kardeş ben bu forumda 2.5 sene önce ikv bitti diye yazınca sen uzun yazı paylaşmıştın eskidende ilgilenmedigi bir dönem olmuş sonra topluca oyuna girmeyip oyunu protesto etmişler sonra labirent gelmiş sobee açıklama yapmış vs vs. seni ne zaman görsem o gelir aklıma ordan çıkarıyorum şuan lafı gedigine vuruyorsun helal.Bu arada gerçekten şuan topluca oyun bırakılma yapılsa bunu yapıcak kitle kalmışmıdır bence yoktur.LEPRECHAUN yazdı:Bu güne kadar desteklediklerini ne oldu ya çıksın ya da tam batsın. Ey sobee ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin ... Desem yeridir.
Ayrıca oyuna 5.5 yılı aşkın süredir boss(patron) eklenmemiş buda rekabetin ciddi derecede azaldıgını oyunun amaçsız,monoton hale gelmesini gösteriyor.
Birçogumuz burda belki o eski rekabetli ama tatlı dostlukların ortamını aradıgımız için halen bu foruma ugruyoruz eskiden foruma girişimde meraklanırdım son 2 yıldır hissizim özellikle o dedigin "etekli adamlar" çıktıgından beri :lol:
Bence sobee kendine ayagına sıkıyor evet.Bu kadar sadık bağlı kitleli oyunu bitirerek kendileri kaybederler.Hani nerde kader mühürleri?Haber sitelerine konu bile olmuyor.
Sonu nereye varacak bilmiyorum artık 1 Nisana özel hiç degilse bug fix felan yapılsa oyunda hata çok bir yerden fixlesinler görelim.
Gorgar kasımdan beri foruma bile ugramamış insan merak etmezmi bu insanlar ne yazıyor tamam ilgilenme veya başka projeyle ugraş kendi tercihi fakat oyunun senaristi vakti yok diyelim 2 dklıgına girebilirdi.
Birazda belirsizlik can sıkıyor bencede insanlar kelime oyunlarından sıkıldı net cevap duymak istiyor,Ya tamam ya devam bunu ögrenmek istiyor belki insanlar.