Şifacıda para kasmak ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Şifacıda para kasmak ?

Mesaj gönderen Zuvay »

Şahsen bende bu ağustosta tekrar oyuna başladım sırf bi mazisi var diye ve daha önce de olduğu gibi şifacı açtım ve sadece 5 TL yatırarak full çember setlerini dizdim olayı anlatayım.

49 lwl olduktan sonra klasik sığınak ve migrat itemlerini düşür sonuçta 1500 küsür şifa büyün oluyor bütün bunları yaparken zamanı boş geçirmeyip maden çekmelisin para işine çembere girerken kullanacağın Ejder KK lara gidecek.Eğer lonca alırsan işin çok daha kolay olur ki ben almadım X görevi için bi grub'a girdiğin zaman işler kolay tabii bu zamanda kimse o kadar yardım etmiyor ben şanslıydım ki bi iki kişi sağolsun bi kaç defa götürdüler eğer forumdan veya oyundan arkadaş edinirsen çt ye çok kolay girersın pottan cimrilik etmedikce çt den şifadan daha rahatı yok. Olay tamamen budur yalnız ilk başta mev asa olmayınca kk da yetmiyor tabii oldukca ejder içmen gerekiyor. grub bulan bi iki arkadaş bulursan işin kolay.

Herkese İyi Oyunlar...
Kullanıcı avatarı
yekpare
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yekpare »

bence önceliğiniz para kasmak olmasın. anın tadını çıkartmak daha doğru olduğunu düşünüyorum. şifacı açmışsınız, çok güzel. grup bölgelerine girebilmek için üretmek zorunda olduğunuz mutlak bir tılsım da yok. grup bölgelerinden öncelikle itemlerinizi tamamlayın. ki bu birazcık meşakkatli, uzun ve yorucu bir süreçtir. ee o kadar grup bölgesi gireceksiniz, illaki yavaş yavaş bir çevre edinmeye başlarsınız. grup bölgelerinde mantıklı, iksir içmekten kaçınmayan, efendi adamları herkes arar zaten. birazcık çevre yaptıktan sonra zaten şöyle farklı önerilerde bulunabilirim. -tabi bunlar benim ilk aklıma gelenler, elbette daha iyi fikirler vardır.-

* edindiğiniz arkadaşlarınızla xenotim gidebilirsiniz.
* arkadaşlarınızdan, savaşçınızı 49 levele kasmalarını isteyebilir, 49 level olduktan sonra, maden arttırıcı alarak sivri ada'da maden çekebilirsiniz.
kıyamet günlükleri bölümünde yeni açmış olduğum günlüğüm var. göz atıp madenlerle ilgili günlük kazanç hesabı yapabilirsiniz.
* isterseniz şifacınızla da (dizili olacağını varsayıyorum şifacının), büyük hol bölgesinde veyahut sivri ada'da maden çekilebilir.

kısacası, anı yaşayın. "şunu yapacağım, bunu yapacağım, şunu üretip; şunu satacağım" derseniz illaki sıkılırsınız bir müddet sonra. ilk amacınız çevre yapmak olsun.
Sadece ahmaklar ölülere borçlu kalır.
Kullanıcı avatarı
IhbarHatti
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen IhbarHatti »

Akçe sat kafa rahat 8-)
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

İtem dizdiğinde max hasar veya asit fullediğinde gazap 1 1 tılsımı elde ederek , cinlerde rahatça para kasabilirsin, item dizememen durumunda yücelen veya hayyan itemler dizip yine aynı şekilde kasabilirsin. Hatta charını madenci sarraf veya madenci lokman yapman senin avantajına olur, iridyum ve yonca çıkartarak, piyasanın üstünde fiyata bu madenleri satabilirsin. Hem kendin cinlerde para kastığında canavar kesmenin zevkini alırsın, hem de cincırda satarak zaman kazanırsın. Umarım ışık tutar sana ...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön