Masal

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Masal

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Sokakta dolanırken bazen burnuma bir koku gelir.Kokuyu tam olarak tanımlayamam ama tanıdık bir kokudur, anlarım.Bir iki saniye içinde bir anı canlanır aklımda:

Sıcak bir cuma günü.Güneş parıltıları güneşliği ve tülleri aşıp odada ılık bir beyaz renk anımsatmış...Saat 11 civarı.Cuma selası hafiften duyulmaya başlıyor.

Bilgisayarın başındayım.Sağ alt köşeden MSN bildirimleri geliyor.Masaüstüne geliyorum.Saçları at kuyruğu ve geri kalan kısmı kel olan bir kadın silüeti.Çift tıklıyorum.Karşımda kahverengi tonlarında bir ufak pencere.Yeşil taneler dolmuş.Sol kısımda 4 tane kelime sıralanmış:
Eminönü,
Beyazköşk,
Teşkilat ve
Kuklacı.

Seçiyorum.Karşımda Mynet sayfası.Kullanıcı adımı şifremi giriyorum.ÇINNNNNN! Bir çan sesi ve ardından kavruk bir yaylı.Karşımda 3 tane ellerimle hazırladığım nefer bana bakıyor.Heyecanla en çok kasmış olduğuma giriyorum.Ardından burnumda yine o koku.Ya bir ev kokusu ya da annemin o dönemde kullandığı bir yumuşatıcı.Yoğun bir şekilde alıyorum kokuyu.

O sırada kulaklarımda bir kadın sesi.Kadife sesiyle muazzam melodilerde geziniyor.Arada kısık bir piano sesi.Oyuna girdiğimi hatırlıyorum.Her zamanki gibi sol alt köşeye dikiliyorum.Yavaşça kahverengi,turkuaz ve beyaz yazılar süzülüyor:

-Hayırlı cumalar olsun s.a.
-Kripraz satılır
-Meteor tipi pala alınır
-Jandarma ali vs atılır

Ardından su gibi akıp geçen saatler...Penceremin açıldığını hissediyorum.Hava hafiften kızarmış.Ufak bir serinlik.İçeriden yemek hazır sesi.Huzursuzlanıyorum.Kalkamam ki başından.Kalkarsam bir daha oturamayacakmışım gibi geliyor çünkü.Hala kulaklarımda aynı ses.Burnumdaki kokunun yerini mutfaktan gelen kokular almaya başlıyor.İçeri gitmeliyim..

Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Masal

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek beni çok mutlu etti. Bende ilk başladığım zamanlarda ki halimi ve o gün ki kokuyu hissediyorum bugün ara sıra. Sonra açıyorum müziği. Öylece dinliyorum. Hiç bir sorumluluğumun olmadığı çocukluğum geliyor aklıma.

ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Terminal »

SalurBeyi yazdı:Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek beni çok mutlu etti. Bende ilk başladığım zamanlarda ki halimi ve o gün ki kokuyu hissediyorum bugün ara sıra. Sonra açıyorum müziği. Öylece dinliyorum. Hiç bir sorumluluğumun olmadığı çocukluğum geliyor aklıma.

Bu müziği her dinledilğimde keşke diyordum milli piyango bana çıksa da gidip şu İKV'yi satın alsam, şu adamların elinden kurtarıp şu oyuna güncelleme getirsem diye hayaller kurardım. Ama anca hayal işte. Şimdi sadece anılarımız depreşiyor
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Yalnız değilsin
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

2006-2009 arası yaşadığım duyguları tanımlamaya aklım yetmiyor. Evde sürekli içtiğim meyve suyunun bile görüntüsü beni duygulandırıyor. Mesela 39 zamanını da hatırlıyorum. ikvonline adlı bir fan forum sitesi vardı.Orada LYDER isimli bir kullanıcı bütün görevleri yapmış ve fotoğraflı bir şekilde listelendirmişti.Bir kış gününü hatırlarım.Taşkanat görevinin zorluğunu.Element savaşçı itemlerinin önemini. Kulağıma gelen bir müzik bu anıları anında beynimde canlandırıyor.

Sonra liseye başladığım yaz.Benim için o yazın önemi büyüktü. Liseye başlayacağım için değil; ben sınava hazırlanırken "Derindeki Sır" gelmişti çünkü. Teaser ı ilk izlediğimde nabzım 150 falandı heralde. Dışarıdan gelen fıskiye sesleri ve domuzun mekanındaki iş makinesi sesleri karışmış. Yazıya dökemediğim o kadar fazla duygu var ki.

Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Hocam ne yaptın ya,internet kafede şu oyunu oynamak için süründüğüm günler geldi aklıma.
Resim
Kullanıcı avatarı
mazlumcgdem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mazlumcgdem »

SalurBeyi yazdı:Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek beni çok mutlu etti. Bende ilk başladığım zamanlarda ki halimi ve o gün ki kokuyu hissediyorum bugün ara sıra. Sonra açıyorum müziği. Öylece dinliyorum. Hiç bir sorumluluğumun olmadığı çocukluğum geliyor aklıma.

Kardeş naptın be en sevdiğim ikv müziği balıkçının orda oturur dinlerdim ..
DrBuLuT«Eminönü»

Resim
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Comader »

Oyunu bırakalı yıllar olmuş olmasına rağmen gece gece aklıma geldi, bi foruma bakayım dedim. Kardeşim mahvettin beni bu müzikle ya. Oyuna başladığımda ortaokuldaydım şu an üniversite mezunuyum. Aaah ah... Bunca zaman sonra bu oyunun müziğini bile dinlemenin bana hissettirdiği şeyleri hayatımda hiç kimse, hiçbir sevgili hissettirmedi.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Comader yazdı:Oyunu bırakalı yıllar olmuş olmasına rağmen gece gece aklıma geldi, bi foruma bakayım dedim. Kardeşim mahvettin beni bu müzikle ya. Oyuna başladığımda ortaokuldaydım şu an üniversite mezunuyum. Aaah ah... Bunca zaman sonra bu oyunun müziğini bile dinlemenin bana hissettirdiği şeyleri hayatımda hiç kimse, hiçbir sevgili hissettirmedi.

Kesinlikle öyle.Geçen gün oturup 22 senelik hayatımı gözden geçirdim.Binbir çeşit anı geçirdim aklımdan.Acısıyla tatlısıyla yaşadığım ve hatırladığım her olayın üzerinden geçtim.Koku ve sesin insan beyninde saklanmış olan o hatıralara olan etkisi ile bir kaç şarkı dinleyeyim dedim.Elbette bir çoğunda duygulandım.Fakat ne bir aşk ne bir sevda hatırası bu şarkı kadar kalbimde titreme yaratmadı.Muhakkak ki hayatında çok kötü anıları, kayıpları olan insanlar vardır.Allah'a şükür başımdan çok kötü bir olay geçmedi şimdiye kadar.Tabi ki onlara haksızlık etmek istemem.Fakat şu şarkı ve hatırlattığı anılar ve en kötüsü de o anıların bir daha hiç yaşanmayacak olması kadar beni acıtan bir şey yok.Sanki ölmüş bir yakınımla olan fotoğraf albümünü açıyorum bu şarkılarla.Sadece oyundaki anılarım gelmiyor aklıma.Çocukluğum,ergenliğim bir çok şey geliyor.Herkesin anlayacağı duygular değil bunlar.Bu yüzden burada paylaşmak istedim.Umarım çok üzmemişimdir :)
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

turkoxHAMSTER yazdı:
Comader yazdı:Oyunu bırakalı yıllar olmuş olmasına rağmen gece gece aklıma geldi, bi foruma bakayım dedim. Kardeşim mahvettin beni bu müzikle ya. Oyuna başladığımda ortaokuldaydım şu an üniversite mezunuyum. Aaah ah... Bunca zaman sonra bu oyunun müziğini bile dinlemenin bana hissettirdiği şeyleri hayatımda hiç kimse, hiçbir sevgili hissettirmedi.

Kesinlikle öyle.Geçen gün oturup 22 senelik hayatımı gözden geçirdim.Binbir çeşit anı geçirdim aklımdan.Acısıyla tatlısıyla yaşadığım ve hatırladığım her olayın üzerinden geçtim.Koku ve sesin insan beyninde saklanmış olan o hatıralara olan etkisi ile bir kaç şarkı dinleyeyim dedim.Elbette bir çoğunda duygulandım.Fakat ne bir aşk ne bir sevda hatırası bu şarkı kadar kalbimde titreme yaratmadı.Muhakkak ki hayatında çok kötü anıları, kayıpları olan insanlar vardır.Allah'a şükür başımdan çok kötü bir olay geçmedi şimdiye kadar.Tabi ki onlara haksızlık etmek istemem.Fakat şu şarkı ve hatırlattığı anılar ve en kötüsü de o anıların bir daha hiç yaşanmayacak olması kadar beni acıtan bir şey yok.Sanki ölmüş bir yakınımla olan fotoğraf albümünü açıyorum bu şarkılarla.Sadece oyundaki anılarım gelmiyor aklıma.Çocukluğum,ergenliğim bir çok şey geliyor.Herkesin anlayacağı duygular değil bunlar.Bu yüzden burada paylaşmak istedim.Umarım çok üzmemişimdir :)
izninle yakıyorum bir sigara :( :(

“Genel Etkileşim” sayfasına dön