Bu Çarlar ÇARŞI yanı (Samet denılen kısı ) Tarafından Çalınmıstır ki Gırıp verıcem dedı tabı bende Lıderım bısey yapmaz aama demekkı yanılmısım . :?
NasıL çalındı ;
Çarşıeses Çarından geldı yazdı bana :Kullanıcı adın ve Şifrenı ver . Neden dedım Bıseye bakıp cıkıcam Tamam dedim veerdımm ve Sonra gırmeye çalıstım olmadı sıfre deqıstırılmıs yarın oLdu Çarşı çarına gırdı dedım carın sıfresını dedıstırmıssnız . Hayır ne şifresı dedi Bnden Çarın sıfresını ıstednız ya bıseye bakıp cıkıcam dedınız . Çarşıda Hayır kandırmıslar senıde . Nasıl olur Çarşıeses sızde deılmı evet bende dedi . Eee daha ne dedım Çakma çar açmışlardır dedı .. Ben okadar salakmıyım arkadaslara eklerız önce öyle sıfre verırz . Ki zaten grubta konusorduk .
ßurda istedınız kadar nabıyorsanız yapın ama allah (C.c) Karsısna cıktınız zaman bakalım napıcaksınız ...
Aradan bir ay geçti ve Çarşısheytan Loncanızdan AyrıLdı neden :? Arkadaşa Hayiklık yapılmış . Ve o da loncadan ayrıldı . ÇarşıFurkana qelınce adamın ıtemlerını aynı loncadakı kısı calıyor ve hıç bısey yapmıosunuz ÇARŞI ... Benım dıyıceklerım bu Kadar ..
Resime gelınce Print almadım neden guvendık dıe ama sızde yalanmıssıız . Yaşınızdan utanın .. Neyse Oyuna Başka Çarla Devam etmekteyımm .. Keske alsaydımda görseydınız ama .Artık sze kalmıs gerısı .
Bu uyelık Yunusun' Yani (Partners) onun uyelıgıdır Ben Xrapxx RApxşifa ..
Bu Çarlar ÇARŞI yanı (Samet denılen kısı ) Tarafından Çalınmıstır ki Gırıp verıcem dedı tabı bende Lıderım bısey yapmaz aama demekkı yanılmısım . :?
NasıL çalındı ;
Çarşıeses Çarından geldı yazdı bana :Kullanıcı adın ve Şifrenı ver . Neden dedım Bıseye bakıp cıkıcam Tamam dedim veerdımm ve Sonra gırmeye çalıstım olmadı sıfre deqıstırılmıs yarın oLdu Çarşı çarına gırdı dedım carın sıfresını dedıstırmıssnız . Hayır ne şifresı dedi Bnden Çarın sıfresını ıstednız ya bıseye bakıp cıkıcam dedınız . Çarşıda Hayır kandırmıslar senıde . Nasıl olur Çarşıeses sızde deılmı evet bende dedi . Eee daha ne dedım Çakma çar açmışlardır dedı .. Ben okadar salakmıyım arkadaslara eklerız önce öyle sıfre verırz . Ki zaten grubta konusorduk .
ßurda istedınız kadar nabıyorsanız yapın ama allah (C.c) Karsısna cıktınız zaman bakalım napıcaksınız ...
Aradan bir ay geçti ve Çarşısheytan Loncanızdan AyrıLdı neden :? Arkadaşa Hayiklık yapılmış . Ve o da loncadan ayrıldı . ÇarşıFurkana qelınce adamın ıtemlerını aynı loncadakı kısı calıyor ve hıç bısey yapmıosunuz ÇARŞI ... Benım dıyıceklerım bu Kadar ..
Resime gelınce Print almadım neden guvendık dıe ama sızde yalanmıssıız . Yaşınızdan utanın .. Neyse Oyuna Başka Çarla Devam etmekteyımm .. Keske alsaydımda görseydınız ama .Artık sze kalmıs gerısı .
Bu uyelık Yunusun' Yani (Partners) onun uyelıgıdır Ben Xrapxx RApxşifa ..
Bu Konuda Denecek Pek birşey bırakmamıssın zaten Sizler Yolunuzu Zaten LODOS tan ARZ a Gecerken Yapmıstınız .. Bulundugunuz Guruplara ihanet ederek Lodos Klanını ve Gurubunuzu bırakıp gitmiştiniz.. Sanırım Adelet gecte olsa Yerini buluyor ve gereken şeyi yapıyor..
Ama burda Tabiki emekler söz konusu Giden emeklere yazık başka denecek bir Kelime Kalmıyor. Yunus ta sende erdem de Ugurda Aynı yoldan gecenlersiniz.
Çarşılara Diyecek Bir Kelimede Kalmıyor Kendı yakınında bulunan Gurup Elemanlarına Bunu Yapıyorlarsa uzagındakileri Düsünmek bile olanak dışı Umarım Herkes Birgün Dogru yolu bulur ve İnsanların emeklerine İtemlerine uykusuz gecelerde uyumadan sabahlara kadar yada ailesinden gizlıce emek verip buyuktuklerı insanların Carlarından uzak dururlar Hak yola girerler..
Her Gidisin Bir Bedeli Vardır Giderken Bedelleri Göze Alarak Gideriz Her Mechul'e
"Hangi yıldızı seçersen seç gökyüzünden
Bilki o yıldızda hep ben olacağım
Ne zaman yangınlara düşerse yüreğin
Bilki o yürekde her daim ben kalacağım..."
Öncelıkle tşk. ederım . Evet Kardeş Lodosken bır hata yaptık ama ve biz doqru yolu bulduk . Sonucta bu oyunda LODOS , ARZ Sonucta dusman klan bıle olmus olsa Arz ve Lodos klanlarında Kardeslerımız var ..
Yunus ta sende erdem de Ugurda Aynı yoldan gecenlersiniz.
forum1907 yazdı:Öncelıkle tşk. ederım . Evet Kardeş Lodosken bır hata yaptık ama ve biz doqru yolu bulduk . Sonucta bu oyunda LODOS , ARZ Sonucta dusman klan bıle olmus olsa Arz ve Lodos klanlarında Kardeslerımız var ..
Yunus ta sende erdem de Ugurda Aynı yoldan gecenlersiniz.
Demıssınde Ne manada ?
Umarım Bulmussunuzdur dogru yolu . Büyük Arayışlarınızdan sonra Gercekten Buldunuzsa Sevindim Allah yardımcınız olsun sizlerin..
Her Ne kadarda Bir Yanlış İKİ Dogruyu Engellesede Dogru Yolu Bulmanız Kadar Güzel birşey yoktur sizler icin ..
"Hangi yıldızı seçersen seç gökyüzünden
Bilki o yıldızda hep ben olacağım
Ne zaman yangınlara düşerse yüreğin
Bilki o yürekde her daim ben kalacağım..."
lütfen olayı tüm çarşı grubuna mal etmeyin.
haklı yada haksızın kim olduğu konusunda yorum yapamam ama hesabının çalınmış olması üzücü
umarım geri alabilirsin, en azından denemelisin.
böyle durumlarla karşılaşmamak için karakterleri sobee'ye taşımak daha güvenli olabilir.
en azından şifrenizi değiştirmek istendiğinde cep telefonunuza gelen onay kodunun girilmesi gerekiyor.
Yine Bi Kedi ve Ciger meselesi Yalnız burdada bi partners yani yunus kaşıntısı seziyorumki Burda bana bile laf etmemiş direk samet abiye saldırmış yalnız bu oyunda herkez biliyorki paraya en son ihtiyacı olan kişi samet abidir .. ve her zmn oldugu gibi Çarş(i) İ kurbanı olmuşsun sende baksana ayrıca her zmnki gibi print yok Neyse Kolay gelsin Gülün geçin ..
Ãkıllı insanlar Yeni Fikirleri ,Normal İnsanlar Sonuçları ,Küçük İnsanlarsa ''ÇARŞI ''Yı Tartışırl. Herkez Çarşıyı Tartışıyor ne güzel Sizler olmasanız Sizin gibiler olmasa halimiz nice
neyse iyi forumlar ..
IIEvReNx Çarşıazads '
Daimi İkv DestekCisi
Çarşı Loncası Sorumlusu
Ãkıllı insanlar Yeni Fikirleri ,Normal İnsanlar Sonuçları ,Küçük İnsanlarsa ''ÇARŞI ''Yı Tartışırl. ÇaRşiAzaD
IIEvReNx- IIEvReNS- IIEvReNŞiFaCı- IIEvReN - IIEvReNb
Evren ben Partners ? Loncadan ztan ben kendım cıktım .. Ve bu olayları herkes bılıorr ..Neden herkes ÇArşılardan ayrılıor bana bı acıklamasını yaparmısın Bermudaya Katılıyorumm ozman bende yanındaydım
Cem abi Yok tamam butun çarşılara mal etmıyıorz abi ..
İyi oyunlar iyi forumlar ...
Crime of Team
Takım Suçu
Adalet ve Suç Bir arada Her Hakkım Saklıdır®™
| l | lllll| lll||lll || llll + 18
²¹°¹ ³³²¹³ °¹²¹³³ ¹³³