ARKADASLAR YAPTIGI HAKSIZLIKLAR VE DAVARANISLAR BURAMIZA KADAR YETTİ YANİ DURDUK YERE CARIMIZI SUSTURP DAHA SONRA ACILMASI HER OUNDA YASAK OLAN ADMİN CARLARINA GİRİPREZİL EDİYO HELAL OLSUN SANA ORTİ BIRAKAN KİŞİLER Esfa Bakteri mafyaadam Mafyababası DoLaReiN qualaIII Ahixesfa helal olsn ortisana ne diyelim kimi gmler ister oyuncu tutalım oyunda sen bize oyunu bıraktırdın ya helal olsn.... ama tek istegimiz görevinden alınmasıdır.
THE END Erzurum Cafe Party
GM ORTİ SONNDA OYUNU BIRAKTIRDI BİZE
Re: GM ORTİ SONNDA OYUNU BIRAKTIRDI BİZE
içerik silindi. Forum hesabınız kapatıldı.
[GM]Erdoğan
[GM]Erdoğan
Yaw mustfa dzgn dzgn anlat 
KARDES ANLATAM OYUNU BİZE BIRAKTIRAN GMNİNDE GM LİGİNDEN ALINMASINI İSTİYOZ
Merhaba, aynı sekılde bı kac konu acmıssınız ama sıkayet bıldırım yerı burası degıl ve olayı tam anlatın kı bızde ona gore onlem gelıstırelım lafı agzınızda gevelemeyın ne tur bı haksızlık yaptı tam olarak soyleyın.
Gazapateşi
Gazapateşi
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
kardesim bişe demedin aşimdi banladı carımı daha sonra arayan bulurda herkese iksir veridi amcasının oglu Zargos var ona yücln halit takı kadimde bi aydır sıra bizde adam diyo sana kadim felan yok arzlara tank oluyo lodsların görevine el atmıyo adama bişe diyoz susturuyo daha sonra admin carına girip bizi rezil ediyo dedigi kelimeler bi köpek daha havlıyamıyomu bir gm bi oyuncuyu yasaklılara ekliyemez demi işte ekledi dahasonra hangisini sayim lslar bizede yardım ediceksin diyo o adam diyeni susturuyo adama diyoz seni momta şikayet edicez adam busefer banladı varmı böle bişe ben okdr emek edicem hop o adam bizi banlıycak ha ne güzel paris
- Yakamozxefemeih
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
kardeşim egerki öyle bişey yaptıgını iddaa ediyorsan ozman foto almışındır o fotoyu gerekli yerlere yolla anında geregini yaparlar gm nin böyle şeyler söyleyecegini hiç sanmıyorum çünkü onlarda göreve gelirken bildigim kadarıyla bi anlaşma imzalıyolar hiç bir gm bir oyuncuya bu tür kelimeler kullanamaz heleki orti hiç diyemez çünkü orti daha yeni gm oldu kendiside bilirki bu tür kelimelerde anında görevden alırlar onun üstünde kaç gm var bu oyunda onun için böyle şeyler dedigine inanmak istemiyorum ama dediysede bence sen fotoları yolla
Yakamozxefemeih
Yakamozxefemeih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Merhabalar
GM'ler ne yapsa hatali
oyuna girmiolar GM'ler oyunla alakasi yok diorsunuz GM'ler oyuna girior yine hatali oluyorlar,
Ulan geçinde GM olun gorelim boynunuzun orçulerini.
Ayrica şikayetini buraya değil ,gereken yere edin
Iyi Forumlar
GM'ler ne yapsa hatali
Ulan geçinde GM olun gorelim boynunuzun orçulerini.
Ayrica şikayetini buraya değil ,gereken yere edin
Iyi Forumlar
The Lodos of Ottoman
KOnu Tartişmaya yönelmiştir Konu KiLit
erolbey adam paso admin carında bişe diyince susuturp bi köpek demin konusyodu şimdi nie konusmuyo diyo artı fotolar var zaten atıcam