Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen EYUNAL »

Kader Mühürleri'de Türkiye'de geçiyor Milet şehiri ve Hybanda Aydın/Didim'de
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

EYUNAL yazdı:Kader Mühürleri'de Türkiye'de geçiyor Milet şehiri ve Hybanda Aydın/Didim'de
Aydınlıyım , Didim 1 saat uzaklığımda.Git bir Aydınlıya sor Hybanda nerde diye , "O ne ?" derler.İnternette araştırdığıma göre ada imiş.O da muhtemelen yunan gavurunundur.Bizim değildir.Keza Milet de aynı şekil.Bizim topraklarımızda ama bizim değil.
Oyun ülkemizde geçiyor olabilir ancak kültürümüzü yansıtmadığı aşikar.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

FiratCakiroglu yazdı:
EYUNAL yazdı:Kader Mühürleri'de Türkiye'de geçiyor Milet şehiri ve Hybanda Aydın/Didim'de
Aydınlıyım , Didim 1 saat uzaklığımda.Git bir Aydınlıya sor Hybanda nerde diye , "O ne ?" derler.İnternette araştırdığıma göre ada imiş.O da muhtemelen yunan gavurunundur.Bizim değildir.Keza Milet de aynı şekil.Bizim topraklarımızda ama bizim değil.
ülkemizde geçiyor olabilir ancak kültürümüzü yansıtmadığı aşikar.
OyunGeçmişte Didim böyle büyük bir yer değildi. Dünümüzde kara olan yerler de deniz suyu vardı :) Bölümüm olmasa da meraktan araştırdım.Ve şuan ki konumu Özbaşı köyüdür.O tarihte bu bölgelerde olmadığımız için haliyle kültürümüzün işlenmemesi normal
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

İkisi ayrı projeyse neden Nerul kader mühürleri fuarında başı çekiyordu.Gelsene ikvye sen ikv çıkışlı degil misin?
İkisi ayrı projeyse neden bu forumda kader mühürleri ile yazılan yazılara müdahele edilmiyor aksine destek için genel etkileşimde duruyor.İkiside Mmorpg degilmi rekabet içine giremezlermi?
Ayrıyeten kader mühürleri forumundan niye ikv ile yazılarımız siliniyor onuda anlamış degilim, bir ayrımcılık yok mu veya biz lobide gorgara ikvden bahsedince neden bu kadar sinirlenmişti.
Sobee bu oyun kan kaybetsin diye elinden geleni yaptı.Kaybettide zaten ama unutturamadı.Birçok kişi oynamasada herkesin hafızasına kazınmış güzel günleri var.Unutulurmu onlar...bence sobee kaybetti game over.Varını yoğunu buna harcadı ama beklenin çok altında.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

YemeLik yazdı:İkisi ayrı projeyse neden Nerul kader mühürleri fuarında başı çekiyordu.Gelsene ikvye sen ikv çıkışlı degil misin?
İkisi ayrı projeyse neden bu forumda kader mühürleri ile yazılan yazılara müdahele edilmiyor aksine destek için genel etkileşimde duruyor.İkiside Mmorpg degilmi rekabet içine giremezlermi?
Ayrıyeten kader mühürleri forumundan niye ikv ile yazılarımız siliniyor onuda anlamış degilim, bir ayrımcılık yok mu veya biz lobide gorgara ikvden bahsedince neden bu kadar sinirlenmişti.
Sobee bu oyun kan kaybetsin diye elinden geleni yaptı.Kaybettide zaten ama unutturamadı.Birçok kişi oynamasada herkesin hafızasına kazınmış güzel günleri var.Unutulurmu onlar...bence sobee kaybetti game over.Varını yoğunu buna harcadı ama beklenin çok altında.
haklı olsanda haklı olduğunla olduğumuzla kalırız.

fakat yaz geliyor bir çok oyun yazın gelişini kutlayacak daha çok oyuncu çekmeye çalısacaktır.

ikv bu konuda ne yapar bilemeyiz fakat km için çok çalışılacağı belli fakat hiç bir ikv oyuncusunun (gerçek oyuncusu) ikv oynadıkdan sonra kalkıpta oraya gideceğini sanmam 2 bakar çıkar.

sonuç olarak nemi olur km ellerinde kalır başarısız ilan edilir.

ikv değerlenir ama her şey çok geç olur.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

FiratCakiroglu yazdı:

Vatan toprağımız dediğimiz yerler bir zamanlar başka medeniyetlerinmiş.Gelecekte de başka milletlerin olucak.Dünya toprakları kimsenin değil.Fantastik bir evrende geçen bir oyun için bile gereksiz milliyetçilik kasmanın anlamı yok bence.
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

turkoxHAMSTER yazdı:
FiratCakiroglu yazdı:

Vatan toprağımız dediğimiz yerler bir zamanlar başka medeniyetlerinmiş.Gelecekte de başka milletlerin olucak.Dünya toprakları kimsenin değil.Fantastik bir evrende geçen bir oyun için bile gereksiz milliyetçilik kasmanın anlamı yok bence.
Vatanına gelecekte başkalarının olacak nasıl olsa gözüyle bakıyorsan çok geçmiş olsun sana.

Altı çizli bizim değil kısmını 'kültürümüz değil' olarak kapalı şekilde göstereyim dedim ancak artık ilkokul seviyesinde heceleyerek yazıcaz anlaşılan.
Ha bunu milliyetçilik olarak algılıyorsan az kalır, ırkçılık de ona sen.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

FiratCakiroglu yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
FiratCakiroglu yazdı:

Vatanına gelecekte başkalarının olacak nasıl olsa gözüyle bakıyorsan çok geçmiş olsun sana.

Altı çizli bizim değil kısmını 'kültürümüz değil' olarak kapalı şekilde göstereyim dedim ancak artık ilkokul seviyesinde heceleyerek yazıcaz anlaşılan.
Ha bunu milliyetçilik olarak algılıyorsan az kalır, ırkçılık de ona sen.
Konuyu çıkmaz bir tartışmaya götürmek istemiyorum ki sağlam bir konu boşuna kilit yemesin.
Kısaca cevap vereyim.Vatanımız tabi ki benim için önemli, ben de ülkesini seven bir Türk genciyim.Fakat bundan binlerce yıl sonra hala bu topraklarda biz yaşıyor olacağız demek akıl ve mantık dışı kalır.Dünya 4,5 milyar yaşında ve biz sadece 1000 yıldır bu topraklar üzerinde yaşıyoruz.Söylediğimi nasıl anladın bilmiyorum.Onun dışında senin milliyetçi veya ırkçı olman ben de dahil kimsenin mevzusu değil.Oyun dediğin gibi bizim kültürümüzde değil o kısmına katılıyorum.Aksini iddia eden varsa yanılıyordur.Konuyu böldüğüm için kusura bakmayın.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Tarihte ilk kez bir toprak parçasının etrafını çitle çevirip burası benimdir diyen ve buna inanacak kadar saf insanlar bulabilen ilk insan, uygar toplumun gerçek kurucusu oldu. O zaman biri çıkıp çitleri söküp atacak ya da hendeği dolduracak, sonra da insanlara sakın dinlemeyin bu sahtekarı, meyveler herkesindir toprak hiç kimsenin değildir ve bunu unutursanız mahvolursunuz diye haykırsaydı, işte o adam insan türünü nice suçlardan, nice savaşlardan, nice cinayetlerden kurtaracaktı."
— Jean-Jacques Rousseau

konu dışına çikmadan 2 kelam edeyim; Turko hamster'a katiliyorum bundan binlerce yil once bu topraklar bizim veya digerinin veya otekinin veya berikinin hic farketmez fetihci bir dizi islemin sonucund3gilmidir? laylamlom seklindemi yerlesildi burada maksadim artik dunya degisiyor artik eski ortacag yok avrupa ronesansa bedel odedi dine dayali dusunceden siyrildi ve meyvesini aliyor biz ise yasayamadik ve ortadogu..
bilim ve teknoloji caginda hala ayni konular ..milyarlarca superkume milyonlarca galaksi kentilyon yildiz ve zibilyon gezegen icinde,evrende bir hiciz .. milliyetcilik mi? tesekkurler herkesn kendikinin guzel koktutunu sanirmis diye bir soz vardi neyse
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

KraToSs yazdı: Tarihte ilk kez bir toprak parçasının etrafını çitle çevirip burası benimdir diyen ve buna inanacak kadar saf insanlar bulabilen ilk insan, uygar toplumun gerçek kurucusu oldu. O zaman biri çıkıp çitleri söküp atacak ya da hendeği dolduracak, sonra da insanlara sakın dinlemeyin bu sahtekarı, meyveler herkesindir toprak hiç kimsenin değildir ve bunu unutursanız mahvolursunuz diye haykırsaydı, işte o adam insan türünü nice suçlardan, nice savaşlardan, nice cinayetlerden kurtaracaktı."
— Jean-Jacques Rousseau

konu dışına çikmadan 2 kelam edeyim; Turko hamster'a katiliyorum bundan binlerce yil once bu topraklar bizim veya digerinin veya otekinin veya berikinin hic farketmez fetihci bir dizi islemin sonucund3gilmidir? laylamlom seklindemi yerlesildi burada maksadim artik dunya degisiyor artik eski ortacag yok avrupa ronesansa bedel odedi dine dayali dusunceden siyrildi ve meyvesini aliyor biz ise yasayamadik ve ortadogu..
bilim ve teknoloji caginda hala ayni konular ..milyarlarca superkume milyonlarca galaksi kentilyon yildiz ve zibilyon gezegen icinde,evrende bir hiciz .. milliyetcilik mi? tesekkurler herkesn kendikinin guzel koktutunu sanirmis diye bir soz vardi neyse
ince düşünüp bunu böyle yoracak çok ama çok az kişi vardır farkındaysan sert çıkışlar hemen gerçekleşti.

bilemeyiz 100 yıl sonra bu topraklarda torunlarımızmı olacak baskalarını yoksa kimse olmayacak mı.

yeni dünyalar keşfediliyor yeni yerler bir yandan insanlık çok hızla yükselirken diğer yandan hızla dibe çakılıyor.
arkadaş asla kötü niyetle yazmadığına ve sizin gibi düşündüğüne eminim fakat bunu burda kimseye anlatamayız :|

yinede esas konuya dönecek olursak bizim kültürümüz veya değil hangi ırk köken vb. olursa sonuçta amaç keyif almak güzel bir ortam kurmaktır çokta kurcalamamak lazım.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön