Wolfenstark - Razel
Eski ve Arkadaşları
Eski ve Arkadaşları
Merhaba arkadaşlar , betadan bu yana bu oyunun neferlerinden birisiyim.Yaklaşık 1 yıldır ara vermiştim fakat arkadaşımla biraz muhabbetimiz sonucu gerçekten bu oyuna ayrı bi bağımız olduğunu farkettik.Yenilik , güncelleme felan gerçekten umrumuzda değil o eski muhabbetleri oyundaki eski havayı yakalamak zaman geçirmek istiyoruz.Bizim gibi düşünen arkadaşlar varsa Teşkilat sunucusunda bize ulaşmasını isterim amaç sohbet muhabbet olsun. Saygılar
Wolfenstark - Razel
Wolfenstark - Razel
- Lucenzo
- Banega
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Eski ve Arkadaşları
Merhaba
O eski muhabbetleri falan arıyorsanız eski oyuncuların geri gelmesi gerek eski muhabbeti yeni nesil öldürdü maalesef.
İyi forumlar
O eski muhabbetleri falan arıyorsanız eski oyuncuların geri gelmesi gerek eski muhabbeti yeni nesil öldürdü maalesef.
İyi forumlar
- Materyalist
- İri Fare Avcısı

Eski muhabbet mi kaldı ? nasıl yani 70 lik yaşlı amcalar gibi
" Nerde o eski günler" mi diyeceksiniz? oyunda eski kavramı kalmadı artık. Muabbeti bile sıkar düşünsene hergün "abi eskiden kripnaz ne pahalıydı be"
"-aynen ağbi 3 apaya 1 kripnaz verioduk" gibi örnekler çoğaltilabilir.
" Nerde o eski günler" mi diyeceksiniz? oyunda eski kavramı kalmadı artık. Muabbeti bile sıkar düşünsene hergün "abi eskiden kripnaz ne pahalıydı be"
"-aynen ağbi 3 apaya 1 kripnaz verioduk" gibi örnekler çoğaltilabilir.
Oyunda farklı sunucularda adımı kullanan 2 karakter var ve 2'side değilim.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Bu karakterlerin neden ve niçin adıma hesap açtığını bilmiyorum bilginize.
Söyledikleriniz de tabi ki haklısınız. Fakat benim muhabbet anlayışım oyun içi ile sadece sınırlandıralacak şeyler değildi.Çoğu kişinin oyunu bıraktığını eskisi gibi olmadığını bende sizin kadar biliyorum fakat çevremde oynayan birkaç arkadaşım sayesinde kendi çapımızda eğlenmeye bakıcaz.
- Lucenzo
- Banega
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Haklısın bir kaç tanıdığım sohbet için oyuna döndüler keyiflerine bakıyorlar.
VLadistok yazdı: Söyledikleriniz de tabi ki haklısınız. Fakat benim muhabbet anlayışım oyun içi ile sadece sınırlandıralacak şeyler değildi.Çoğu kişinin oyunu bıraktığını eskisi gibi olmadığını bende sizin kadar biliyorum fakat çevremde oynayan birkaç arkadaşım sayesinde kendi çapımızda eğlenmeye bakıcaz.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.