superonlne
superonlne
S.a arkadaşlar ben oyuna yeni başladım. Çemberlitaş kutusu almak istiyorum ama sadece TTNET müşterileri için diyor. Bunu alabilmemin başka bir yolu var mı ?
Re: superonlne
Playstore sitesinden üye olarak TT üyesi olmadan alışveriş yapabilirsin.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
-
romendiyojen
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Huzursuzluğum
Selamlar Öncelikle Oyunumuza Hoşgeldin.Playstore'ye üye olmak için ttnet musterisi olman lazım değil.Mobil Ödeme ve Kredi Kart'ıyla işlemini gerçekleştirebilirsinizHoijdonk yazdı:S.a arkadaşlar ben oyuna yeni başladım. Çemberlitaş kutusu almak istiyorum ama sadece TTNET müşterileri için diyor. Bunu alabilmemin başka bir yolu var mı ?
İyi Eğlenceler.
Çok teşekkürler saolun hemen hallediyorum.
Ben paketi aldım ödemesini yaptım ama ne e-mail adresıme nede playstore deki hesabıma yuklenen birşey yok telefonumdan ücreti kesildi
Ben paketi aldım ödemesini yaptım ama ne e-mail adresıme nede playstore deki hesabıma yuklenen birşey yok telefonumdan ücreti kesildi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
Playstore'dan yapılan ödemelerde gecikme yaşanabiliyor.Ancak çok uzun sürerse desteğe bildirmelisin.Hoijdonk yazdı:Ben paketi aldım ödemesini yaptım ama ne e-mail adresıme nede playstore deki hesabıma yuklenen birşey yok telefonumdan ücreti kesildi
Anladım şimdi sistemi yanlış anlamadım demı e-mail adresıme e-pin gelecek onuda oyundan girip etkinleştircem demi.
Tamamdır ustalar geldi. Çok teşekkürler.