VEFA/BİVEFA(EMİNÖNÜ)
Re: GÜNLÜK~Ahdelvefa(EMİNÖNÜ)
adiniz nurettin sanirim gunlugunuzu merakla takip etmekteyim hocam basarilarinizin devamini dilerim oyun icinden zaten yazisioruz kismetse bi gun foto ceker gunlugunuze atariz

- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Teşekkürler tam olarak NureddinAiwendiL yazdı:adiniz nurettin sanirim gunlugunuzu merakla takip etmekteyim hocam basarilarinizin devamini dilerim oyun icinden zaten yazisioruz kismetse bi gun foto ceker gunlugunuze atariz![]()
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
merhaba günlüğüm ve değerli okuyucuları,
Şu sıralar gece 12 civarlarında oyuna girip 5:30 gibi bıraktığımdan dolayı bırakırken bitkin halde oluyorum bu yüzden günlüğe paylaşımlarımı seyrekleştirdim sanırım buna bir düzen getirmem gerekecek sanırsam
en kısa zamanda gerekli ayarlamaları yapcağım
Merak edenler için ise 1 adet y2 aldım sayılır. Sözünü aldık bir kaç güne elimde olur. Y2 geldikten sonrada kalan parayla hemen Mehmetede y2 için biriktirmeye başlayacağım. 2 y2 iyi gideriz diye tahmin ediyorum.
Sağlıcakla ve esenlikle kalın
Şu sıralar gece 12 civarlarında oyuna girip 5:30 gibi bıraktığımdan dolayı bırakırken bitkin halde oluyorum bu yüzden günlüğe paylaşımlarımı seyrekleştirdim sanırım buna bir düzen getirmem gerekecek sanırsam
Sağlıcakla ve esenlikle kalın
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
Merhaba günlüğüm ve değerli okuyucuları,
1 haftadır oyuna girdiğim süre zarfında emin önünde maden topluyordumve arada kenana gidiyordum.
Lakin herzamanki gibi boş çıkan kenan Bey, bana tek yüzüğüm olan ışık yüzüğü yine verdi.
''hali al al, Al hadi bak al '' dermişcesine.

Birazcık ws çalışmaları, birazcıkta ticatet yaptım. Sanırım ikisinide geliştirmem lazım

Madene devam...

Holde bulunan şifacıma geçtim
11 lvldim daha. Handan hanımı ziyarete gelmişlerdi, Lodos Neferler.
Bir köşede usulca bekledim

29 level olmuştum
O kadar çok ölüyorduk ki dön başa dön başa yapa yapa exp süper arttı 

32...

ve gecenin sonunda 40 leveldim
Teşekkürler Aykutcum. (Serinplay)
Bu günlükte bu kadardı sağlıcakla kalın
1 haftadır oyuna girdiğim süre zarfında emin önünde maden topluyordumve arada kenana gidiyordum.
Lakin herzamanki gibi boş çıkan kenan Bey, bana tek yüzüğüm olan ışık yüzüğü yine verdi.
''hali al al, Al hadi bak al '' dermişcesine.

Birazcık ws çalışmaları, birazcıkta ticatet yaptım. Sanırım ikisinide geliştirmem lazım

Madene devam...

Holde bulunan şifacıma geçtim
Bir köşede usulca bekledim

29 level olmuştum

32...

ve gecenin sonunda 40 leveldim
Teşekkürler Aykutcum. (Serinplay)
Bu günlükte bu kadardı sağlıcakla kalın
- zamanvakti
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: -.-
merhabalar günlüğünüzü severek okuyorum devamını bekliyoruz iyi oyunlar sağlıcakla kalın.
Beyazköşk (50) Tuğrabey (Şifacı)
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
teşekkür ederim güzel yorumların içinzamanvakti yazdı:merhabalar günlüğünüzü severek okuyorum devamını bekliyoruz iyi oyunlar sağlıcakla kalın.
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
Merhaba günlüğüm ve değerli okuyucuları,
Bugun sonunda bir adet yıldırım 2 tılsımına sahip oldum
Şimdi sıra mehmette diyip yola koyuldum ve 1 salgı 1 jadeit düşürüp gecenin geç bir vakit olması sebebiyle uykuma geçiyorum:) Resimi anlatım yarına artık
Şimdi sıra mehmette diyip yola koyuldum ve 1 salgı 1 jadeit düşürüp gecenin geç bir vakit olması sebebiyle uykuma geçiyorum:) Resimi anlatım yarına artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Hayırlı olsun,cümle içerisinde Jadeit mi geçti?AHDElVEFA yazdı:Merhaba günlüğüm ve değerli okuyucuları,
Şimdi sıra mehmette diyip yola koyuldum ve 1 salgı 1 jadeit düşürüp gecenin geç bir vakit olması sebebiyle uykuma geçiyorum:) Resimi anlatım yarına artık![]()
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı
Sağolasın FurkanRetaliation yazdı:Hayırlı olsun,cümle içerisinde Jadeit mi geçti?AHDElVEFA yazdı:Merhaba günlüğüm ve değerli okuyucuları,
Şimdi sıra mehmette diyip yola koyuldum ve 1 salgı 1 jadeit düşürüp gecenin geç bir vakit olması sebebiyle uykuma geçiyorum:) Resimi anlatım yarına artık![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Ben de bundan sonra o şahsına münhasır kelimeyi listemden siliyorum.Aha aşağıdaki videodaki gibi.DELETE,DELETE,DELETE!AHDElVEFA yazdı:Sağolasın FurkanRetaliation yazdı:Hayırlı olsun,cümle içerisinde Jadeit mi geçti?AHDElVEFA yazdı:Merhaba günlüğüm ve değerli okuyucuları,
evet Jadeit(jadeit,jadeit)