GENEL ETKİLEŞİM SAAT FARKI
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
GENEL ETKİLEŞİM SAAT FARKI
BİR GÖNDERİ PAYLAŞTIĞIMIZ ZAMAN ŞİMDİKİ SAATE GÖRE UYUMLU DEĞİL 1 SAAT ÖNDEN GÖSTERİYOR.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
Re: GENEL ETKİLEŞİM SAAT FARKI
Forum saatide ilerde onuda düzeltmeleri lazımda neden düzeltmiyorlar acabaBrainiac yazdı:BİR GÖNDERİ PAYLAŞTIĞIMIZ ZAMAN ŞİMDİKİ SAATE GÖRE UYUMLU DEĞİL 1 SAAT ÖNDEN GÖSTERİYOR.
DrBuLuT«Eminönü»

Düzelmesi gereken çok şey var aslında. Birde yıllardır yerinde sayan bir oyunun akçe fiyatlarına zam gelmesi olayından sonra ben iyice düşünmeye başladım, acaba akçe alımları zaten düşükken neden birden fiyatlar yükseldi ? Yoksa oyuna dönüş yapacak oyuncu kitlesinden akçe alımları ile patlama yapmayımı düşünüyorlar.mazlumcgdem yazdı: Forum saatide ilerde onuda düzeltmeleri lazımda neden düzeltmiyorlar acaba
- Ultraslan67
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: <Bozoklar>
mpowers yazdı:Düzelmesi gereken çok şey var aslında. Birde yıllardır yerinde sayan bir oyunun akçe fiyatlarına zam gelmesi olayından sonra ben iyice düşünmeye başladım, acaba akçe alımları zaten düşükken neden birden fiyatlar yükseldi ? Yoksa oyuna dönüş yapacak oyuncu kitlesinden akçe alımları ile patlama yapmayımı düşünüyorlar.mazlumcgdem yazdı: Forum saatide ilerde onuda düzeltmeleri lazımda neden düzeltmiyorlar acabaBakalım bu işin altından neler çıkacak.
Konu biranda degisecek ama :mrgreen: Durduk yere zam yapılması normal degil.Dediginde umutlu insanin tesellesi,ama neden olmasın ?Dusundurucu :ugeek: Kimbilir 3-5 bisiler duzelmeye baslar artik.
Hesap taşınmıştır 》》ASİLKAN
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Cevabı çok basit.
Ülkemizde bu sene saat geri-ileri uygulaması kaldırıldı.Haliyle telefonlar,bilgisayarlar,tabletler... bu tür elektronik cihazlar saatlerini,gerek yaz gerek kış saat uygulamalarına otomatik biçimde değiştiriyorlardı ki birçoğumuz saat kaç diye birbirimize sormuştuk.Manuel şekilde duruma el atarak saatleri düzeltmiştik.Velhasıl;forum platformumuz da Turkey/İstanbul ayarlı idi ancak sanırım pluginlerden ayarlanamaz olduğu için ve ülkemizde de saat uygulaması kalktığı için yakın bir ülkenin saatini kullanmak öngörüldü.Rusya ile Türkiye arasındaki saat farkı hemen hemen yakın.Bu denli forumdaki saat farkı da,kullanıcıların kafalarını karıştırmamaları için yapılmış bir hamledir.
Konuyu hemen güncellemeye çekmeyelim ayrıca.Her ne oluyorsa hemen güncelleme falan vasfına bağlıyoruz.
Ülkemizde bu sene saat geri-ileri uygulaması kaldırıldı.Haliyle telefonlar,bilgisayarlar,tabletler... bu tür elektronik cihazlar saatlerini,gerek yaz gerek kış saat uygulamalarına otomatik biçimde değiştiriyorlardı ki birçoğumuz saat kaç diye birbirimize sormuştuk.Manuel şekilde duruma el atarak saatleri düzeltmiştik.Velhasıl;forum platformumuz da Turkey/İstanbul ayarlı idi ancak sanırım pluginlerden ayarlanamaz olduğu için ve ülkemizde de saat uygulaması kalktığı için yakın bir ülkenin saatini kullanmak öngörüldü.Rusya ile Türkiye arasındaki saat farkı hemen hemen yakın.Bu denli forumdaki saat farkı da,kullanıcıların kafalarını karıştırmamaları için yapılmış bir hamledir.
Konuyu hemen güncellemeye çekmeyelim ayrıca.Her ne oluyorsa hemen güncelleme falan vasfına bağlıyoruz.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Biizn İ Hüda
Dediğin doğru herkes hemen bi konuyu güncellemeye çekiyor bu arada saat kaç ?
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Bence sen bir saat geriden geliyorsun
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
Ayarlanamıyorsa bilmem . Sadece fark ettigim bu hızlı desteğe sorup cevapları senin verdigin cevap gibi mi olucak bakalım ..Retaliation yazdı:Cevabı çok basit.
DrBuLuT«Eminönü»

- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
mpowers yazdı:Düzelmesi gereken çok şey var aslında. Birde yıllardır yerinde sayan bir oyunun akçe fiyatlarına zam gelmesi olayından sonra ben iyice düşünmeye başladım, acaba akçe alımları zaten düşükken neden birden fiyatlar yükseldi ? Yoksa oyuna dönüş yapacak oyuncu kitlesinden akçe alımları ile patlama yapmayımı düşünüyorlar.mazlumcgdem yazdı: Forum saatide ilerde onuda düzeltmeleri lazımda neden düzeltmiyorlar acabaBakalım bu işin altından neler çıkacak.
Şu konuda haklısın gerçekten forum üzerinde düzelmesi gereken çok şey var . Lp ler gözükmüyor diye duymuştum ben vs. Hızlı desteğe sorduklarında ise hepsinin tek tek düzeltilmesi değil tüm düzelmesi gerekilenin toplu bir şekilde ilk gelicek güncelleme ile giderilmesi planlanıyormuş.
DrBuLuT«Eminönü»

- mazlumcgdem
- Cin Avcısı
Aynı şey oyun içinde geçerli çemberlîtaşı örnek vermek gerekirse onu bile ve diğer hataları gelicek güncelleme ile giderilecekmiş.mpowers yazdı:Düzelmesi gereken çok şey var aslında. Birde yıllardır yerinde sayan bir oyunun akçe fiyatlarına zam gelmesi olayından sonra ben iyice düşünmeye başladım, acaba akçe alımları zaten düşükken neden birden fiyatlar yükseldi ? Yoksa oyuna dönüş yapacak oyuncu kitlesinden akçe alımları ile patlama yapmayımı düşünüyorlar.mazlumcgdem yazdı: Forum saatide ilerde onuda düzeltmeleri lazımda neden düzeltmiyorlar acabaBakalım bu işin altından neler çıkacak.
DrBuLuT«Eminönü»