Sunucu listesi güncellenmiş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Sunucu listesi güncellenmiş

Mesaj gönderen EYUNAL »

ReaLMADRID yazdı: Windows 8 de bilgisayarı belirli aralıklarla yeniden başlatmayına ortaya çıkan kasma problemi de kalkmış dün girdiğimde oyun kasıyordu yeniden başlatmakla uğraşmak istemeyip oyunu kapatıp işlerimle uğraşmıştım ama bugün tekrar bi girdiğimde oyun hiçbir şekilde kasmıyordu.
Bilgisayarın ile ilgili bir sorun o :D
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

EYUNAL yazdı:
ReaLMADRID yazdı: Windows 8 de bilgisayarı belirli aralıklarla yeniden başlatmayına ortaya çıkan kasma problemi de kalkmış dün girdiğimde oyun kasıyordu yeniden başlatmakla uğraşmak istemeyip oyunu kapatıp işlerimle uğraşmıştım ama bugün tekrar bi girdiğimde oyun hiçbir şekilde kasmıyordu.
Bilgisayarın ile ilgili bir sorun o :D

Belki de öyledir yanlış düşünüyor alabilirim ama başka bir oyunda veya başka bir online oyunda bu tür bir sorun yaşamıyorum sadece ikv de oluyor bu kasma olayı 4-5 günde bir bilgisayarı yeniden başlatmayınca.
Kullanıcı avatarı
xSHoCLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen xSHoCLe »

LethieN yazdı:
xXxAkiFxXx yazdı:Güncellemeye biryerden başlamak gerek ;)
Oooo sen buralara uğrar mıydın beya. :D :D
Bizimkinler buraya uğramıs :D :D :lol: ;)
xSHOCLEx SHoCLEx xSHoCLe Shocle

< Fıerce >
İntikam Ateşi
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

3 Yıl aradan sonra sırf bu olay sebebi ile oyuna tekrar başlıyorum şu an oyuna giriyorum tebrikler İKV :D
Ek : Şifremi unutmuşum :D
En son ABERTHOL tarafından 25 Mar 2017 18:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo kelime silindi.
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
mpowers
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen mpowers »

Kptm1234 yazdı:3 Yıl aradan sonra sırf bu olay sebebi ile oyuna tekrar başlıyorum şu an oyuna giriyorum tebrikler İKV :D
Kardeş boşuna girme adam 10 dakikada yapılacak birşeyi seneler sonra yaptı sadece. :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Kptm1234 yazdı:3 Yıl aradan sonra sırf bu olay sebebi ile oyuna tekrar başlıyorum şu an oyuna giriyorum tebrikler İKV :D
beni en çok çeken akçe fiyatlarının zamlanmasıydı. :cry:
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

çok sevindim, yarın tekrardan oyunu bilgisayarıma kuracağım. olumlu bir gelişme kanaatimce :)
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

İnsanlarla dalga gecmek budur. Etekli adamlardan sıra bize gelmez. Bu oyun bitti arkadaşlarr.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Ultraslan67
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: <Bozoklar>

Mesaj gönderen Ultraslan67 »

Şu iletinin altına bile hâlen "oyun bitti,oynamayın,birakin bunlari" yaziyorsunuz ya ne diyim.Sevgili arkadaşlar,eminim bunlari yazanlarda 1-2 -3 belkide 5 yillik tecrubeleri vardir.Cunku dünün elemanları bunları yazmaz.Siz bu oyundan alacaginizi almissiniz zaten kac senedir oynamissiniz,belkidr sıkılmissiniz eyvallah ancak yeni bir hevesle bu oyunu yine,tekrar oynamak isteyenlere engel olmaya hakkiniz yok,dilimizde tüy bitti ancak siz bu üslubunuzdan kurtulamadiniz.Her insanin icinde ufakta olsa bir umut yeşermişken,hâlâ nedir bu oyunu biraktirma cabasi!Istanbul Kiyamet Vakti oyununda 10-20-30-100 kisi sizin sebepten oyunu biraksa solesenize elinize ne gecicek?BEN OYUNUN BITMESINE VESILE OLDUM,OH BE BUGUNDE 3-5 KISIYI OYUNDAN SOGUTTUM deyip gece yataginiza cok buyuk bir is basarmis gibi mutlu yatiyorsunuz heralde.Konunun kitlenmesine sebebiyet verecek soylemlerden uzak duruyorum ancak siz bu umutsuz,mıy mıy tavirlariniz devam ettikce daha cok sert uslup kullanmak zorunda kalicam.Şu oyunu severek oynayan yillik oyuncular gibi,yeni baslayan veya hevesle geri donenlerin bi pesini birakin artik,eglenecek adaminda eglencesini hevesinde birakmayin.Sozum ona,hicbirinizde guncelleme,yenilik vs gelip,gelecegini bilmiyorsunuz.Haliyle kesin yargili cumleler kurmakta haddiniz degil.Benim gibi bu oyunu sevenlerinde sahip cikmasi gerek oyuna,lutfen bundan sonraki usluplarinizda karamsar tablonuzdan bir nebzecikte olsa kurtulun.Zamani gelince aciklama yapilinca ya devam ederiz ya da dagiliriz.Oyunun kapanmasini istemeyen taraf olarak,gelen her yeni veya eskilerden oynamista geri donenlerin basimizin uzerinde yeri vardir.Cunku mutlu oluyoruz,evet eminonunde bir elin parmak sayisindan fazla kisi görünce mutlu oluyoruz,eski kalabaligi ozluyoruz ve eminim cogumuz o eski kalabaligi geri getirmek icin elde bisi olsa seve seve yapmaya hazirdir.,bunun onune gecmeyin artik.Amacim tartismak degil uyarmakti sizde bu ailenin bir uyesisiniz nedir bu düşmanca tavirlariniz bilemiyorum canlar,anlayisiniz icinse simdiden tesekkur ederim.

Iyi Forumlar
Hesap taşınmıştır 》》ASİLKAN
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

10 dakikalık bir uğraş neden 5 yıl sonra yapıldı ? demekki hepsi tek tek değil bir seferde yapılıyor ama bunun bukadar uzaması saçma mesela 1 sene 2 sene de olabilirdi ama 5 sene beklenildi.Topkapı tarzı bir yer bekleniliyor NPC'lerin olduğu bakalım. oyuncuları tatmin edecek mi
yeni bir hevesle bu oyunu yine,tekrar oynamak isteyenlere engel olmaya hakkiniz yok

" Bu oyun bitmedi asla devam ediyor" diyenler kadar .. "bu oyun bitmiş ilgi çok az " diyenlerinde bunu dile getirme hakkı var buda İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ'ne girer

Bu durumdan sıkılmış gibisin ultraaslan çünkü sürekli böyle bir ileti girince savunma modundasın.

verdiği emeğin karşılığını alamayan varsa bırak yazsın İstanbul kıyamet vakti resmi formu değil mi ? başka bir forum açıp oradamı dile getirilsin?

bu eleştiriyi yapanlara sert uslup kullansan ne olur ki şu saatten sonra ? bu sert uslup kullanan insanlar zamanında compex fuarında sırf kalabalık görünsün diye manevi destek için annesini ,çocuğunu bile getirenler ve
sizler bundan bihabersiniz.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön