Beyler umutlandırmak gibi olmasın AMA!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Baskent06
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Beyler umutlandırmak gibi olmasın AMA!!!

Mesaj gönderen Baskent06 »

Şimdi dikkat ettimde gerçekten renkli harflerden "Perihan" çıkıyor. İlginç >:)
En son Baskent06 tarafından 01 Nis 2017 15:59 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Thestory
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thestory »

Arkadaşlar hala bıkmadınız mı ? 2013 yılından beri forumda onlarca teori üretildi. Nerull yıllardır bize boş boş umut veriyor. Hala gidip saçma şeylerden boş boş umutlar çıkarmaktan bıkmadınız mı ? Siz anlamıyorsunuz. Sizin düşünceleriniz Türk telekomun UMRUNDA BİLE DEĞİL. Hala girip şu oyunu oynayıp akçe alabiliyorsunuz, tabi güncelleme gelmez. Tılsım çekilişi var diye oyunun yarısı akçeye yüklendi, 3 gün sonra stoklarda ürün kalmayacak. Neden güncelleme gelsin ? Neden masrafa girilsin ? 2023 yılına gelsek ve bu oyuna hala güncelleme gelmese bile siz bunu anlamazsınız, hala gidip para yatırmaya devam edersiniz. 5 yıl boyunca adamlar bize durum hakkında en ufak bir bilgi bile vermedi. Siz hala böyle boş boş şeylerle kendinizi avutmaya devam edin, bakalım sonunuz ne olacak.

Dipnot: Sözüm meclisten dışarı.
WesTSooN

IWesTSooNI

IIWesTSooNII
Kullanıcı avatarı
Baskent06
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Baskent06 »

Serinplay yazdı: 01 Nis 2017 15:58 Şimdi daha dikkatli baktım biraz sarılık var harflerde ama ne alaka anlamadım belki arka plan , font kaynaklıdır.
Kaynak kodlara baktım #ffffbf renk kodu ile ayrı yazılmış.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Thestory yazdı: 01 Nis 2017 15:57 Arkadaşlar hala bıkmadınız mı ? 2013 yılından beri forumda onlarca teori üretildi. Nerull yıllardır bize boş boş umut veriyor. Hala gidip saçma şeylerden boş boş umutlar çıkarmaktan bıkmadınız mı ? Siz anlamıyorsunuz. Sizin düşünceleriniz Türk telekomun UMRUNDA BİLE DEĞİL. Hala girip şu oyunu oynayıp akçe alabiliyorsunuz, tabi güncelleme gelmez. Tılsım çekilişi var diye oyunun yarısı akçeye yüklendi, 3 gün sonra stoklarda ürün kalmayacak. Neden güncelleme gelsin ? Neden masrafa girilsin ? 2023 yılına gelsek ve bu oyuna hala güncelleme gelmese bile siz bunu anlamazsınız, hala gidip para yatırmaya devam edersiniz. 5 yıl boyunca adamlar bize durum hakkında en ufak bir bilgi bile vermedi. Siz hala böyle boş boş şeylerle kendinizi avutmaya devam edin, bakalım sonunuz ne olacak.

Dipnot: Sözüm meclisten dışarı.
vallaha haklısın 1 Nisan 2013 tede geliyordu holün devamı hemen gelecekti bilmem ne yazıyolardı yok gonglara bakıyolardı ay tutulacaktı kaçacaktı bilmem ne 4 sene geçmiş aynı terane ama yanlış yapıyolar bu kadar insanın ahını alıyolar.Gerçegi söylemeleri gerek.Türk telekom olaya sadece daha fazla nasıl kar ederim gözüyle baktıgı için tabiki kimseyi anlaması beklenemez.
En son YemeLik tarafından 01 Nis 2017 16:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Plafect00
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Gizit

Mesaj gönderen Plafect00 »

Konudan önce benimde dikkatimi açmıştı ama konu açmadım başkaları da fark edecekmi diye :relieved: Perihan Gediz Bey'in kızıdır ve Galata Köprüsü patlamasında ölmüştür.
ERG

Erg, insanı ele geçirebilen çok tehlikeli bir güçtür. Şimdi görüyorum ki para ondan da betermiş.

Fazıl SARRAFOĞLU
Kullanıcı avatarı
Hipro
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Evrensel İmha

Mesaj gönderen Hipro »

Resim

yok var dediğin şey kontraslayınca daha belli oluyor pcdede monitor açısıyla oynayınca fark ediliyor fakat kaynak kodu görüntülerseniz bazı harflere özellikle style uygulanmış :D
PiSTaCHio xÇaĞLaRx Peanuts MarcoPoLo HeinrichRuDoLF
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

umarım bu harfler yüzünden bazı arkadaşlar 6 ay daha güncelleme gelicek diye umutlanmaz
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Benimde dikkatimi çekmişti fakat bunun bir anlamı olsa bile şu saatten sonra bir şey ifade etmez. 1 Nisan için beklentim yoktu fakat yakın zamanda gerçekleşen olaylardan ötürü içimde bir heves bir umutla kaplanmıştı. Oyunun geleceği hakkında ve 10. Yıla özel yeni bir ürün eklenir diye umuyordum. Gelgelelim ki koskaca 10. Yılda bırakılan şüpheli bir Perihan ismi 🙄😄 bu kadar gizem yeter.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

büyük resmi gören bir ikv oyuncusu daha :')
Gemi, karaköy, tangriss derken "oyun bitti agah amca!" diyen umut'u unutmayalım

Nerull yine yaptı yapacağını.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

beyler bende bir şey farkettim nerul "istanbul:kıyamet vakti" yazmış farkettiyseniz araya iki nokta koymuş yani ana tema istanbul.Oyunumuzun adı "istanbul" olacak.Gelecek güncellemelere göre istanbul:son savaş gibi bir şey olacak atıyorum.Varacagımız sonuç;
oyun yeni motora taşınacak.
adı değişecek,bambaşka bir oyunla karşılaşacagız.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön