Oyunun hikayesini baştan sona resimler, anekdotlar ile özetlemeyi düşünüyorum. Hem genel bir özet olması için hem de oyunu hikaye yanıyla oynamamış olanlar için.
Böyle bir şey yapsam ilgi görür mü? Okur musunuz? Boş yere yapmış olmak istemiyorum. Eğer böyle bir isteği olan varsa konuyu hazırlamaya başlayabilirim.
Ben her seferinde bir heves ediyorum şu hikayeyi bir baştan okuyayım diye, çok kısa bir süre sonra o heves kaçıyor. Açıkçası çok memnun olurum ben. Ama bir önceki iletide bahsedildiği üzere telif problemi doğabilir, dikkat etmek lazım.
Eğer yapabilirsen şimdiden teşekkürler.
yapsam okunur mu diye düşünme; güzel yaparsan okunur.
(birde boş vaktin yoksa uğraşma, güzel bi çalışma yapmak zaman alacaktır!. yaparsan bol resimli ve farklı resimler kullanırsan ilgiyi arttırabilirsin. ikv'de bizler yeni olarak gördüğümüz her ayrıntıyı seviyoruz:))
Hikayeyi forum üzerinden bir konuda açacağım. Daha önceden de diğer arkadaşların açtığı gibi. O yüzden sorun olacağını sanmıyorum. O halde yazmaya başlıyorum. Ortaya çok iyi bir şey koyacağımı düşünmüyorum ama açıklayıcı olacağından eminim.
Serinplay yazdı: ↑07 Nis 2017 21:18
Şunu söylemem gerekir ki bolca boş vakit ve sabır gerektiren bir iş olacak.Ve eğer gerekli özen gösterilmezse etkili olmaz.Açıkcası uzun zaman önce böyle bir konu açmayı planlamıştım ama daha sonra bu fikir ile farklı formatta bir dijital dergi yapmaya karar verdim.Tüm hikayeyi yazmak çok zaman alır ve tüm hikayenin net bir kronolojik sıralaması yok.Çünkü hikayede çok sayıda boşluklar mevcut.Buralara teori eklenecek olursa konu hikaye yazmaktan daha farklı bir hal alır.Diğer türlü sadece hikayeyi yazmak ise sadece Tarihçe'yi resimli yapmak gibi bir şey olur.Tabi tarihçede görev metinlerinden elde edilen bilgiler yok ama dediğim gibi biraz karışık çünkü içlerinde varsayımlar var.Önemli olan konunun ne kadar iyi hazırlandığı ve ne kadar gerçek içerdiğidir.
Kolay gelsin...
Yok ben sadece isteyenlerin hikayeyi en azından yüzeysel olarak bilmesi için böyle bir şey düşündüm. Yani "Lodos ve arz klanı arasında neler yaşandı?", "Agah Efendi neden kör?" gibi soruların cevabı hakkında herkes bilgi sahibi değil maalesef. En azından bu gibi soruları tüm kullanıcılar bilsin istedim. Bu yüzden en baştan hikaye örgüsünün son haline kadar, en azından ne olup bittiğine dair bir konu hazırlamayı düşünüyorum.
Sora yazdı: ↑07 Nis 2017 20:29
Oyunun hikayesini baştan sona resimler, anekdotlar ile özetlemeyi düşünüyorum. Hem genel bir özet olması için hem de oyunu hikaye yanıyla oynamamış olanlar için.
Böyle bir şey yapsam ilgi görür mü? Okur musunuz? Boş yere yapmış olmak istemiyorum. Eğer böyle bir isteği olan varsa konuyu hazırlamaya başlayabilirim.
Sevgiler
Harika! Kesinlikle takipte kalıcam
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..