Bugün size 4 senedir üniversite amaçlı yaşadığım İstanbul'un keşfettiğim güzelliklerinden bahsedeceğim. Bildiğiniz gibi İstanbul'un trafiğini, iş ve okul stressini bir kenara bıraktığımızda gezilip görülecek çok güzel mekanları var. Eğer İstanbul'da yaşıyorsanız veya ara sıra gelip gidiyorsanız naçizane bir tavsiyem var: Karaköy.
Gerek sahil kısmının yeni tasarımı olsun;
gerek ara sokaklarındaki tatlı çaycılar, kafeler ve butikler olsun, Hoş ve huzur verici bir semt Bazı mekanlar biraz tuzlu da olsa gayet uygun yerler de mevcut
Bunlara ek olarak her sene belirli zamanlarda düzenlenen sokak festivalleri de oluyor. Özellikle üniversite öğrencisi iseniz en az bir kere katılmanızı tavsiye ederim:
Bayterapi96 yazdı: ↑12 Nis 2017 10:34Doğma büyüme istanbulluyum şahsen karaköy de hiç bulunmamisimdir.
Buna bende dahilim , sadece karaköylede kalmaz o liste
O listeye dahil olur muyum bilmem ama Karaköy ve Eminönü'nü bilirim.Ancak Anadolu Yakasını pek bilmem.Ben Avrupa Yakasında oturuyorum.Bağcılar,Güngören,Bayrampaşa,Esenler gibi yerleri bilirim.
Eminönüne gittiğimde galata köprüsünden geçip karaköye gitmessem olmaz. Galatadan geçerken de oyun aklıma gelir , şu güncelleme gelsede şurda oynasak biraz diyordum kendi kendime
yaklaşık 2.5 senedir İstanbul'da yaşıyorum Karaköy iki adımlık yer ama üşenmekten gidemiyorum. Sarıyer'e gittim ama Karaköy'ü gezmek nasip olmadı daha. yakın zamanda nasip olur inşallah.
Karaköy guzel yerdir. Severim. Eminonu Yeniköy Tarabya esenler bagcilar bayrampasa neredeyse her cesit ilcesinde bulundum İstanbul'un. Ama Eminönü gulhane arasinda kalan sarayburnu her zaman gozumde farklıdır
19 yaşındayım. Üniversiteyi o kısımlarda kazanıp gezip, dolaşıp şu asosyalliği üzerimden sağlam bir şekilde fırlatasım var. Karaköy'den başlarım belki.