Merhaba Murat,
Açmış olduğun naçizane konunda çorbaya bir tuzum olması adına paylaşmış olduğum iletiyi tartışma yönelik olmasa bile kaldırman beni derinden sarstı. Her ne kadar yenmiş olduğun er meydanı karşılaşmaları paylaşmanı anlıyorum. Senin şu sözünü sana hatırlamak isterim. Er meydanında yendiğiniz videoları da bir zahmet siz paylaşın. İletimin başka yerlere çekmemenizi şiddetle isterken, bu konuyu tekrarında açtığın için kendi adıma ve ilkan adına teşekkürlerimi tekrardan sunuyorum.
[/quote]
İyi seyirler.
Er Meydanı Müsabakaları [Video]
-
materyalist3
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Er Meydanı Müsabakaları [Video]
MrdexteR
- "Mehkan"
- "Mehkan"
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Merhaba SeRRuh , mesajını aldım güçlü bir ikv ve er meydanlarını canlandırmak amaçlı çabana evet diyorum.Yendiğin videoları atıp yenildiklerini kaldırttırmak senin gibi bir misafir oyuncuya hiç yakışmıyor.

- xSHOCLEx
- İskele Babası

- Lonca: Uzun Yollara Devam
Merhaba er meydanlarını büyütmek için gösterdiğiniz çabayı kutluyorum fakat neden bir lonca ismıne karşılık Karakter ismi yazılmış onu anlamış deilim her zaman orda bi karma grup görürdük iyi forumlar...
xSHOCLEx, xSHoCLe, ISHOCLEI
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
materyalist3 yazdı:Merhaba Murat,
Açmış olduğun naçizane konunda çorbaya bir tuzum olması adına paylaşmış olduğum iletiyi tartışma yönelik olmasa bile kaldırman beni derinden sarstı. Her ne kadar yenmiş olduğun er meydanı karşılaşmaları paylaşmanı anlıyorum. Senin şu sözünü sana hatırlamak isterim. Er meydanında yendiğiniz videoları da bir zahmet siz paylaşın. İletimin başka yerlere çekmemenizi şiddetle isterken, bu konuyu tekrarında açtığın için kendi adıma ve ilkan adına teşekkürlerimi tekrardan sunuyorum.
Açıkca belirttiğim halde ısrarla konuyu sabote etmeye çalışmanız beni rahatsız ettiği kadar sizlerin de kişilik olarak ne kadar rahatsız olduğunun göstergesidir. Israrla cevap vermekten kaçındığım halde çok afedersiniz " yüzsüzlük "safhasını geçmeye ısrarlısınız. Aylar önce söylediğim sözü hatırlamana sevindim keşke diğer söylediklerimi de ders olarak kabul edebilseydin ve temiz zaferler elde edebilseydin. Bak o zaman can-ı gönülden tebrik ve teşekkür ederdim konuya dahil olduğun için lakin amacını her insan gibi ben de görebiliyorum. Yapılan terbiyesizlikleri tekrar gündeme getirerek benimle muhattap olmaya çalıştığını düşünürsek, iletilerinin kaldırılması da bu teklifini reddetmemden dolayıdır. Konuyu kişisel tartışmaya çevirme amacına devam etmesen iyi edersin.Daha onurlu kazandığın er meydanı mücadelesi varsa buyur paylaş bizler de izleyelim ve yorum yapalım. Ha yok elindeki tek gurur kaynağın bu ise üzülerek konuya uygun olmadığını belirtmek isterim. Çok paylaşma meraklısıysan önceki paylaştığın konuları güncelleyebilirsin. Son defa forum kuralları dahilinde konuya herkes gibi katılmanı rica edeceğim.SeRRuh yazdı:konuyu kişisel tartışmadan uzak tutmaya, lütfen özen gösterelim.
Önceki mesajlarında " canım,dostum " tarzı konuşmalarını gördüm ve derinden üzüldüm. Şu saçma sapan samimiyetine son vermeni rica edeceğim. Harici olarak illa video paylaşarak dahil olmak istiyorsan forum kuralları dahilinde paylaş ki sıkıntı olmasın. Buradaki olay " bakın ben er meydanlarında oynadım " değildir. Konunun amacı tabii ki sadece kendi videolarımı tanıtmak değil, öyle olsa sizlere de paylaşın izleyelim çağrısında bulunmazdım. Fakat kişilik meselesi olsa gerek 12 kişinin girdiği er meydanı müsabakasında karşınızdaki rakipten sadece benim nickimi video başlığı olarak yazmanız ve videoyu o şekilde paylaşmanız tam da size yakışır bir davranıştır. Eğlencesine girdiğimiz insanlara karşı sorumluluk hissi yüklüyorsunuz. İnsanlar sizin yüzünüzden er meydanlarından uzak duruyor. Çünkü sizin gibiler kazandığı tek bir karşılaşmayı bile rakibinin yüzüne vura vura prim kasmayı seviyor. Keşke şu beni kestiğinizde yaşadığınız heyecanı, videoları paylaşırken dikkat ettiğim hususlarda da yaşasanız. Keza iddialı olarak attığımız bir çok müsabakada bizzat sen de oynadın ve defalarca tılsım kaybettin. Bizler senin ismini video başlığı yazacak kadar önemli bulmadık ve asla başarı olarak görmedik. Tekrar dile getiriyorum, konuya dahil olmak istiyorsanız " İnsanları rencide edici videolar ile değil, örnek olacak, özendirecek eğlenceli videolar " ile dahil olunuz. Aksi halde tek bir yorum dahi atmanızı istemiyorum. Keza her tarafınızdan nefret,kin ve hırs akıyor.zeynel55 yazdı:Merhaba SeRRuh , mesajını aldım güçlü bir ikv ve er meydanlarını canlandırmak amaçlı çabana evet diyorum.Yendiğin videoları atıp yenildiklerini kaldırttırmak senin gibi bir misafir oyuncuya hiç yakışmıyor.
zeynel55 yazdı:Merhaba SeRRuh , mesajını aldım güçlü bir ikv ve er meydanlarını canlandırmak amaçlı çabana evet diyorum.Yendiğin videoları atıp yenildiklerini kaldırttırmak senin gibi bir misafir oyuncuya hiç yakışmıyor.
Şok şok şok johnSnow 'u kestik.
LethieN
İnzivaya Çekilmiş Münzevi
Mehmet Ali
-
materyalist3
- İskele Babası

- Sunucu: Beyaz Köşk
Merhaba Murat,SeRRuh yazdı:materyalist3 yazdı:Merhaba Murat,
Açıkca belirttiğim halde ısrarla konuyu sabote etmeye çalışmanız beni rahatsız ettiği kadar sizlerin de kişilik olarak ne kadar rahatsız olduğunun göstergesidir. Israrla cevap vermekten kaçındığım halde çok afedersiniz " yüzsüzlük "safhasını geçmeye ısrarlısınız. Aylar önce söylediğim sözü hatırlamana sevindim keşke diğer söylediklerimi de ders olarak kabul edebilseydin ve temiz zaferler elde edebilseydin. Bak o zaman can-ı gönülden tebrik ve teşekkür ederdim konuya dahil olduğun için lakin amacını her insan gibi ben de görebiliyorum. Yapılan terbiyesizlikleri tekrar gündeme getirerek benimle muhattap olmaya çalıştığını düşünürsek, iletilerinin kaldırılması da bu teklifini reddetmemden dolayıdır. Konuyu kişisel tartışmaya çevirme amacına devam etmesen iyi edersin.Daha onurlu kazandığın er meydanı mücadelesi varsa buyur paylaş bizler de izleyelim ve yorum yapalım. Ha yok elindeki tek gurur kaynağın bu ise üzülerek konuya uygun olmadığını belirtmek isterim. Çok paylaşma meraklısıysan önceki paylaştığın konuları güncelleyebilirsin. Son defa forum kuralları dahilinde konuya herkes gibi katılmanı rica edeceğim.SeRRuh yazdı:konuyu kişisel tartışmadan uzak tutmaya, lütfen özen gösterelim.
Yazdığın yazının hepsini okumadığımı, sadece yazmış olduklarının İlkan'ın bana özet geçmesinden yola çıkarak konuyu tartışmaya yöne çekmediğimi üstünü basarak ta konunun içeriğiyle ilgili kendi konumdaki bir kaç fotoğrafı müsaadenle paylaşmak istiyorum. Er meydandaki bu böbürlendiğin tavırları bir kenara bırakmanı tavsiye ederek, kendinle barışık olmanı diliyorum. Nasıl olsa Eminönü sunucusundaki arkadaşlara "Mehkan" ile beraber çay içtik, buluştuk. Sorunlarımızı hallettiğimiz bir havadan bahsediyormuşun.
Sergen ile kendinize çok dikkat edin, sağlıcakla kalın.MrMorgan yazdı:Eminönü sunucusundaki kendi kendilerine "Namağlup,yenilmez" gibi lakablar takan <Ütopia> loncasını sunucumuzda misafir etmiştik. Elleri boş bir şekilde sunucumuzdan uğurlamıştık.
600msine bir karşılaşma ;
Sıradan karşılaşmalarımız ;
Emler deki mücadeleci ruhumuzu yansıtan bir kaç fotoğraf ;
![]()
MrdexteR
- "Mehkan"
- "Mehkan"
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Selam,zeynel55 yazdı:Merhaba SeRRuh , mesajını aldım güçlü bir ikv ve er meydanlarını canlandırmak amaçlı çabana evet diyorum.Yendiğin videoları atıp yenildiklerini kaldırttırmak senin gibi bir misafir oyuncuya hiç yakışmıyor.
Öncelikle video başlığını düzelttiğiniz için sizler adına sevindim. Keza durumun saçmalığını sizler de idrak etmiş olacaksınız ki değiştirme kararı almışsınız. Başlık ve içeriğinde konuya aykırı herhangi bir durum olmadığı için paylaşımın burada kalacak lakin şunu da idrak etmeniz açısından söylemek istiyorum. " Yendiğin videoları atıp, yenildiklerini kaldırtmak "
Bu düşünce yersiz olup söyleminde kesinlikle haksızsın. Benim yenilmek ile alakalı bir sorunum olsaydı sizler ile er meydanı atarken Academy loncamızdan arkadaşı aramıza dahil etmez as kadro ile çıkardık. Ama tamamen eğlenme amaçlı oynadığımız için akademiden isteyen arkadaşları da grubumuza dahil ettik. Hatta şöyle ki tılsımı,itemi eksik olanlara da bu konuda yine destek çıktık. Er meydanları her ne kadar varoluş bakımından rekabetin merkezi olsa da fair play müsabakaların olması bizler için önceliklidir. Sandığınız gibi bir durumun olmadığını umarım idrak etmişsiniz. Son olarak kimse kaybettiği müsabakanın videosunu editleyip paylaşmaz bu durum mantığa ters düşüyor. Mesela senin kaybettiğin videoları sen yüklemiyorsun genelde ben yüklüyorum. Benim kaybettiğim müsabakayı da ben değil sen yüklersin. Bu konuya örnek niteliğinde aşağıdaki KAYBETTİĞİMİZ ama çok eğlenceli olduğu için sizlerle paylaşmak istediğim video ile nokta koymak istiyorum. Umarım devamında bu tutumdan kaçınır ve eğlenceye odaklanırsınız. Tekrar hatırlatmakta fayda var. " Bu konu rekabet için değil, insanları teşvik etmek için açıldı." Tuzum olsun diyenler bu hususta paylaşım yaptıkları sürece minnettar kalırız.
Selam Esat, ("BUZ ws JohnSnow'un grubu") tepki göstermiş olduğun durumu bizler de ilgili arkadaşlara ilettik ve komik bulduk. Durumun saçmalığını idrak etmiş olacaklar ki düzeltmişler. Tekrar teşekkür etmiş olalım.xSHOCLEx yazdı:Merhaba er meydanlarını büyütmek için gösterdiğiniz çabayı kutluyorum fakat neden bir lonca ismıne karşılık Karakter ismi yazılmış onu anlamış deilim her zaman orda bi karma grup görürdük iyi forumlar...
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Selam Murat ,
Konuya giriş yaptığın Er Meydanının 3. rövanş karşılaşmasını buraya bırakıyorum,izlersin.Eğer 2. müsabakayı izlemek istersen de loncamızın youtube sayfasından bulabilirsin,iyi seyirler.
Konuya giriş yaptığın Er Meydanının 3. rövanş karşılaşmasını buraya bırakıyorum,izlersin.Eğer 2. müsabakayı izlemek istersen de loncamızın youtube sayfasından bulabilirsin,iyi seyirler.