Ceza ve Bilgilendirme Sistemi 2

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
GAYRiMARUF
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hüvelbaki

Ceza ve Bilgilendirme Sistemi 2

Mesaj gönderen GAYRiMARUF »

viewtopic.php?f=46&t=140323

Cevap ver konuyu kilitle. Verdiğin cevapta çok manalı. Oyun bizim istediğimizi yaparız. 2 gün önce bildirim yapmışsın en son diyorsunuz hergün tek tek bildirimmi yapayım? Hala açıklama yok hala gerekçenin elle tutulur bi sebebi yok. Size hayatta başarılar. Bilgisayarın başında ego dolmuşsunuz siz orada kalın. Şu saatten sonra yemişim oyununuzu zaten aptalız yıllardır oynuyoruz ama sizin başarılarınızın yanına bir de Türkiye'nin ilk oyundan soğutucu yöneticileri diye başarı belgesi ekmelek gerek. Ben birşey kaybetmiyorum aksine oyunsuz hayat kazanıyorum siz para ve oyuncu kaybediyorsunuz. Cevap verme baride az bi gururun kalmış olsun. Ya da cevap yaz yalan yanlış sonra konuyu kilitle.

E-posta adresini eksik yada yanlış yazmış olabilirmişim. Destek bölümüne yaklaşık 8 10 tane kadar Ceza/İtiraz 'da bulundum sadece 1 tanesinde mi doğru yazmışım bu e-posta adresini. O da şu kadar gün ceza almışsınız diye cevap verilen tesadüfe bak açıklama istediklerim hep yanlış yazılmış.
GAYRiMARUF
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Ceza ve Bilgilendirme Sistemi 2

Ayrıca inceleme yapabiliyorsun madem buradan sorayımda cevapla bari e-posta adresi gerektirmez. Bana verdiğiniz cezanın hangi gerekçeyle 2. parti programlar kullanarak klan parası kastığıma kanaat getirilmiş? Benim dükkanım var ve 3 bilgisayarım var ayrıca dükkanda 3 kişi duruyoruz. Bir bilgisayarla gir/çık yapılıp digeriyle vurulması ne kadar imkansızdır ki o yönetici gelip benim klan parası kastığım yerde buna kanaat getirebiliyor? Ayrıca yönetici oraya geldiğinde kendisine klan parası kasmak bi sorun mu oluşturuyor diye sormama rağmen cevapta vermiyor. Bunun cevabını alayım ben ondan sonra uğrayacak değilim buralara. 21 adet üyeliğe plus paket satın alıyorum yatırım yapıyorum 2 tane bilgisayarımı bağlıyorum ve 1 tek kelime edilmeden verdiğim paralar ve vakit yok ediliyor.

Ayrıca belirtiyorum bana sadece açıklama yapmanız yeterli onun dışında artık çok umrumda değil zaten oyununuz.
GAYRiMARUF
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Karakterimin Adı : MAHLUK
En son AFRASiYAB tarafından 06 Mar 2017 15:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Güvenlik sebebiyle kişisel iletişim bilgileri kaldırıldı.
GAYRiMARUF
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Amacım oyuna giremiyorum cezamı açın devam edeyim değil. Zaman verdim vefa istiyorum da değil. Ben müşteriyim müşteri gibi davranın da değil. Garezi olan adam dan yönetici mi olur? Öyle bi mantıkla yönetici mi seçilir. Hata yapamaz değil hata yaparlar ama hatasını kabul etmiyor bu insanlar. Biz istediğimizi yaparız kafasıyla bir yer yada bir topluluk nasıl yönetilir öyle bi mantık mı var. Oyuna üye olurken kabul etmişiz ya hani..
GAYRiMARUF
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Yanlışlık illa ki olacak. Kabul edilmesi mesele. İnceleniyor diye cevap verilse hiç sesim çıkmayacaktı. Ama .. neyse ..
Kullanıcı avatarı
AFRASiYAB
Sui Generis
Sui Generis

Mesaj gönderen AFRASiYAB »

Tarafınıza bir önceki konuda gerekli yanıtı vermeme rağmen hala ısrarla ve saygı çerçevesinden daha uzak bir şekilde tutumunuzu devam ettirmeniz üzücü. Öncelikle tarafınıza 27.02.2017 tarihinde İletişim/Destek Formu > Ceza İtiraz birimine yapmış olduğunuz başvuru üzerinden gerekli yanıtın verildiği görülmektedir, bunu belirtelim.

- Merhaba,
Az önce hesabıma blok atıldı sebebini öğrenmek istiyorum? Tahmin ettiğim kadarıyla kp kasmak ama detaylı bir sebep ögrenebilirmiyim? kp kasmak ban sebebimidir?

+ Yapılan incelemelerimiz neticesinde, makro programı ile klan parası kasmaya yönelik faaliyetinizden dolayı hesabınız 5 gün kapatılmıştır. 2. parti programlar ile bu gibi faaliyetlerde bulunmaya devam ettiğiniz sürece cezanızın daha da katlanacağını belirtir, benzer davranışlarda tekrar bulunmamanızı öneririz.
Saygılarımızla.

Klan parası elde etmek cezai işlem gerektiren bir durum kat'iyen değildir. Fakat makro olarak nitelendirdiğimiz ikinci parti programlar aracılığı ile kazanç sağlamak kesinlikle cezai işleme tâbi tutulmayı gerektirir. İstanbul Kıyamet Vakti camiasında hiçbir zaman haksız kazanca müsamaha göstermediğimizi, bundan sonra da göstermeyeceğimizi defalarca dile getirdik, yine getiriyoruz.

Yapılan incelemeler sonucunda Eminönü sunucusundaki MAHLUK adlı karakterlerinizle normal bir şekilde değil, ikinci parti programlar kullanarak klan parası elde ettiğiniz tespit edilmiştir. Bizatihi sizin oyun içerisindeki söylemleriniz de bunu doğrulamaktadır:

MAHLUK => XKaLPAtAcAKaGaxX: ben pc de durmuyorum ki
MAHLUK => XKaLPAtAcAKaGaxX: açıyorum programı bırakıyorum

İstanbul Kıyamet Vakti’nde yapılan bütün işlemlerin ve yapılan konuşmaların TCK 5651 sayılı kanun gereği her zaman kayıt altına alındığını, bir önceki konuda da tarafınıza belirtildiği gibi Kullanım Sözleşmesi'ndeki kullanım şartlarına dair anlaşmazlıklarda İstanbul Mahkemeleri'ne müracaat edebileceğinizi, yasal mercilere başvurmanız sonucunda elimizdeki bilgi ve belgelerin tamamını paylaşacağımızı bilginize sunar, bu tür ikinci parti programlar kullanmaya devam ettiğiniz sürece cezanızın katlanarak artacağını belirtirim. İlaveten benzeri açacağınız konular da uyarılmaksızın silinecektir.

İyi forumlar.
İletişim/Destek Formu | Hızlı Destek | Etkinlik Takvimi
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

Ayın Etkinlik Ödülüne Sen Karar Ver!
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön