Yeni bir oyuncu!
Yeni bir oyuncu!
Öncelikle merhaba herkese dostlar.Bu oyunu çok uzun zaman önce oynardım ve şuan tekrar başlama isteği uyandı fakat çok kararsız kaldım.Hangi sunucuda başlamalıyım hangi karakter ile daha rahat ederim premium vs. almalımıyım değermi gibi aklımda birçok soru var.Ufak bir hesaplama yaptım eğer akçe alacak olursam plus paket(3 ay)+1 ay %50xp arttırıcı+kasa erişimi+5 yetenek puanı almayı düşündüm.Düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim tekrardan hoşbuldum dostlar. 
Anadolu Uni. İngilizce İstatistik
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Yeni bir oyuncu!
Merhabalar;
Öncelikle tekrardan hoş geldiniz.Buradaki herkes,yeni oyuncular için Eminönü sunucusunun ideal olacağını söyleceklerdir ki doğru.Ben de orada oynuyorum.Oyuna şifacı veya savaşçı karakterleri ile başlamanı tavsiye ederim.Şifacı için hiç masraf yapmazsın ve kolayca full olabilirsin.Savaşçı için 50M kadar bir meblağ feda etmelisin.Eğer oyuna başlayacaksan;Çemberlitaş Kutu almanı öneririm.İçerisinde;3 aylık plus,+5 yetenek puanı,kasa erişimi ve Lonca Lisansı bulunmaktadır.
Öncelikle tekrardan hoş geldiniz.Buradaki herkes,yeni oyuncular için Eminönü sunucusunun ideal olacağını söyleceklerdir ki doğru.Ben de orada oynuyorum.Oyuna şifacı veya savaşçı karakterleri ile başlamanı tavsiye ederim.Şifacı için hiç masraf yapmazsın ve kolayca full olabilirsin.Savaşçı için 50M kadar bir meblağ feda etmelisin.Eğer oyuna başlayacaksan;Çemberlitaş Kutu almanı öneririm.İçerisinde;3 aylık plus,+5 yetenek puanı,kasa erişimi ve Lonca Lisansı bulunmaktadır.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Arkadaşın yazdıklarının altına imzamı atıyorum. Hoşgeldin tekrar.Retaliation yazdı:Merhabalar;
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Teşekkür ederim o zaman ben oyunu indirmeye başlayayım ve Eminönü sunucusunda Şifacı olarak güzel bir sayfa açayım kendime.Birde bir sorum olacak Çemberlitaş paketinin yanına %50xp almalımıyım ve birde evcil hayvanlar hakkında bilgi verebilirmisin(kangal,ayı,tesla)
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Çemberlitaş Kutu'nun içinden çıkan plus paket exp arttırıcı etki gösteriyor zaten. Fazladan bir exp arttırıcı almanı tavsiye etmem. Dersen ki hemen 49 olmak istiyorum. Orası senin bileceğin iş.KLogar yazdı:Teşekkür ederim o zaman ben oyunu indirmeye başlayayım ve Eminönü sunucusunda Şifacı olarak güzel bir sayfa açayım kendime.Birde bir sorum olacak Çemberlitaş paketinin yanına %50xp almalımıyım ve birde evcil hayvanlar hakkında bilgi verebilirmisin(kangal,ayı,tesla)
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Teşekkür ederim almamı gerektirecek bir durum yok o zaman acelemiz yok tadını çıkara çıkara oynarızSalurBeyi yazdı:Çemberlitaş Kutu'nun içinden çıkan plus paket exp arttırıcı etki gösteriyor zaten. Fazladan bir exp arttırıcı almanı tavsiye etmem. Dersen ki hemen 49 olmak istiyorum. Orası senin bileceğin iş.KLogar yazdı:Teşekkür ederim o zaman ben oyunu indirmeye başlayayım ve Eminönü sunucusunda Şifacı olarak güzel bir sayfa açayım kendime.Birde bir sorum olacak Çemberlitaş paketinin yanına %50xp almalımıyım ve birde evcil hayvanlar hakkında bilgi verebilirmisin(kangal,ayı,tesla)
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ben de arkadaşa katılıyorum.Şifacı oynayacaksan ve tek başına kasılmayı deneyeceğim dersen Kangal almalısın.İnanılmaz işe yarıyor.Gerek klan savaşları gerek yaratıklar üzerinde etkisini görebilirsin.SalurBeyi yazdı:Çemberlitaş Kutu'nun içinden çıkan plus paket exp arttırıcı etki gösteriyor zaten. Fazladan bir exp arttırıcı almanı tavsiye etmem. Dersen ki hemen 49 olmak istiyorum. Orası senin bileceğin iş.KLogar yazdı:Teşekkür ederim o zaman ben oyunu indirmeye başlayayım ve Eminönü sunucusunda Şifacı olarak güzel bir sayfa açayım kendime.Birde bir sorum olacak Çemberlitaş paketinin yanına %50xp almalımıyım ve birde evcil hayvanlar hakkında bilgi verebilirmisin(kangal,ayı,tesla)
-
- Cin Avcısı
Kardeşim ben oyunu oynamıyorum bıraktım fakat sana tek bir şey söyliyim . Sancağın eski oyuncularından biriyim ve bu sunucu aklına geldiyse hemen sil ben bıraktığımda çok kötüydü 1.5 sene oldu bırakalı halende öyledir büyük ihtimal yani demek istediğim sıkılırsın ve oyunu tekrar bırakırsın ..
Yani nerdeyse her saat oyuna giriyorum öğlen 1 den gece 2-3 arası online olurum belki arada 1 er saatlik boşluklar olur.Nickim Acediaa bu arada.Serinplay yazdı:Merhaba ,
Oyun içi görevlerinize yardım edebilirim.
Aktif olacağınız saatleri yazarsanız sevinirim.