Yeni bir oyuncu!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KLogar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Yeni bir oyuncu!

Mesaj gönderen KLogar »

Öncelikle merhaba herkese dostlar.Bu oyunu çok uzun zaman önce oynardım ve şuan tekrar başlama isteği uyandı fakat çok kararsız kaldım.Hangi sunucuda başlamalıyım hangi karakter ile daha rahat ederim premium vs. almalımıyım değermi gibi aklımda birçok soru var.Ufak bir hesaplama yaptım eğer akçe alacak olursam plus paket(3 ay)+1 ay %50xp arttırıcı+kasa erişimi+5 yetenek puanı almayı düşündüm.Düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim tekrardan hoşbuldum dostlar. :)
Anadolu Uni. İngilizce İstatistik
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Re: Yeni bir oyuncu!

Mesaj gönderen Retaliation »

Merhabalar;

Öncelikle tekrardan hoş geldiniz.Buradaki herkes,yeni oyuncular için Eminönü sunucusunun ideal olacağını söyleceklerdir ki doğru.Ben de orada oynuyorum.Oyuna şifacı veya savaşçı karakterleri ile başlamanı tavsiye ederim.Şifacı için hiç masraf yapmazsın ve kolayca full olabilirsin.Savaşçı için 50M kadar bir meblağ feda etmelisin.Eğer oyuna başlayacaksan;Çemberlitaş Kutu almanı öneririm.İçerisinde;3 aylık plus,+5 yetenek puanı,kasa erişimi ve Lonca Lisansı bulunmaktadır.
Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Retaliation yazdı:Merhabalar;

Öncelikle tekrardan hoş geldiniz.Buradaki herkes,yeni oyuncular için Eminönü sunucusunun ideal olacağını söyleceklerdir ki doğru.Ben de orada oynuyorum.Oyuna şifacı veya savaşçı karakterleri ile başlamanı tavsiye ederim.Şifacı için hiç masraf yapmazsın ve kolayca full olabilirsin.Savaşçı için 50M kadar bir meblağ feda etmelisin.Eğer oyuna başlayacaksan;Çemberlitaş Kutu almanı öneririm.İçerisinde;3 aylık plus,+5 yetenek puanı,kasa erişimi ve Lonca Lisansı bulunmaktadır.
Arkadaşın yazdıklarının altına imzamı atıyorum. Hoşgeldin tekrar.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
KLogar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KLogar »

Teşekkür ederim o zaman ben oyunu indirmeye başlayayım ve Eminönü sunucusunda Şifacı olarak güzel bir sayfa açayım kendime.Birde bir sorum olacak Çemberlitaş paketinin yanına %50xp almalımıyım ve birde evcil hayvanlar hakkında bilgi verebilirmisin(kangal,ayı,tesla)
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

KLogar yazdı:Teşekkür ederim o zaman ben oyunu indirmeye başlayayım ve Eminönü sunucusunda Şifacı olarak güzel bir sayfa açayım kendime.Birde bir sorum olacak Çemberlitaş paketinin yanına %50xp almalımıyım ve birde evcil hayvanlar hakkında bilgi verebilirmisin(kangal,ayı,tesla)
Çemberlitaş Kutu'nun içinden çıkan plus paket exp arttırıcı etki gösteriyor zaten. Fazladan bir exp arttırıcı almanı tavsiye etmem. Dersen ki hemen 49 olmak istiyorum. Orası senin bileceğin iş.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
KLogar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KLogar »

SalurBeyi yazdı:
KLogar yazdı:Teşekkür ederim o zaman ben oyunu indirmeye başlayayım ve Eminönü sunucusunda Şifacı olarak güzel bir sayfa açayım kendime.Birde bir sorum olacak Çemberlitaş paketinin yanına %50xp almalımıyım ve birde evcil hayvanlar hakkında bilgi verebilirmisin(kangal,ayı,tesla)
Çemberlitaş Kutu'nun içinden çıkan plus paket exp arttırıcı etki gösteriyor zaten. Fazladan bir exp arttırıcı almanı tavsiye etmem. Dersen ki hemen 49 olmak istiyorum. Orası senin bileceğin iş.
Teşekkür ederim almamı gerektirecek bir durum yok o zaman acelemiz yok tadını çıkara çıkara oynarız :)
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

SalurBeyi yazdı:
Ben de arkadaşa katılıyorum.Şifacı oynayacaksan ve tek başına kasılmayı deneyeceğim dersen Kangal almalısın.İnanılmaz işe yarıyor.Gerek klan savaşları gerek yaratıklar üzerinde etkisini görebilirsin.
Resim
Bayterapi96
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Bayterapi96 »

Kardeşim ben oyunu oynamıyorum bıraktım fakat sana tek bir şey söyliyim . Sancağın eski oyuncularından biriyim ve bu sunucu aklına geldiyse hemen sil ben bıraktığımda çok kötüydü 1.5 sene oldu bırakalı halende öyledir büyük ihtimal yani demek istediğim sıkılırsın ve oyunu tekrar bırakırsın ..
Kullanıcı avatarı
KLogar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KLogar »

Serinplay yazdı:Merhaba ,

Oyun içi görevlerinize yardım edebilirim.

Aktif olacağınız saatleri yazarsanız sevinirim.
Yani nerdeyse her saat oyuna giriyorum öğlen 1 den gece 2-3 arası online olurum belki arada 1 er saatlik boşluklar olur.Nickim Acediaa bu arada.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön