FevziBey
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SenSiyeGeL
Re: FevziBey
Yine çıktı 
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Adamın adresini bilsek bu gece misafir olacağız nerdeyse. Bu nasıl stalk yapmak?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Adam işine başladı mı bitirmeden bırakmazmış. Hatta adamın dipte kalan ekmekle sıyrılan son kısmıymış. 
En son LEPRECHAUN tarafından 01 Nis 2017 01:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

LEPRECHAUN
- Sinyor
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: SenSiyeGeL
Hacı senin kullanıcı adının anlamı ne ben hep lahmacun diye okuyorum nedenseLEPRECHAUN yazdı: ↑01 Nis 2017 01:09 Adam işine başladı mı bitirmeden bırakmamış. Hatta adamın dipte kalan ekmekle sıyrılan son kısmıymış.![]()
''Kadim Meran'ın ruhu elbet bir gün can bulacaktır ve herkes evine geri dönecektir.''
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
EMİNÖNÜ
*SenSiyeGeL*
SARIZENCİ
- aLqoHoLiqq
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kuvay İ Akademi
Bende surekli takip ediyorum arkadasi aha lahmacun yazi yazmis gene diyorumSinyor yazdı: ↑01 Nis 2017 01:11Hacı senin kullanıcı adının anlamı ne ben hep lahmacun diye okuyorum nedenseLEPRECHAUN yazdı: ↑01 Nis 2017 01:09 Adam işine başladı mı bitirmeden bırakmamış. Hatta adamın dipte kalan ekmekle sıyrılan son kısmıymış.![]()
Yanlış anlamazsın umarım
![]()

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Hani filmide var cüce yeşil giyinir tonla altını var 3 yapraklı yoncası semsiyeyle uçuyor ( çok denedim olmadı)Sinyor yazdı: ↑01 Nis 2017 01:11Hacı senin kullanıcı adının anlamı ne ben hep lahmacun diye okuyorum nedenseLEPRECHAUN yazdı: ↑01 Nis 2017 01:09 Adam işine başladı mı bitirmeden bırakmamış. Hatta adamın dipte kalan ekmekle sıyrılan son kısmıymış.![]()
Yanlış anlamazsın umarım
![]()
Bu sefer boyumu merak edenler oldu maalesef kısa boylu değilim nede olsa yere yakından korkacan.
Forum adımı küçük olarak almıştım GM kindarin torpiliyle büyük harfli forum kullanıcı adına sahip oldum.
İlk forum adım sahinx60 Mynet zamanından kalma. Sonra DERİNDEKİSIR baktım alınmamış ben aldım hâlâ duruyor.( Satılıktır)
Sonra bunu aldım devam. Lahmacun diye takilmaniz hoşuma gidiyor. Herkes öyle diyor. Sorun yok.

LEPRECHAUN
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Takip eden gözlerin dert görmesin.aLqoHoLiqq yazdı: ↑01 Nis 2017 01:13Bende surekli takip ediyorum arkadasi aha lahmacun yazi yazmis gene diyorumSinyor yazdı: ↑01 Nis 2017 01:11Hacı senin kullanıcı adının anlamı ne ben hep lahmacun diye okuyorum nedenseLEPRECHAUN yazdı: ↑01 Nis 2017 01:09 Adam işine başladı mı bitirmeden bırakmamış. Hatta adamın dipte kalan ekmekle sıyrılan son kısmıymış.![]()
Yanlış anlamazsın umarım
![]()
![]()

LEPRECHAUN
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Donquixote Family
Şahin'e ek olarak bende bir kaç ufak bilgi paylaşayım. Okunuşu Lahmacun değil de Leprikon, ayrıca İrlanda mitolojisinden. 
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~