Yakamozx Loncası Bildirim Alanı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yakamozx Loncası Bildirim Alanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Evet arkadaşlar görünen o ki bir sorun var bu sorunuda biz kendi içimizde halledicez ferhat kardeşim sana izin vermiştim doğru ama lonca içinde sifre verme olayı cogaldı ve buda beni rahatsız etmekte bugun arastırırsanız loncaların yıkılmasında ki en buyuk nedenlerden biride budur bugun o çarım çalındı der yarın bir baskası ve bu sekilde yok olur gideriz sana çar calarsın demiyorum olur ya keylogger yersin baskası calar sonra bu olay duyulur ve sıçrar neyse bu konu hakkında gerekli konuşmayı toplantıda yapıcam gelelim benim yönetimime yapılan lafa unutmayın ki lonca kurmak demek arkadaş dost seçmek demek ve arkadaşını dostunu sağlam seçmen lazım ki bugun yarın birşey oldugunda onlar sana koltuk cıksın arkanda olsun demek ve ben yöneticilerimi seçtim ve bir konuya daha açıklık getirmek gerekirse ordada yazmaktadır lonca kurucusu paix ve inziva dır diye ki bu loncanın oluşmasında ve kurulmasında emegi gecen ugrasan insanlardan biride inziva yani sözlümdür yöneticilerimin her sözü benim sözümdür ve lonca içinde çar şifresi paylasılmasını su dakikadan itibaren yasaklıyorum hiç bir lonca mensubu hiçbir lonca arkadasıyla şifresini paylasmasın unutmayın ki çar şifresi paylaşmakda bir nevi suçtur oyun kuralları giriş bölümünde yazıyor gerekli seyler bu tartışma burda bitmiştir benim sözüme karsı gelecek varsada ali arkadasımızın dediği sözü okusun diyorum ve cümlemi sonlandırıyorum iyi oyunlar iyi forumlar arkadaşlar....

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ixbycanxl »

YakamozxPaix yazdı:Evet arkadaşlar görünen o ki bir sorun var bu sorunuda biz kendi içimizde halledicez ferhat kardeşim sana izin vermiştim doğru ama lonca içinde sifre verme olayı cogaldı ve buda beni rahatsız etmekte bugun arastırırsanız loncaların yıkılmasında ki en buyuk nedenlerden biride budur bugun o çarım çalındı der yarın bir baskası ve bu sekilde yok olur gideriz sana çar calarsın demiyorum olur ya keylogger yersin baskası calar sonra bu olay duyulur ve sıçrar neyse bu konu hakkında gerekli konuşmayı toplantıda yapıcam gelelim benim yönetimime yapılan lafa unutmayın ki lonca kurmak demek arkadaş dost seçmek demek ve arkadaşını dostunu sağlam seçmen lazım ki bugun yarın birşey oldugunda onlar sana koltuk cıksın arkanda olsun demek ve ben yöneticilerimi seçtim ve bir konuya daha açıklık getirmek gerekirse ordada yazmaktadır lonca kurucusu paix ve inziva dır diye ki bu loncanın oluşmasında ve kurulmasında emegi gecen ugrasan insanlardan biride inziva yani sözlümdür yöneticilerimin her sözü benim sözümdür ve lonca içinde çar şifresi paylasılmasını su dakikadan itibaren yasaklıyorum hiç bir lonca mensubu hiçbir lonca arkadasıyla şifresini paylasmasın unutmayın ki çar şifresi paylaşmakda bir nevi suçtur oyun kuralları giriş bölümünde yazıyor gerekli seyler bu tartışma burda bitmiştir benim sözüme karsı gelecek varsada ali arkadasımızın dediği sözü okusun diyorum ve cümlemi sonlandırıyorum iyi oyunlar iyi forumlar arkadaşlar....

YakamozxPaix
Sabri kardeşim bak birkez daha bastıraraak söylüroum o charın şifresi char açıldıgından beri bendeydi ama ben girmiyordum Üstelik keyloger yesem ben bir İnternet cafe işleticisiyim Burda giren 10 larca kişi var ondarın charı gider Onu bırakayım O charlara Ben 2 hafta en az girerim Bunu söylüm sabri iyi oyunlar
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~

Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Yakamozxinziva »

bu kadar lafın sonrasnda hala konuşabiliosan pes diorum nese son söz sölendi herkez oyununa baksın ii forumlar ;)
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
Kullanıcı avatarı
CaNaVaRGeNCLiK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CaNaVaRGeNCLiK »

Benim Olaya bi el koyan yokmu loncanın yetkililerinden yahu hiçmi girmezsiniz foruma ben 1 aydır bekliyorum çar kasacağım ama...
Sedat Gevezeoğlu

Resim
Kullanıcı avatarı
YaKaMoZxSaniSeR
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen YaKaMoZxSaniSeR »

NuR AdamlaRda Yüz Yokki Sen Halen Neyi anlatmaya çalışyorsun Atalarımız ne demiş bilirmisin Eşşek Hoşaftan ne anlar diye bunlarınkide o hesap insan olana laf bir kere denir. Biz görevimizi yapalımda sonra lonca öyle böyle demesinler .
YaKaMoZxŞaNıŞeR

AnLayana SivRiSineK Saz , Anlamayana Sazı SoKSaN aZ ........
Kullanıcı avatarı
Yakamozxinziva
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Yakamozxinziva »

öle Ali artık toplantı knscas herseyi kmse mrk etmesn :)
YakamoZx Ailesi

eNDLesSLove
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Benim dediğime karşı gelinecekse benim için bu iş bitmiştir herkeze oyununda basarılar dilerim artık konusulacak birşey kalmadı demektir bu cevaptan sonra yakamozx olmak istiyorsan ona göre tavır takınırsın ben kimseyi burada zorla tutmadım tutmamda butun dostlarım bana saygı duydukları için sevdikleri için benim loncamda ve benim sözümü dinlemekte sözün bittiği yerdeyseniz bende sözün bittiği yerdeyim buda son noktadır kardesim muhammete iletirsin suan aldıgım kararla loncadan ihrac ediyorum iyi oyunlar iyi forumlar....

YakamozxPaix

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

CaNaVaRGeNCLiK yazdı:Benim Olaya bi el koyan yokmu loncanın yetkililerinden yahu hiçmi girmezsiniz foruma ben 1 aydır bekliyorum çar kasacağım ama...

kardeşim cevabımızı özeline yazıyorum...

YakamozxPaix

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Artık hiçbir sekilde bu konu hakkında burda yazı görmeyeceğim görsemde hiçbir yöneticim yada lonca mensubum bu konuya cevap vermeyecektir.Ben bu isim için Yakamozx loncasına ayakta tutmak için bir laf gelmemesi için cok cabaladım ve çok ugrastım he senden bana bir zarar gelirmi dersen gelmez bu zamana kadar kimseden kötülük görmedim ne senden ne muhammetten ama bu olay benim loncamda huzursuzluk cıkarıyorsa bu benim için büyük bir problem demektir.İsterse muhammet kardeşim toplantımıza katılır yada oyunda beni bulur sebebini sorar ona kalmıs ama kimseyle ne kötü olmak isterim nede baska birşey o yuzden ikinizde kusura bakmayın bu loncanın bir kuralı bu oyunun bir kuralı var ise uyulacak demektir.Bu zamana kadar yaptıklarınız için tşk ederim hakkınızı helal etmeniz ümidiyle sizlere real hayatınızda ve sanal hayatınızda basarılar diliyorum..

YakamozxPaix

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

14.03.2009 tarihinde aksam saat 21:00 ' da toplantımız olacaktır. Bütün üyelerin eksiksiz katılmasını istiyorum gelmeyen üyeler mazaret belirtsin yada hakkında ihraç kararı verilecektir. Hepinize tşk ederim iyi forumlar....

YakamozxPaix

Resim

Y a K a M o Z
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön