Çocukluk Anıları .
-
- Cin Avcısı
Çocukluk Anıları .
Bu oyunun hikayesinin içinde bulundurduğu yaratıkların 1956'da çarpan asteroid taşının vs vs hep gerçek sanardım küçükken çok güzel günlerdi dışarıda sokakta bu oyunu canlandırırdık arkadaşlarla şimdi onlar aklıma gelince yüzümde bir gülümseme oluyor ulan ne biçim bir zihniyet miş diyorum ama düşünmesi bile güzeldi
)
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Çocukluk Anıları .
Dışarıda oyunu nasıl canlandırıyordunuz?
Hatırlıyorsan anlatır mısın bir kesit?
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
-
- Cin Avcısı
Anlatıyım tabii kardeşim çocukluk yılları işte güya elimizde silahlar var o silahlarda ağaçların dalları güya önümüzde bize saldıran bir yaratık yani sen anladın benim ne demek istediğimi o derece bağımlısı olduk bu oyunun hahahaha
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
pazar günleri sabah ailemle yaptığım güzel bir kahvaltıdan sonra babamdan bir iki saat izin alıp istanbul kıyamet vaktine girerdim. sonra tartışırdık haliyle.. bu oyunun bende çok çok farklı yerleri var, o zamanlar annem ve babamla beraber yemek yerdik şimdi boşandılar.
demek istediğim o ki bu geçen on sene içerisinde bir sürü şey oldu, bugün ki aklım olsa kahvaltı masasında ailemin yüzüne biraz daha bakıp daha sonra geminin orada fare keserdim.
çok özlüyorum o günleri
ailenizin değerini bilin arkadaşlar
demek istediğim o ki bu geçen on sene içerisinde bir sürü şey oldu, bugün ki aklım olsa kahvaltı masasında ailemin yüzüne biraz daha bakıp daha sonra geminin orada fare keserdim.
çok özlüyorum o günleri
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Hazır burada böyle bir konu bulmuşken paylaşayım. Yıl 2007 yada 2008 Ağabeyim o zamanlar lise 1. sınıfa ( 2 de olabilir ) okuyordu . Aynı okulda 2 adet de kuzenim vardı . Bir hafta sonu 3 arkadaş okulun duvarlarına "İSTANBUL KIYAMET VAKTİ" yazıyor bunları gören fırıncı polisi arıyor . Ekip arabası gelince ağabeyler kaçmaya çalışıyor . Tam kaçmış iken öz ağabeyimi kovalayan polisin bacağı kırılıyor . Bunlarda mecbur durmak zorunda kalıyorlar , alıyorlar arabaya . Tekme tokat sorgu peki sorguda geçen sorular ne dersiniz ? Siz terör örgütüne mi üyesiniz ? İstanbul da kıyamet derken neyi kastediyorsunuz ? Eylem mi yapacaksınız ? Ağabeylerim ne kadar anlatsalar boş en sonunda olay tatlıya bağlanır konu kapanır . Sicile işlenecek kağıt yırtılıp atılır . Aldıkları tek ceza okulun duvarlarını komple kendilerinin boyamasıdır .
Oyuna yıl 2007 de başladım başladığımda 10 11 yaşlarındaydım zevkli geliyordu o zamanlar ama oyunda hep iyi niyetimden kaybettim benden çalınanların haddi hesabı yok ama olsun oyundan soğusaksa bu oyun benim çocukluğumun bir simgesi olarak kalacak
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
6.sınıfa yeni başlamıştım o zamanlar.39 zamanlarıydı ilk bu oyuna başladığım da.Saatlerce bu oyunun başındaydım neredeyse hiç kalkmazdım sabahtan akşama kadar oynardım.Okula gittiğim zaman bile okulda bir an önce eve gidip bu oyunu oynamanın hayalini kurardım..Bu oyunun yeri bende çok ayrı.Her ne kadar oyuna girmesem de tamamen kopamadım.Ara ara forum'a girmeden duramıyorum belki yeni bir şeyler gelmiştir diye.
Ben her şeyi bu oyunda öğrendim.Kime güvenilip güvenilmeyeceğini, kim iyi kim kötü akla gelebilecek her şeyi bu oyunda öğrendim.10 sene dile kolay..Az değil çocukluğum bu oyunla geçti.Şuan 21 yaşına geldim hafif bir duygulanma ve hafif bir hüzün..Ne güzel zamanlardı be
.Yine de her şey'e rağmen iyi ki varsın İKV!
Ben her şeyi bu oyunda öğrendim.Kime güvenilip güvenilmeyeceğini, kim iyi kim kötü akla gelebilecek her şeyi bu oyunda öğrendim.10 sene dile kolay..Az değil çocukluğum bu oyunla geçti.Şuan 21 yaşına geldim hafif bir duygulanma ve hafif bir hüzün..Ne güzel zamanlardı be
Never beleive someone who tells who they are.
- Baskent06
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Oyuna başladığımda 6 veya 7. sınıftaydım sanırım. Oynadığım ilk MMORPG oyun olduğu için hiç anlamıyordum ilk başlarda eşyaları üstünde yazan fiyatlara göre satıyordum efsunlu olsa bile
Meteor bölgesinin çıktığını arkadaşlarla internet kafede takılırken görmüştüm kafeden eve nasıl koşuşturduğumu hala dün gibi hatırlıyorum
Hastayken bile başından kalkmazdım özellikle 39 zamanı. Klan savaşları, alman ok ucu eşya dizip kütük yaranla kemik kafalara kritik denemeleri hala aklımda. İlk plus paketimi de babamın kredi kartını alıp gizlice almıştım
İyisiyle kötüsüyle 10 yıl geçirdik. Olanak sağladığın her şey için teşekkürler İKV. Sen oldukça biz de olucağız...
İyisiyle kötüsüyle 10 yıl geçirdik. Olanak sağladığın her şey için teşekkürler İKV. Sen oldukça biz de olucağız...
- melihbaba
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
5 yada 6. sınıfa gidiyorum emin değilim birgün bakmışım internet yok evde dayanamıyorum bünye oyunsuz duramıyor , te o yaşta utangaç olan ben 2 3 km. uzaklıktaki babamın dükkanını arıyarak buluyorum tabi babamda şaşırıyor beni görünce , sonra geçiyorum işyerindeki bilgisayara indiriyorum ikvyi , akşam eve dönene kadar dükkandaki pc deyim
Millet karısını aldatıp metresine yada manitasına gider ya o şekil baktık evde sıkıntı var çıkar iş yerine giderdim tabi sonra babama maden çekmeyi öğretmem ve oyuna başlatmam da ayrı bi hikaye 

Kod: Tümünü seç
"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Çocukluğu geçmiş bu kadar oyuncu varken neden bu oyuna halâ yeni bir şeyler yapmıyorlar? 
Never beleive someone who tells who they are.