Nihat abi yemin ederim resmen dalga gecıyorsun böyle bir mesaj. Atılırmı abi 7 24 burdayız. Bi. Net cevap yahu sabır kalmadı anlayın
NİHAT bey Buraya
- Sehmuz47
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: KıYaMeTiN HüKüMDaRLaRı
Re: NİHAT bey Buraya
MoRTaLDaNCe. MoRTaLınGaZaBı
MoRTaLDoCToR
Kıyametin Kaosunda Yetişen Neferler
Kıyamet sonamı Erdi GÜNCELLEME İSTİYORUZ
5 YILDIR BU EKİP NASIL Bİ GENİŞLEME HAZIRLIYO
Açıklama Bekliyoruz
MoRTaLDoCToR
Kıyametin Kaosunda Yetişen Neferler
Kıyamet sonamı Erdi GÜNCELLEME İSTİYORUZ
5 YILDIR BU EKİP NASIL Bİ GENİŞLEME HAZIRLIYO
Açıklama Bekliyoruz
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Mekanın sahibi benim girerken izin alıcan Nihat abi
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşlar siz hala bu şekilde cevaplar verirseniz bu insanlar sizi bu şekilde sömürmeye devam ederler. Kitle olarak biraz "Uyan"manız lazım. Bu alenen duygu tacirliği ve dalga geçmektir. Siz böyle yaptıkça bu duygu tacirliğini haketmiş oluyorsunuz.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
AÇIKLIYORUM
Beyin Fırtınası (Fırtına sonrası beyin yandı)
Arzuhalciye yeni görev eklenecek.
Biliyorsunuz hep okuma yazma kayıt tutma işleri Arzuhalciye ait.
PERİHAN ile ilgili bilgiler Arzuhalci sayesinde açığa kavuşacak.
Lodoslar bu bölümde daha aktif olacak hikâye örgüsünde.
Tahminimce bir kaç slot ve iki şef bir Boss dan oluşan bir bölge gelecek.
Ama buraya gelmeden bilgileri öğrenmek için hangi aşamalardan geçeceğiz belki karşı ya gecmemizin sebebini bu olabilir.
Normal hikâye örgüsünde sıra anahtar da yani gezgin şehir.
Burda UYANMAK eylemi acaba neydi. Yoksa Şu ana kadar olanlar rüya mı yoksa başka bir oyun evreni bizi mı bekliyor.
Belkide.
Arzuhalciye yeni görev eklenecek.
Biliyorsunuz hep okuma yazma kayıt tutma işleri Arzuhalciye ait.
PERİHAN ile ilgili bilgiler Arzuhalci sayesinde açığa kavuşacak.
Lodoslar bu bölümde daha aktif olacak hikâye örgüsünde.
Tahminimce bir kaç slot ve iki şef bir Boss dan oluşan bir bölge gelecek.
Ama buraya gelmeden bilgileri öğrenmek için hangi aşamalardan geçeceğiz belki karşı ya gecmemizin sebebini bu olabilir.
Normal hikâye örgüsünde sıra anahtar da yani gezgin şehir.
Burda UYANMAK eylemi acaba neydi. Yoksa Şu ana kadar olanlar rüya mı yoksa başka bir oyun evreni bizi mı bekliyor.
Belkide.

LEPRECHAUN
#KadermühürlerikapatılsınturkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Nis 2017 14:06 Arkadaşlar siz hala bu şekilde cevaplar verirseniz bu insanlar sizi bu şekilde sömürmeye devam ederler. Kitle olarak biraz "Uyan"manız lazım. Bu alenen duygu tacirliği ve dalga geçmektir. Siz böyle yaptıkça bu duygu tacirliğini haketmiş oluyorsunuz.
Para akışını kesseler hiçbir sıkıntı kalmayacak aç karna iş yapmazki zaten bunlar 3 yıldır akçe almıyorum,mutluyum mesutum.Sizde akçe almayı acilen kesmelisiniz sitede yazanlara aldanmayın sömürü olabilir alenen!!!Bizim kuzene fuarda ikv bitti game over felan demişler bilemedim heralde bu kadar duygu sömürü yapacak kadar insan kendini alçaltırmı
#Kadermühürlerikapatılsın
Ne zaman ve nerede oldu bu?
Konularım
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu
Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme
Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV
Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
- BLueMASTER
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Histeri
Katılıyorum bir an önce ikv oyuncuları para akışını kesmesi lazım..YemeLik yazdı: ↑06 Nis 2017 14:49#KadermühürlerikapatılsınturkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Nis 2017 14:06 Arkadaşlar siz hala bu şekilde cevaplar verirseniz bu insanlar sizi bu şekilde sömürmeye devam ederler. Kitle olarak biraz "Uyan"manız lazım. Bu alenen duygu tacirliği ve dalga geçmektir. Siz böyle yaptıkça bu duygu tacirliğini haketmiş oluyorsunuz.
Para akışını kesseler hiçbir sıkıntı kalmayacak aç karna iş yapmazki zaten bunlar 3 yıldır akçe almıyorum,mutluyum mesutum.Sizde akçe almayı acilen kesmelisiniz sitede yazanlara aldanmayın sömürü olabilir alenen!!!Bizim kuzene fuarda ikv bitti game over felan demişler bilemedim heralde bu kadar duygu sömürü yapacak kadar insan kendini alçaltırmıne yani o perihan yazısı sitede yapılan gizemli şeylerdemi palavraydı kandırıldım arkadaşlar galiba masum duygularımı insafsızca taciz ettiler.

- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Zaten en başında yapılması gereken para akışının kesilmesiydi fakat bizim iyi yürekli insanımız türk oyunudur biz desteklersek onlarda yapar mantığıyla hareket ettiği için bu hallere gelindi yıllardır oyuna girmiyorum parada yatırmıyorum haliyle kesin bir açıklama yapılana kadarda yönetimin desteği hakettiğini düşünmüyorum , ha gerçekten bazı şeyleri ortaya koyup insanları tatmin edicek şekilde gelişmeler kaydedilirse ozaman para da kazanırlar oyuncu daBLueMASTER yazdı: ↑06 Nis 2017 18:37Katılıyorum bir an önce ikv oyuncuları para akışını kesmesi lazım..YemeLik yazdı: ↑06 Nis 2017 14:49#KadermühürlerikapatılsınturkoxHAMSTER yazdı: ↑06 Nis 2017 14:06 Arkadaşlar siz hala bu şekilde cevaplar verirseniz bu insanlar sizi bu şekilde sömürmeye devam ederler. Kitle olarak biraz "Uyan"manız lazım. Bu alenen duygu tacirliği ve dalga geçmektir. Siz böyle yaptıkça bu duygu tacirliğini haketmiş oluyorsunuz.
Para akışını kesseler hiçbir sıkıntı kalmayacak aç karna iş yapmazki zaten bunlar 3 yıldır akçe almıyorum,mutluyum mesutum.Sizde akçe almayı acilen kesmelisiniz sitede yazanlara aldanmayın sömürü olabilir alenen!!!Bizim kuzene fuarda ikv bitti game over felan demişler bilemedim heralde bu kadar duygu sömürü yapacak kadar insan kendini alçaltırmıne yani o perihan yazısı sitede yapılan gizemli şeylerdemi palavraydı kandırıldım arkadaşlar galiba masum duygularımı insafsızca taciz ettiler.

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ