Perihan Hanımın Gizemi[Çözüldü.]
- yumurtakafa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Perihan Hanımın Gizemi[Çözüldü.]
Kaç senedir oyuna 1 tane taş bile eklenmedi bence boşa beklemeyin güncelleme falan 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Adam Ruh taşı ve ışınlanma buldu diyor Aykut.Serinplay yazdı: ↑02 Nis 2017 18:42 Ben az önceki konuda yazdığım mesajın sadece bir kısmını yazmak istiyorum tuhaf bir ayrıntı dikkatinizi çekti mi bilmem ;
Galata Köprüsü 1978 tarihinde patlama da yıkılmış.1979'da ise Beyoğlu'ndan yani karşı kıtadan Arzuhalci adında bir adam gelmiş ve Aydemir Bey'e ihtiyacı olan bir keşiften bahsetmek istemiş.Karşı kıtadan bir keşifle gelen bu kişinin bizi nerelere gönderdiğini söylemem gerekmiyor sanırım.Şimdi getirdiği keşife mi kafa yoralım yoksa karşı kıtadan nasıl geldiğine mi yoksa karşı kıtada hala hayatta olanlar var mı diye kafa yoralım![]()
Belki önemsiz olabilir ama Nerull'un "Karaköy olmaz" mesajı bu konuda karşımıza çıkıyorsa daha önce konuma yazdığı mesajı da unutmamak lazım ;
Oyuna gelmemiş bir şey varsa bunun hakkında zaten kesin konuşulamaz.Çünkü değişebilir.Ve Nerull "bence karaköyolmaz" demişti.Ama ben daha önce kıyamet günlüğümde oyunun 2 yönde ilerleyeceğini uzun uzun yazmıştım.Genel etkileşimi işgal etmesini istememiştim.Birisi karşı kıta diğeri Tangriss'e girince çıkan meran başkentidir.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Evet Watson, sen ne düşünüyorsun?
- yumurtakafa
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Acı gerçeği söyleyince papaz oluyoruz neyse kardeşim umarım siz haklısınızdır ve oyunun devamı gelir.Serinplay yazdı: ↑02 Nis 2017 18:44Ya dostum bu yazı kaç kez yazıldı biliyor musun ? Burada teori , fikir üretip paylaşıyoruz ama her defasında "güncelleme gelmez" diyip kenara geçiyorsunuz.Sende bir fikir üretsen veya üretilen fikirleri eleştirsen , incelesen ya da ne olur ki ?yumurtakafa yazdı: ↑02 Nis 2017 18:40 Kaç senedir oyuna 1 tane taş bile eklenmedi bence boşa beklemeyin güncelleme falan![]()
Gördüğün gibi ben de "bence" yazmışım yani kişisel fikrim.O yüzden takılma sen bunlara kaldı ki yazılarını beğenerek takip etmekteyim
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Peki neden Gaffar Bey 'Daha Ruh Taşlarını bile anlamıyorsunuz' diyor diye hiç düşünmedik.Belki Ruh taşlarını daha pratik hale getiren bir teknoloji olabilir ve Arzuhalci de bunu 1979 yılında bulmuş olabilir.Zaten Gaffar da 1971-72 aralığında Köşkten ayrıldı ve oldukça teknolojik bilgi birikimi vardı.Arzuhalci zaten merak avcısı.Yıllar sonra da olsa Gaffar'ın önceden keşfetmiş olduğu şeyi o da keşfetmiş olabilir.Serinplay yazdı: ↑02 Nis 2017 18:51O dönemde ruh taşı gibi bir teknolojiyi nasıl ele geçirmiş ola ki ruh taşları öylece taşınabilen şeyler değil sonuçta ve 2 taraflı çalışan bir sistem.Yani ışınlanacağı yerde de ruh taşı olmalı.Yani getirdiği keşfe kafa yorabilirizRetaliation yazdı: ↑02 Nis 2017 18:48Belki kayıkla denizden geldi?Bilemeyiz.![]()
Şu meşhur kitapdan mı öğrendi acaba.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Gereksiz bir bilgi vereyim: İsmet Bey'le savaş durumundayken size saldırırken "Gediz Bey ve Perihan Hanım için!" diye bir cümle kurar.
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bu arada Beyoğlu'ndan Eminönüne sadece denizden geçiş yok arkadaşlar
Eyüp tarafından yaya olarak da geçebilirsiniz 
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
Nerull beyin böyle bir işle durduk yere uğraşmayacağını az çok hepimiz biliyoruz. Eskiden hatırlarsanız adını tam hatırlamasamda sanırım "sobee'den sızıntılar" tarzı kısa videolar paylaşıyorlardı spoiler misali. Nerull da buna benzer eğlenceli bir şey yapmış. Perihan hanıma özellikle bir dikkat çekmiş burda konuyu açıp bu araştırmayı yapan arkadaşıma da teşekkür ediyorum emeğine sağlık. Nerull özellikle Perihan Hanım'a dikkat çekiyorsa muhtemelen onunla alakalı olan birşeyler gelecek diye düşünüyorum. Burada arkadaşların yaptıkları araştırmalar sonucunda da eminönü bölgesi gibi biraz daha istanbulun içinden olan galata köprüsünün karşısı Karaköyü gösteriyor. Umarımda karaköydür Eminönünden sonra (topkapı ve çemberlitaşın mezarlık bölgesine kalıntılar ve sivri ada hariç) İstanbulun içinden bir bölgenin gelecek olma ihtimali heyecanlandırmıyor değil. Arzuhalcinin beyoğlundan çıkıp gelmiş olması orda da bir hayatın olduğunun göstergesidir. Ben de tahminimi karaköyden taraf kullanıyorum. Umarım en kısa sürede bir güncelleme duyurusuyla arka arkaya gelen bu güncellemelerin devamı çok daha büyük bir şekilde gelmiş olur.
Not: Bildiğim kadarıyla Karaköy, Beyoğlu ilçesinin içinde galata köprüsüyle bağlantıyı sağlayan bölge.
Galata köprüsüde o civarlarda bu tarz yerlerin eklenmesi çok güzel olur diye düşünüyorum.
Not: Bildiğim kadarıyla Karaköy, Beyoğlu ilçesinin içinde galata köprüsüyle bağlantıyı sağlayan bölge.
Galata köprüsüde o civarlarda bu tarz yerlerin eklenmesi çok güzel olur diye düşünüyorum.
- uzunyillarsonra
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: anatolia
uzunyillarsonra yazdı: ↑02 Nis 2017 19:12 Nerull beyin böyle bir işle durduk yere uğraşmayacağını az çok hepimiz biliyoruz. Eskiden hatırlarsanız adını tam hatırlamasamda sanırım "sobee'den sızıntılar" tarzı kısa videolar paylaşıyorlardı spoiler misali. Nerull da buna benzer eğlenceli bir şey yapmış. Perihan hanıma özellikle bir dikkat çekmiş burda konuyu açıp bu araştırmayı yapan arkadaşıma da teşekkür ediyorum emeğine sağlık. Nerull özellikle Perihan Hanım'a dikkat çekiyorsa muhtemelen onunla alakalı olan birşeyler gelecek diye düşünüyorum. Burada arkadaşların yaptıkları araştırmalar sonucunda da eminönü bölgesi gibi biraz daha istanbulun içinden olan galata köprüsünün karşısı Karaköyü gösteriyor. Umarımda karaköydür Eminönünden sonra (topkapı ve çemberlitaşın mezarlık bölgesine kalıntılar ve sivri ada hariç) İstanbulun içinden bir bölgenin gelecek olma ihtimali heyecanlandırmıyor değil. Arzuhalcinin beyoğlundan çıkıp gelmiş olması orda da bir hayatın olduğunun göstergesidir. Ben de tahminimi karaköyden taraf kullanıyorum. Umarım en kısa sürede bir güncelleme duyurusuyla arka arkaya gelen bu güncellemelerin devamı çok daha büyük bir şekilde gelmiş olur.
Galata kulesi olacaktı yanlış yazmışım.