Arkadaşlar Herkez Kesiyor Bi Biz kesemedik Neden Mı Başka olmak üzere zenginler en az 3veya 4 charına kesmiştir.Ve Uslanmak Bilmeyen Zenginler Halã Kadimi kesiyor Ve Siz Buna yardım Ediyorsunuz Diorlarkı 1 benım 2 şu 3şu Aslında Sizi kandırıyorlar Kadım 1 günde en fazla 5 kere jkesılır o kadar kişi saat 2 ye(gece) Kadar Duramaz Hele Cocuklar Bu Uyarımı Dıkate alınız Ve Hakkınızı Yedirmeyiniz
GeceninTakipçisi
Kadim Hidra ..............Kesimi [Kadimciler Buyursun]
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Kadim Hidra ..............Kesimi [Kadimciler Buyursun]
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Re: Kadim Hidra ..............Kesimi [Kadimciler Buyursun]
Evet malesef kadım hidrayı bır kesen bır daha kesıyor ınsanlar yetınemıyor ama sonucata bı bır oyun ve her oyuncu sadece bır kereye mahsus kadım hıdrayı kesecek dıye bır kuralda yok.Bu sadece kısılerın vıcdanına kalmıs bır olaydır.
Gazapateşi
Gazapateşi
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Tamamıyle katılıyorum adamlar dur durmak bılmıyor kuklacı bılınclı olsa bırgunde coqu kışinın gorevı olacagına ınanıyorum. Bunu gecede eksmek zorunda degılız.
Dalıma Zarar Verenin Ağacını Kökünden Keserim...
Sarılarınpala
Sarılarındeli
Cihadxpala
Sarılarınpala
Sarılarındeli
Cihadxpala
- alideniz
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar şu anda ben forumda kadım hidra için adam topluyom ve ben 4 gurup kuracam kadım hidra 4 kere kesilecek buna inanın ve gelmek isteyen sölesin yazarım tank gurubuna şifacı ve büyücü lasım acil amaa ban güvenseniz iyi edersinizz ve görevi olupta kaçanı her tarafta rezil edecem zaten kaçacaklarını sanmıyom eğer gelmek isteyen buraya yazabilir kimsenin hakkını iyemezler
Aytoldı Aytoldıxbüyü Aytoldıxşifa saygılarımla...
Aytoldı Aytoldıxbüyü Aytoldıxşifa saygılarımla...
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
KardeşleRim HerKes BirliK olsA KesiLiyo geçeN AkşaM 13 14kere kesildi üst üst gece yarısı 3kadar