son noktayı koyim bari arkadaşlar büyücülere karşı elektirk ve buz direnciniz yoksa kesme şansınız 20%
eğer üzerinizde 2'şer adet direnç mevcutsa kesme şansınız 75%
[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Beyler bn bi taktik qeliştirdim sarsılmazıda 15 liyeceksin
Ws ye başlayınca ilk başta deapr atılacak büyük ihtimalle büyücü zihin hapsi atacaktır.
O arada deparın suresi azalacak zihin hapsi bittikten sonra durdurma atarsınız zihin tutmazsa dikkat atın ve büyücüyü kovalamaya başlayın canınız 20lerde iken bir sarsılmaz acın zaten %100 can yenilenmesi werio deparın suresi bitince direk depar atarak büyücüye dalın.
Ve mutlu son büyücü kesildi:D
Ws ye başlayınca ilk başta deapr atılacak büyük ihtimalle büyücü zihin hapsi atacaktır.
O arada deparın suresi azalacak zihin hapsi bittikten sonra durdurma atarsınız zihin tutmazsa dikkat atın ve büyücüyü kovalamaya başlayın canınız 20lerde iken bir sarsılmaz acın zaten %100 can yenilenmesi werio deparın suresi bitince direk depar atarak büyücüye dalın.
Ve mutlu son büyücü kesildi:D

YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Hydrogenx Arkadaşımız Tamda Benim AkLıdaki DüşünceLeri aktarmış.Emeğine ve ELLerine SağLık.Hydrogenx yazdı:Selamlar...
Sizlere büyücü kesmenin en güzel ve akıllıca yolunu anlatmaya çalışayım. Full yücelen bir savaşçı bir büyücüyü en fazla 3 vuruşta yere serebilir. Bunu bilen bir büyücü muhakkak darbe almamak için ugrasacaktır. Büyücü istedigi mesafede wsye başlasın hiç farketmez. Ws başlar başlamaz ilk işiniz direk olarak depar açmak olsun. Ona dogru deparlıyorsunuz ve o ne yapacak? Direk olarak zihin saldırısı yapacak, ne oldu 15 sn hapis kaldınız. Ve tabi depar da bitti, büyücü kendi menzili içerisinde bizden uzaklaştı yani durdurma menzil dışı. Daha sonra zihin saldırısı geçince ondan geriye dogru menzili dışına dogru gidin o sizi kovalayacak bu sefer bu sadece 1-2 saniye kazanmak için yapılacak. Daha sonra 15puan verdigimiz sarsılmaz açılacak. Ne oldu 12sn daha bize hasar veremiyor. Şimdi bu sarsılmaz da bitti ee ne olacak? Aşagı bakın depar açıldı:) bir ws de ikinci bir deparla büyücüyü yere serebilirsiniz. İsterse kutup rüzgarı açsın yine de size 5sn kadar bir depar kalır tabi o zamana kadar da durdurma menziline çoktan girer bundan sonra istediginiz gibi öldürebilirsiniz büyücüyü:)
Biraz karısık ve taktiksel anlamda uygulanması zor ancak bizzat kendim bunu uyguladım ve beni yere serebilen büyücü henüz görmedim...
Not: Ws başlangıcında ilk zihin saldırısı degil de kutup rüzgarı kullansa dahi farketmez yine size 2-3 sn kadar depar kalacaktır, Önce kutup rüzgarı açsa bile devam edin zihin saldırısını kullanmaya zorlayın ki yetenekleri bitsin. 15sn zihin saldırısı 12sn sarsılmaz+kullanırsa kutup rüzgarı (sanırım 8sn yanlışsa düzeltin) 35sn yapar. yani ikinci bir depara olanak verir. ikinci bir deparda savunma adına herhangi bir yetenegi kalmadı rahatlıkla istediginizi yapabilirsiniz.
İyi Forumlar...
Bu Taktiği Yerinde ve Zamanında KuLLandığınız Takdirde Kesemiyeceğiniz Büyücü Yoktur Bence
[YaLNıZSavaŞÇII]
aynen katılıorm zihin tutulması gelmesse savascıya el fatih-adaywalker yazdı:kesinlikle yanılıyosunbarkido yazdı:her aklı başında savaşçı büycü kesebilir yanılıyormuyum?Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
eğer büyücü oynamayı biraz biliyosa üzerindede bi kaç parça item varsa
savaşçı büyücüyü kesemez naparsa yapsın kesemez
savaşçının tek çaresi durdurmaya 15 puan verip
zihin tutulması gelsin diye dua etmektir
ѕтуℓє

Çok saçma bence orda yazmış arkadaş senin bi üstünde alıntsıı var hatta.Hasar almadan bile kesebilme ihtimaln var.style yazdı:aynen katılıorm zihin tutulması gelmesse savascıya el fatih-adaywalker yazdı:kesinlikle yanılıyosunbarkido yazdı:her aklı başında savaşçı büycü kesebilir yanılıyormuyum?Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
Gargoyle35 yazdı:daywalker yazdı:kesinlikle yanılıyosunbarkido yazdı:her aklı başında savaşçı büycü kesebilir yanılıyormuyum?Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
Daywalker a sonuna kadar katılıyorum.Bu yeni yeteneklerle büyücülerin pasif kaldığını söyleyenlerede dicek pek bir sözüm yokYeni leveller ile gelen yeteneklerin üçüde 15 olduğu zaman bir büyücünün kesemiyeceği savaşçı yoktur helede savaşçı element ise işi daha zor.Daywalkerın dediği gibi durdurma 15 olup + dikkat+ max itemlerle kesme şansımız gayet yüksek
![]()

- Serserixxcocuq
- İskele Babası
- Klan: Lodos
kanatma atın
ALPEREN HEP KALBİMİZİN BİR KÖŞESİNDESİN SENİ UNUTMUYACAĞIZ SONSUZA DEK KALBİMİZDESİN NUR İÇİNDE YAT
-
- Sahaf Yardımcısı
ben sizi bilmiyorum ama benim büyücü kesme şeklim üstüme direnç takıp her attığı skiilde tam tersini yapıp yani üstüne gitmek yerine kaçıorum ve bu zaman çerçevesinde cnm dolup durdurma atıp kesiyorum zaten maxlarla 2 vuruş yeter ona kolay gelsin önemli olan kaçabilmek kaçarsanı kesersinizz kolay gelsin

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
- Kholpashalisesil
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Bakın kısa ve öz anlatıyorum XD
1.Büyüye doğru koş zihin ye
2. zihin açılınca sarsılmaz yap
3.deparla
4.ağırt sert tamam bitti:XD
1.Büyüye doğru koş zihin ye
2. zihin açılınca sarsılmaz yap
3.deparla
4.ağırt sert tamam bitti:XD
Sadece izliyorum .....

- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
beyazköşk 15 durdurma verenlerle kaynıo bn 1 kere zıhın tutulmasyla kaarsılastım!!rapper yazdı:Durdurmaya 15 veren savaşçı kalmadı herhalde ..daywalker yazdı:kesinlikle yanılıyosunbarkido yazdı:her aklı başında savaşçı büycü kesebilir yanılıyormuyum?Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
ama 15 vrn dolu
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'