NİHAT bey Buraya

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sehmuz47
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: KıYaMeTiN HüKüMDaRLaRı

Re: NİHAT bey Buraya

Mesaj gönderen Sehmuz47 »

Nerull yazdı: 06 Nis 2017 09:34 Konuyu görünce geldim ama çıkmışsınız arkadaşlar. Neyse başka zamana artık :thinking:
Nihat abi yemin ederim resmen dalga gecıyorsun böyle bir mesaj. Atılırmı abi 7 24 burdayız. Bi. Net cevap yahu sabır kalmadı anlayın
MoRTaLDaNCe. MoRTaLınGaZaBı
MoRTaLDoCToR
Kıyametin Kaosunda Yetişen Neferler
Kıyamet sonamı Erdi GÜNCELLEME İSTİYORUZ
5 YILDIR BU EKİP NASIL Bİ GENİŞLEME HAZIRLIYO
Açıklama Bekliyoruz
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

Nerull yazdı: 06 Nis 2017 09:34 Konuyu görünce geldim ama çıkmışsınız arkadaşlar. Neyse başka zamana artık :thinking:
Mekanın sahibi benim girerken izin alıcan Nihat abi 😂
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Arkadaşlar siz hala bu şekilde cevaplar verirseniz bu insanlar sizi bu şekilde sömürmeye devam ederler. Kitle olarak biraz "Uyan"manız lazım. Bu alenen duygu tacirliği ve dalga geçmektir. Siz böyle yaptıkça bu duygu tacirliğini haketmiş oluyorsunuz.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

AÇIKLIYORUM

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Beyin Fırtınası (Fırtına sonrası beyin yandı) :')

Arzuhalciye yeni görev eklenecek.

Biliyorsunuz hep okuma yazma kayıt tutma işleri Arzuhalciye ait.

PERİHAN ile ilgili bilgiler Arzuhalci sayesinde açığa kavuşacak.

Lodoslar bu bölümde daha aktif olacak hikâye örgüsünde.

Tahminimce bir kaç slot ve iki şef bir Boss dan oluşan bir bölge gelecek.

Ama buraya gelmeden bilgileri öğrenmek için hangi aşamalardan geçeceğiz belki karşı ya gecmemizin sebebini bu olabilir.

Normal hikâye örgüsünde sıra anahtar da yani gezgin şehir.

Burda UYANMAK eylemi acaba neydi. Yoksa Şu ana kadar olanlar rüya mı yoksa başka bir oyun evreni bizi mı bekliyor.

Belkide.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

turkoxHAMSTER yazdı: 06 Nis 2017 14:06 Arkadaşlar siz hala bu şekilde cevaplar verirseniz bu insanlar sizi bu şekilde sömürmeye devam ederler. Kitle olarak biraz "Uyan"manız lazım. Bu alenen duygu tacirliği ve dalga geçmektir. Siz böyle yaptıkça bu duygu tacirliğini haketmiş oluyorsunuz.
#Kadermühürlerikapatılsın

Para akışını kesseler hiçbir sıkıntı kalmayacak aç karna iş yapmazki zaten bunlar 3 yıldır akçe almıyorum,mutluyum mesutum.Sizde akçe almayı acilen kesmelisiniz sitede yazanlara aldanmayın sömürü olabilir alenen!!!Bizim kuzene fuarda ikv bitti game over felan demişler bilemedim heralde bu kadar duygu sömürü yapacak kadar insan kendini alçaltırmı :O ne yani o perihan yazısı sitede yapılan gizemli şeylerdemi palavraydı kandırıldım arkadaşlar galiba masum duygularımı insafsızca taciz ettiler.

Kullanıcı avatarı
satyroS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen satyroS »

Tabi, tabii :upside_down_face:
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sora »

YemeLik yazdı: 06 Nis 2017 07:25 adam resmi youtube kanalından link atmış gözlerim yaşardı ;(
Ne zaman ve nerede oldu bu?
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ZoneIX »

Mevlüt Dinc gitti doğru düzgün adam bir sen kaldın sende bizi yaraladın :(
BOŞ
Kullanıcı avatarı
BLueMASTER
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Histeri

Mesaj gönderen BLueMASTER »

YemeLik yazdı: 06 Nis 2017 14:49
turkoxHAMSTER yazdı: 06 Nis 2017 14:06 Arkadaşlar siz hala bu şekilde cevaplar verirseniz bu insanlar sizi bu şekilde sömürmeye devam ederler. Kitle olarak biraz "Uyan"manız lazım. Bu alenen duygu tacirliği ve dalga geçmektir. Siz böyle yaptıkça bu duygu tacirliğini haketmiş oluyorsunuz.

Para akışını kesseler hiçbir sıkıntı kalmayacak aç karna iş yapmazki zaten bunlar 3 yıldır akçe almıyorum,mutluyum mesutum.Sizde akçe almayı acilen kesmelisiniz sitede yazanlara aldanmayın sömürü olabilir alenen!!!Bizim kuzene fuarda ikv bitti game over felan demişler bilemedim heralde bu kadar duygu sömürü yapacak kadar insan kendini alçaltırmı :O ne yani o perihan yazısı sitede yapılan gizemli şeylerdemi palavraydı kandırıldım arkadaşlar galiba masum duygularımı insafsızca taciz ettiler.

Katılıyorum bir an önce ikv oyuncuları para akışını kesmesi lazım..
Resim
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

BLueMASTER yazdı: 06 Nis 2017 18:37
YemeLik yazdı: 06 Nis 2017 14:49

Katılıyorum bir an önce ikv oyuncuları para akışını kesmesi lazım..
Zaten en başında yapılması gereken para akışının kesilmesiydi fakat bizim iyi yürekli insanımız türk oyunudur biz desteklersek onlarda yapar mantığıyla hareket ettiği için bu hallere gelindi yıllardır oyuna girmiyorum parada yatırmıyorum haliyle kesin bir açıklama yapılana kadarda yönetimin desteği hakettiğini düşünmüyorum , ha gerçekten bazı şeyleri ortaya koyup insanları tatmin edicek şekilde gelişmeler kaydedilirse ozaman para da kazanırlar oyuncu da :)
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ

“Genel Etkileşim” sayfasına dön