Umarım başlayıp bitireceğin iş yeni oyuncuların oyunu oynamasına vesile olur , başarılar.
Genç Blogger Eylül =)
Re: Genç Blogger Eylül =)
WesTSooN
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
IWesTSooNI
IIWesTSooNII
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
İnşallah hedeflerine ulaşırsın.Kimi insanlara İstanbul Kıyamet Vakti oyununu söylediğim de herkesin ağzında tek bir cümle var ''grafikleri çöp olan oyun mu?''İnsanlara anlatmaktan yoruldum.Oynamadan kimse anlayamaz açıkçası.Ama sen öyle bir blog yaz ki dostluğun, eğlencenin, hüznün, kederin ne olduğunu anlasınlar.En iyi şekilde tanıt bu oyunu.Belki hiç bir güncelleme gelmiyor uzun zamandır.Ama eminim ki bu oyunda herkesin hatıraları, çocuklukları var bende dahil..Mutlakguven yazdı: ↑31 Mar 2017 22:20 Başta Da Belli Olduğu Gibi Bir İkv Blogu Yapıyorum Biraz Genişlettiğimde Sizle Paylaşıcam İkv Yi Hiç Bilmeyen İnsanların Dikkatini Çekmesi Hedefim Silahımda İkv Nin Sürükleyici Hikayesi Olcak.
Kolay gelsin.
Never beleive someone who tells who they are.
- Ultraslan67
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: <Bozoklar>
Oyle guzel yazmissinki benim bile yazasim geldi soyle ikvli bir blog,tanitasim geldi cocuklugumuzla buyuyen o guzel hikayesini..ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:21İnşallah hedeflerine ulaşırsın.Kimi insanlara İstanbul Kıyamet Vakti oyununu söylediğim de herkesin ağzında tek bir cümle var ''grafikleri çöp olan oyun mu?''İnsanlara anlatmaktan yoruldum.Oynamadan kimse anlayamaz açıkçası.Ama sen öyle bir blog yaz ki dostluğun, eğlencenin, hüznün, kederin ne olduğunu anlasınlar.En iyi şekilde tanıt bu oyunu.Belki hiç bir güncelleme gelmiyor uzun zamandır.Ama eminim ki bu oyunda herkesin hatıraları, çocuklukları var bende dahil..Mutlakguven yazdı: ↑31 Mar 2017 22:20 Başta Da Belli Olduğu Gibi Bir İkv Blogu Yapıyorum Biraz Genişlettiğimde Sizle Paylaşıcam İkv Yi Hiç Bilmeyen İnsanların Dikkatini Çekmesi Hedefim Silahımda İkv Nin Sürükleyici Hikayesi Olcak.
Kolay gelsin.
Umarim dedigin gibi insanlardaki o ilk yargilari yikacak nitelikte bisiler cikar ortaya arkadasimizin yazisinda,ciksinki ailemize daha nice yeni neferler katilabilsin
Hesap taşınmıştır 》》ASİLKAN
- IhbarHatti
- İri Fare Avcısı
Kumda oyna.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Ultraslan67 yazdı: ↑03 Nis 2017 03:00Oyle guzel yazmissinki benim bile yazasim geldi soyle ikvli bir blog,tanitasim geldi cocuklugumuzla buyuyen o guzel hikayesini..ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:21İnşallah hedeflerine ulaşırsın.Kimi insanlara İstanbul Kıyamet Vakti oyununu söylediğim de herkesin ağzında tek bir cümle var ''grafikleri çöp olan oyun mu?''İnsanlara anlatmaktan yoruldum.Oynamadan kimse anlayamaz açıkçası.Ama sen öyle bir blog yaz ki dostluğun, eğlencenin, hüznün, kederin ne olduğunu anlasınlar.En iyi şekilde tanıt bu oyunu.Belki hiç bir güncelleme gelmiyor uzun zamandır.Ama eminim ki bu oyunda herkesin hatıraları, çocuklukları var bende dahil..Mutlakguven yazdı: ↑31 Mar 2017 22:20 Başta Da Belli Olduğu Gibi Bir İkv Blogu Yapıyorum Biraz Genişlettiğimde Sizle Paylaşıcam İkv Yi Hiç Bilmeyen İnsanların Dikkatini Çekmesi Hedefim Silahımda İkv Nin Sürükleyici Hikayesi Olcak.
Kolay gelsin.![]()
Umarim dedigin gibi insanlardaki o ilk yargilari yikacak nitelikte bisiler cikar ortaya arkadasimizin yazisinda,ciksinki ailemize daha nice yeni neferler katilabilsin![]()
Valla dostum bu oyunun yeri bende apayrı
- Ultraslan67
- İri Fare Avcısı
ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 09:38Ultraslan67 yazdı: ↑03 Nis 2017 03:00Oyle guzel yazmissinki benim bile yazasim geldi soyle ikvli bir blog,tanitasim geldi cocuklugumuzla buyuyen o guzel hikayesini..ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:21İnşallah hedeflerine ulaşırsın.Kimi insanlara İstanbul Kıyamet Vakti oyununu söylediğim de herkesin ağzında tek bir cümle var ''grafikleri çöp olan oyun mu?''İnsanlara anlatmaktan yoruldum.Oynamadan kimse anlayamaz açıkçası.Ama sen öyle bir blog yaz ki dostluğun, eğlencenin, hüznün, kederin ne olduğunu anlasınlar.En iyi şekilde tanıt bu oyunu.Belki hiç bir güncelleme gelmiyor uzun zamandır.Ama eminim ki bu oyunda herkesin hatıraları, çocuklukları var bende dahil..Mutlakguven yazdı: ↑31 Mar 2017 22:20 Başta Da Belli Olduğu Gibi Bir İkv Blogu Yapıyorum Biraz Genişlettiğimde Sizle Paylaşıcam İkv Yi Hiç Bilmeyen İnsanların Dikkatini Çekmesi Hedefim Silahımda İkv Nin Sürükleyici Hikayesi Olcak.
Kolay gelsin.![]()
Umarim dedigin gibi insanlardaki o ilk yargilari yikacak nitelikte bisiler cikar ortaya arkadasimizin yazisinda,ciksinki ailemize daha nice yeni neferler katilabilsin![]()
Valla dostum bu oyunun yeri bende apayrı.Neredeyse forumda sabahladım.Eski İKV videoları izledim gözümde canlandı koskoca mazi..Elbet bir gün bu oyunda hakettiği değeri bulacak.
3 ay once mi neydi,bu oyuna yillardir gelmiyordum,bakmiyordum,bi bakim demistim o zamandir bende senin gibi eski videosuydu vs derken ozledigimi farketmisim sonralari forumundan cikmaz oldum arada oyunada giriyorum.Su oyundaki ortam ictenlik baska oyunda yok arkadas bulunmuyor iste.Insallah dedigin gibi hak ettigi degeri de bulacak
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Valla dostum benim oyunda ki arkadaşlarımdan hiç biri yok hepsi bıraktı e haklılarda.Yenilik gelmeyince niye boşa zaman harcayalım deyip bıraktılar bulunduğum sunucuda kimse kalmamış tanıdığım.Eminönüne geçmeyi düşünüyorum.Ultraslan67 yazdı: ↑03 Nis 2017 12:28ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 09:38Ultraslan67 yazdı: ↑03 Nis 2017 03:00Oyle guzel yazmissinki benim bile yazasim geldi soyle ikvli bir blog,tanitasim geldi cocuklugumuzla buyuyen o guzel hikayesini..ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:21İnşallah hedeflerine ulaşırsın.Kimi insanlara İstanbul Kıyamet Vakti oyununu söylediğim de herkesin ağzında tek bir cümle var ''grafikleri çöp olan oyun mu?''İnsanlara anlatmaktan yoruldum.Oynamadan kimse anlayamaz açıkçası.Ama sen öyle bir blog yaz ki dostluğun, eğlencenin, hüznün, kederin ne olduğunu anlasınlar.En iyi şekilde tanıt bu oyunu.Belki hiç bir güncelleme gelmiyor uzun zamandır.Ama eminim ki bu oyunda herkesin hatıraları, çocuklukları var bende dahil..Mutlakguven yazdı: ↑31 Mar 2017 22:20 Başta Da Belli Olduğu Gibi Bir İkv Blogu Yapıyorum Biraz Genişlettiğimde Sizle Paylaşıcam İkv Yi Hiç Bilmeyen İnsanların Dikkatini Çekmesi Hedefim Silahımda İkv Nin Sürükleyici Hikayesi Olcak.
Kolay gelsin.![]()
Valla dostum bu oyunun yeri bende apayrı.Neredeyse forumda sabahladım.Eski İKV videoları izledim gözümde canlandı koskoca mazi..Elbet bir gün bu oyunda hakettiği değeri bulacak.
3 ay once mi neydi,bu oyuna yillardir gelmiyordum,bakmiyordum,bi bakim demistim o zamandir bende senin gibi eski videosuydu vs derken ozledigimi farketmisim sonralari forumundan cikmaz oldum arada oyunada giriyorum.Su oyundaki ortam ictenlik baska oyunda yok arkadas bulunmuyor iste.Insallah dedigin gibi hak ettigi degeri de bulacak![]()
- Ultraslan67
- İri Fare Avcısı
3ay once ilk eminonune basladim devam ediyordum sonra bi arkadas ortami iyi daha kalabalik diye beyazkoske cagirdi ful carlari vs varmis ilgilenirim diye tabi yeni oyuncuyuzZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 12:35Valla dostum benim oyunda ki arkadaşlarımdan hiç biri yok hepsi bıraktı e haklılarda.Yenilik gelmeyince niye boşa zaman harcayalım deyip bıraktılar bulunduğum sunucuda kimse kalmamış tanıdığım.Eminönüne geçmeyi düşünüyorum.Ultraslan67 yazdı: ↑03 Nis 2017 12:28ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 09:38Ultraslan67 yazdı: ↑03 Nis 2017 03:00Oyle guzel yazmissinki benim bile yazasim geldi soyle ikvli bir blog,tanitasim geldi cocuklugumuzla buyuyen o guzel hikayesini..ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 02:21
İnşallah hedeflerine ulaşırsın.Kimi insanlara İstanbul Kıyamet Vakti oyununu söylediğim de herkesin ağzında tek bir cümle var ''grafikleri çöp olan oyun mu?''İnsanlara anlatmaktan yoruldum.Oynamadan kimse anlayamaz açıkçası.Ama sen öyle bir blog yaz ki dostluğun, eğlencenin, hüznün, kederin ne olduğunu anlasınlar.En iyi şekilde tanıt bu oyunu.Belki hiç bir güncelleme gelmiyor uzun zamandır.Ama eminim ki bu oyunda herkesin hatıraları, çocuklukları var bende dahil..
Kolay gelsin.![]()
3 ay once mi neydi,bu oyuna yillardir gelmiyordum,bakmiyordum,bi bakim demistim o zamandir bende senin gibi eski videosuydu vs derken ozledigimi farketmisim sonralari forumundan cikmaz oldum arada oyunada giriyorum.Su oyundaki ortam ictenlik baska oyunda yok arkadas bulunmuyor iste.Insallah dedigin gibi hak ettigi degeri de bulacak![]()
![]()
Sagolsun baslarda ilgilendi sonra oyunu birakti sanirim,hala beyazkoskteyim kalabalik guzel yani burayada gelirsende pisman olcagini sanmam
Ha sunuda soylim,sende şu her defasinda oyuna bindirim yapanlardan olma bosver,hergun isyan eden arkadaslari goruyoruzda ne degisiyor hicbirsey,sadece ikvnin oyuncu kaybetmesine sebep olmaktalar..
Serinplay var mesela burlarda herseye ragmen video yapar bisiler tasarlar isyan etmek yerine yeni fikirler uretir sayesinde forum,oyun ayri bir keyiflidir,tabi bunlari cogaltabiliriz,oyundan zevk almaya bakalim isyani zamani gelince topluca yapariz,hem sende geri gelmissin,oyuna bi girdikten sonra elbet yardim edenler olur,eski ortam bulursun,yavas yavas eski keyfi alirsin,umudunu yitirme,isyana erkenden baslama,sansin bol olsun aramiza hosgeldin simdiden
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Oyun bitmedi bitmemeli.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
Bizde öyle istiyoruz.Bitmesin, bitmemeli..Blogunu merakla bekliyorum.
Teşekkürler dostum nezaketin içinUltraslan67 yazdı: ↑03 Nis 2017 12:513ay once ilk eminonune basladim devam ediyordum sonra bi arkadas ortami iyi daha kalabalik diye beyazkoske cagirdi ful carlari vs varmis ilgilenirim diye tabi yeni oyuncuyuzZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 12:35Valla dostum benim oyunda ki arkadaşlarımdan hiç biri yok hepsi bıraktı e haklılarda.Yenilik gelmeyince niye boşa zaman harcayalım deyip bıraktılar bulunduğum sunucuda kimse kalmamış tanıdığım.Eminönüne geçmeyi düşünüyorum.Ultraslan67 yazdı: ↑03 Nis 2017 12:28ZowieN yazdı: ↑03 Nis 2017 09:38Ultraslan67 yazdı: ↑03 Nis 2017 03:00 Oyle guzel yazmissinki benim bile yazasim geldi soyle ikvli bir blog,tanitasim geldi cocuklugumuzla buyuyen o guzel hikayesini..![]()
![]()
![]()
Sagolsun baslarda ilgilendi sonra oyunu birakti sanirim,hala beyazkoskteyim kalabalik guzel yani burayada gelirsende pisman olcagini sanmam![]()
Ha sunuda soylim,sende şu her defasinda oyuna bindirim yapanlardan olma bosver,hergun isyan eden arkadaslari goruyoruzda ne degisiyor hicbirsey,sadece ikvnin oyuncu kaybetmesine sebep olmaktalar..![]()
Serinplay var mesela burlarda herseye ragmen video yapar bisiler tasarlar isyan etmek yerine yeni fikirler uretir sayesinde forum,oyun ayri bir keyiflidir,tabi bunlari cogaltabiliriz,oyundan zevk almaya bakalim isyani zamani gelince topluca yapariz,hem sende geri gelmissin,oyuna bi girdikten sonra elbet yardim edenler olur,eski ortam bulursun,yavas yavas eski keyfi alirsin,umudunu yitirme,isyana erkenden baslama,sansin bol olsun aramiza hosgeldin simdiden![]()