En Zor Veda
Re: En Zor Veda
arkamdan ağladılar abi nolur benide al diye teşkilata yalvara yalvara bi hal oldular bende acıdım aldım hepsi benim eleman sayılır xD

- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
ne yalvrma ama teşkilattan gitmen için para bile verirler:)))MORDuMan yazdı:arkamdan ağladılar abi nolur benide al diye teşkilata yalvara yalvara bi hal oldular bende acıdım aldım hepsi benim eleman sayılır xD
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
fundafuni456 yazdı:ne yalvrma ama teşkilattan gitmen için para bile verirler:)))MORDuMan yazdı:arkamdan ağladılar abi nolur benide al diye teşkilata yalvara yalvara bi hal oldular bende acıdım aldım hepsi benim eleman sayılır xD

bn daha çarı açmaıdm sn hmn 40 lwl olmuşsun biras yavaş kas:DMORDuMan yazdı:fundafuni456 yazdı:ne yalvrma ama teşkilattan gitmen için para bile verirler:)))MORDuMan yazdı:arkamdan ağladılar abi nolur benide al diye teşkilata yalvara yalvara bi hal oldular bende acıdım aldım hepsi benim eleman sayılır xD) gdemem artık 40 lvl oldum neyine gidiyim xD
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
seni ben ayrı ortamlarda yalvartçam burak :mrgreen:
her zamanki ücret :mrgreen:
her zamanki ücret :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
plusu halledemedim yoksa 49dum çakdırma xDfuni yazdı:bn daha çarı açmaıdm sn hmn 40 lwl olmuşsun biras yavaş kas:DMORDuMan yazdı:fundafuni456 yazdı:ne yalvrma ama teşkilattan gitmen için para bile verirler:)))MORDuMan yazdı:arkamdan ağladılar abi nolur benide al diye teşkilata yalvara yalvara bi hal oldular bende acıdım aldım hepsi benim eleman sayılır xD) gdemem artık 40 lvl oldum neyine gidiyim xD

kaybol mert yaf bıktım snden bi gidmedin hala ır dır konuşyuosunxD
Bir kez daha söylüyorum senden nefret ediyorum
AşK yarası soğukken acır
Funi
AşK yarası soğukken acır
Funi
ne işi lan keş :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}