifşa ettin bizi nerull ve adamları gereken önlemi almıştır üzgünüm :(
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

fiberimsi siber saldırılarınıza bir son verin artık. sığınaklara giden asansörde mahsur kalan insanlar var. adamlar takı uğruna gidiyor asansörde kalıyor. oldu mu şimdi ama?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön