Selamlar -artık son tılsım demek istiyorum - son tılsımımız olan İyileştirme Çemberi 2(II) üretimini yaptım.
Süper olmasa da sağlam bir şifacı oluşturduğumuza inanıyorum.
İyileştirme + Şifa Bilgisi (II) + İyileştirme Çemberi 1(II) + İyileştirme Çemberi 2(II) olmak üzre fiyat/performans setimizi tamamlamış oldum.
Sonsuza kadar bu seti bozmayı düşünmüyorum
Yavru şifacımda kaldırma yeteneği olmadığı için , belki ucuzdan şifacı için Büyü Bozma (II) tılsımını bulursam alabilirim.
Üretim değil ama
Selamlar -artık son tılsım demek istiyorum - son tılsımımız olan İyileştirme Çemberi 2(II) üretimini yaptım.
Süper olmasa da sağlam bir şifacı oluşturduğumuza inanıyorum.
İyileştirme + Şifa Bilgisi (II) + İyileştirme Çemberi 1(II) + İyileştirme Çemberi 2(II) olmak üzre fiyat/performans setimizi tamamlamış oldum.
Sonsuza kadar bu seti bozmayı düşünmüyorum
Yavru şifacımda kaldırma yeteneği olmadığı için , belki ucuzdan şifacı için Büyü Bozma (II) tılsımını bulursam alabilirim.
Üretim değil ama
Eniyisi yazdı: ↑15 Nis 2017 19:22
Sohbetim olmasada her gün gördüğüm kişinin günlüğüne bir yorum bırakmazsam olmaz. Varmıdır bir şifacıya önerin
Sağolasın.
Naçizane fikrim şudur:Seni "şifacısın" diye arkaplan oyuncusu olarak görenlere aldırış etme.Sen olmadan iki adım atamazlar.Her zaman önde git
Eniyisi yazdı: ↑15 Nis 2017 19:22
Sohbetim olmasada her gün gördüğüm kişinin günlüğüne bir yorum bırakmazsam olmaz. Varmıdır bir şifacıya önerin
Sağolasın.
Naçizane fikrim şudur:Seni "şifacısın" diye arkaplan oyuncusu olarak görenlere aldırış etme.Sen olmadan iki adım atamazlar.Her zaman önde git
Biz gene arkadan gidelimde ölmesin büyücülerimiz
Saçmalıklardan sıkılmış birisi Tablet - Psychoshow - Eniyisi
Selamlar , bugün yeni bir macera olması açısından savaşçı kasalım dedim.İsmini Gökböru koydum.İleride IıGÖKBÖRÜıI şeklinde isim değişikliği yapıcam , böyle kalmayacak.
Ahmet sağolsın gün boyu ona seviye atlatmak ile meşguldu.Sonra dedik Sığınak'tan devam edelim.
Bakınız ilk Kenan ve tek torbada düşen set