Merhaba arkadaşlar,
Forumu takip ettiğim üzere şu günlerde güncelleme konusu çok tartışıldı evet yıllardır tartışılıyor zaten.Diyorum ki bi farklılık yapalım herkes olumsuz eleştirilerini bi kenara bırakıp bu konu başlığı altından Sobee Studios ekibine bize kattıkları için teşekkür edip bu oyunun bize kattığı şeyleri bu konu başlığı üzerinde biraraya getirelim.Eminim GameMasterlar olsun Forum Moderatörleri olsun bu zamana kadar bu oyuna emek , vakit harcayan her insan güzel şeyler duymak ister.Biliyorum hepimiz negatifiz güncelleme gelmediği için ama birlik olarak bu negatif havayı biraz da olsa dağıtabiliriz.Güzel şeylerden bahsedip bu oyunun bize kattığı güzellikleri hep birlikte tekrardan farkedelim istiyorum.
İyi Forumlar...
Bir de bu pencereden bakın ?
Bir de bu pencereden bakın ?
- Lucenzo
- Banega
Re: Bir de bu pencereden bakın ?
Sevgili kardeşim eğer Sobee ekibi bu emektar oyunculara hak ettiği gibi davransaydı, yani güncelleme gelmemesine rağmen bu oyunculara gerçekleri söyleseydi,oyuncular ekibi zaten başının üstüne koyardı. Burda ben dahil herkes ekibi eleştiriyor ise, bu tamamen enayi yerine koyulduğumuz içindir.
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
xWesTSooNx
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Dostum Kusura bakmada o yollar geçileli yıllar oldu . Senin dediğin şey farklılık yapalım diye mal olmak.
-Yıllardır sen bu oyuncu kitlesinin eline bak ama tek kelime dahi kelam edip bilgi vermeyip senede 2 3 kere ufak mesajlar vererek insanların emeğini hiçe say umutlarını sömür sonrada tebrik edilmesini iste ,bizim pozitif davranmamızı bir kenara bırak yöneticilerin bu oyuna hala para yatıran insanlara dua etmeleri gerekir
-Yıllardır sen bu oyuncu kitlesinin eline bak ama tek kelime dahi kelam edip bilgi vermeyip senede 2 3 kere ufak mesajlar vererek insanların emeğini hiçe say umutlarını sömür sonrada tebrik edilmesini iste ,bizim pozitif davranmamızı bir kenara bırak yöneticilerin bu oyuna hala para yatıran insanlara dua etmeleri gerekir
Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Tim'e komutan olduğun da sana önce neyi öğretiler biliyormusun ?
-Yalan söylemeyi. Öyle bir yalan kurman gerekiyor ki kurduğun yalana kendin bile inanıyorsun.
Dağ 2 filminden bir replik.
İyi forumlar.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Destek versek ne olacak ki?Gene aynı.Zaten destek verilmiyor mu?Hangi oyunda bu kadar bir oyuna bağlı bir kitle gördün?Hangi oyunda bu kadar sahip çıkıldığını gördün?Şahsen ben görmedim.Yönetim tenezzül edip bir açıklama bile yapmıyorsa e bizim kasmamızın ne anlamı var?Boşuna yormuş oluruz kendimizi.Ama her şeye rağmen şu oyuna başlama hevesim var.Baştan karakter kasıp oynamaya bile razıyım sırf anılar hatrına..Ama İKV yönetimi bizlere kesinlikle değer vermiyor bu kesin kanıdır.
Never beleive someone who tells who they are.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

Daha konu açılır açılmaz olumsuz yorumlara maruz kalmış,maalesef sınıfta kaldı konu. 
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Tartışmaya açık bir konu iki uc gune kilitlenir.
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi

- Lonca: Raiders Of Anatolia
Verdiğim liralar kuruşuna kadar helal olsun. Sana ayırdığım zaman sonuna kadar helal olsun. Herşey için teşekkürler sobee...
Güncelleme gelsin gelmesin, bizler hep buradayız.
Güncelleme gelsin gelmesin, bizler hep buradayız.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
zaten hep teşekkür ediyoruz
)
VAR OL İSTANBUL KIYAMET VAKTİ
Sadece
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
Kahve
Ahi Evran'a selamlar
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Tu Veni Adme
5-6 yıldır bi halt yapmadığınız değil, "yapamadığınız" ve bize adam akıllı bilgi vermeyip, geçiştirdiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim sobee