Bir sabah uyandınız veya oyuna girmek için herhangi bir saatte oturdunuz bilgisayar başına. İKV'nin kapandığına dair bir mesaj ile karşılaştınız. Forum'a girdiniz Haberler ve Duyurular kısmında da Nerull bu konu hakkında bir yazı yazmış. Tepkiniz ne olurdu?
Not: Konun kaldırılma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Bu ihtimali kuvvetlendirmemek için lütfen hakaret içeren mesajlar yazmayın.
Bir sabah uyandınız...
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Bir sabah uyandınız...
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Bir sabah uyandınız...
Şu durumda uzak bir ihtimal ancak tepkim yumuşak olurdu.Sonuçta herşeyin bir sonu var.O son İKV'yi de bulacak günün birinde.
Güzel insanlarlarla , dostlarla tanışma fırsatı verdiği için sobee'ye teşekkür borcumuz var.Unutmamak gerek.Tepkim budur
Güzel insanlarlarla , dostlarla tanışma fırsatı verdiği için sobee'ye teşekkür borcumuz var.Unutmamak gerek.Tepkim budur

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
En azından neticelenmiş bir durum olur şuanki gibi ne olacağı belirsizlik ortadan kalkar.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
Zihnimi mi okudun hocam ne yaptın? :lol: :lol:FiratCakiroglu yazdı:Şu durumda uzak bir ihtimal ancak tepkim yumuşak olurdu.Sonuçta herşeyin bir sonu var.O son İKV'yi de bulacak günün birinde.
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
Bir gün Herkes bunun bir "OYUN" olduğunu anladığı gündür. Tepkim Şudur ki bazı playerlerın oyunu hayat edinilmesi
Ve Hayırlısı Be Gülüm derim ve bir sigara yakarım 
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <LIL>
Bu gidişte olacaklar onu gösteriyor zaten
İçimden şöyle bir '' Vay be'' derim. Keşke karakterleri'de satsaymışım diye üzülürüm herhalde 
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Hasan dostuma bu konuda katılıyorum.Helallik isterdim.Büyük ihtimal de Bilgisayarla vedalaşırdım.Zira bilgisayarda oturmamın tek sebebi şu oyundur.FiratCakiroglu yazdı:Şu durumda uzak bir ihtimal ancak tepkim yumuşak olurdu.Sonuçta herşeyin bir sonu var.O son İKV'yi de bulacak günün birinde.
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
Ben büyük ihtimalle steam hesabıma dönüş yapar ve oyun saatlerimi düzene koyardım. Günümde düzensizliğe neden olan tek şey bu oyundur. :lol:Retaliation yazdı:Hasan dostuma bu konuda katılıyorum.Helallik isterdim.Büyük ihtimal de Bilgisayarla vedalaşırdım.Zira bilgisayarda oturmamın tek sebebi şu oyundur.
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Biizn İ Hüda
AFRASİYAB ÖLDÜ MÜ
ISSIZ NERULL KALDI MI
GAFFAR ÖCÜN ALDI MI
ŞİMDİ YÜREK YIRTILUR
ISSIZ NERULL KALDI MI
GAFFAR ÖCÜN ALDI MI
ŞİMDİ YÜREK YIRTILUR
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.