İKV hikaye örgü sü ve karakter ile çok iyi bir bilim kurgu filmi veya filimleri sinamaya aktarılabilir.
Kaliteli bir çeki ekibi ve tanınmayan yetenekli oyuncular ile iyi bir gişe yapabileceği ni düşünüyorum.
Sırf İstanbul'da kıyamet vakti kelimeleri için 1.5-2 milyon arası izleyeci çıkacağını düşünüyorum.
Amaç para kazanmak ise
- erenkaya12345
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Vasiyet
Amaç para kazanmak ise
Ekinler baş verince köz buzağı Topal lamazmış
Re: Amaç para kazanmak ise
deli gibi oyuncusu olan oyunu umursamadılar dediğiniz şeyler çok ama çok uzak şeyler.erenkaya12345 yazdı:İKV hikaye örgü sü ve karakter ile çok iyi bir bilim kurgu filmi veya filimleri sinamaya aktarılabilir.
Kaliteli bir çeki ekibi ve tanınmayan yetenekli oyuncular ile iyi bir gişe yapabileceği ni düşünüyorum.
Sırf İstanbul'da kıyamet vakti kelimeleri için 1.5-2 milyon arası izleyeci çıkacağını düşünüyorum.
emin olun şuan ikv'nin bir sinema filmi çıksın şuanki karakterler kostümler ve kişiler (agah vs.) en basitinden meteor yağmurundan felan başlasalar patlama yapar :|
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- IIxSoulflyxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
1000'de 1 çok iyi niyetli bir yaklaşım.IIxSoulflyxII yazdı:Dediğinizin İhtimali 1000'de 1 gibi.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Aslına bakarsan kimse böyle bir projenin altına girmek istemez. Sonuçta pazarlayacağın kitle Türkiye olduğu için ve genellikle Türkiye de bu tür yapımlar tutmadığı için bu düşünce hayalden de ötedir.
Zaten oyun filmlerinin genel olarak kötü olduğunu varsayarsak (Assasin's Creed, Max Payne, Hitman, Resident Evil -1 hariç-) dünya çapında bile böyle projelere insanlar para gömmeye meraklı değil. Bu arada istisna olarak World of Warcraft'ı yazabilirim. Çok iyi bir film olmasa da ortalamanın üstüydü. Devamını bekliyoruz.
Zaten oyun filmlerinin genel olarak kötü olduğunu varsayarsak (Assasin's Creed, Max Payne, Hitman, Resident Evil -1 hariç-) dünya çapında bile böyle projelere insanlar para gömmeye meraklı değil. Bu arada istisna olarak World of Warcraft'ı yazabilirim. Çok iyi bir film olmasa da ortalamanın üstüydü. Devamını bekliyoruz.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Bahsetmeye çalıştığım şey de o. Dünya üzerinde inanılmaz paralar harcanarak yapılan filmler bile fos çıkabiliyor. İkv film uyarlaması olsa bile çok bir gelecek vaat etmeyecektir. Fakat filmden ya da çizgi seriden çok kitap veya karikatür serisi olabilir.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~