Hala değer mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
macarsalami
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Hala değer mi?

Mesaj gönderen macarsalami »

Herkese merhaba , bu oyunu çeşitli zamanlarda ve çeşitli sunucularda oynadım ve tekrar başlamayı düşündüm , başlamaya değer mi dersiniz , çoğu şeye hakim değilim.
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Hala değer mi?

Mesaj gönderen Terminal »

Oyuna ilgi sıfır. Bence başlama
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
MEDEA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MEDEA »

Ben başlamanı öneririm, hatta yeni başlayanlar ve forumda konuları vardı. Biraz süre geçti ama istersen onlara ulaş belki yardımcı olurlar sana oyun içinde de. Ayrıca kendi düşüncem şu, çok fazla oyun denedim lakin iKV gibi sevemedim. Oyuna döndüğümde hol konusunda hiç fikir sahibi değildim ama zamanla hakim olunuyor. Sen de bir girip oyuna bak Eminönü sokakları, Meteor çukurları sende de eskiyi hatırlatıp bir gülümseme oluşturursa düşünmene bile gerek yok. :)

Tabiki oyun içeriği ve oyundaki kişiler değişti lakin bunu istediğimiz hale, istediğimiz samimi ortama getirecek olanlar yine bizleriz. :)
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Para vermiyeceksen oynama gerçi para versende karşılığını alamıyorsun illa oynarım diyorsan Nisan ayını bekle derim.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
macarsalami
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen macarsalami »

KraToSs yazdı:Para vermiyeceksen oynama gerçi para versende karşılığını alamıyorsun illa oynarım diyorsan Nisan ayını bekle derim.
Nisan ayını beklemem bir şeyi değiştirecek mi , yani olsaydı şimdiye kadar bişi olurdu
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

macarsalami yazdı:
KraToSs yazdı:Para vermiyeceksen oynama gerçi para versende karşılığını alamıyorsun illa oynarım diyorsan Nisan ayını bekle derim.
Nisan ayını beklemem bir şeyi değiştirecek mi , yani olsaydı şimdiye kadar bişi olurdu
Sobee yediği pastasını bitirirmi bitirmez.Dönmeni Tavsiye Ederim.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Oynamak istiyorsan oyna. Yönetimin ilgisiz olması oyunun oynanmaması gerektiği anlamına gelmez. Bırakın şu kara propagandayı artık.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Resim

Ne kadar oldu ?

Nerull forumda bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum diyeli 1 Yıl 13 gün oldu

[color=#40FF40]Nerull[/color] yazdı:Merhaba Arkadaşlar,

Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.

Yaklaşık 3 yıllık bir süre zarfında ekip bu proje üzerinde çalışıyor ve kapalı beta sürecine çok yakınız. Tüm oyun severlerin de bu oyunu severek oynayacağını umuyoruz.

Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk. Ancak kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına bu konu altına yorum olarak küçük bir bilgilendirme geçelim.

Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.

Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.

Sevgilerimle,
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen melihbaba »

resp0nse yazdı:
Resim

Ne kadar oldu ?

Nerull forumda bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum diyeli 1 Yıl 13 gün oldu

Yeni projemiz "Kader Mühürleri" için planladığımız resmi açıklama ve basın duyurusundan önce Merlin'in Kazanı ve sosyal medya üzerinde beklediğimizden biraz erken olarak duyulmuş oldu.

Yaklaşık 3 yıllık bir süre zarfında ekip bu proje üzerinde çalışıyor ve kapalı beta sürecine çok yakınız. Tüm oyun severlerin de bu oyunu severek oynayacağını umuyoruz.

Resmi duyuruyla birlikte İKV için de resmi bir açıklama yapmayı düşünüyorduk. Ancak kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına bu konu altına yorum olarak küçük bir bilgilendirme geçelim.

Sobee kısıtlı imkanlara ve küçük bir ekip olmasına rağmen aynı anda birden fazla projeyi yürütmüş bir ekiptir. Hala küçük bir oyun geliştirme ekibi olarak yolumuza devam ediyoruz ve her zaman olduğu gibi İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuza destek vermeye devam ediyoruz.

Oyunlarımızda henüz netleşmeyen konular hakkında bilgi vermekten her zaman kaçınmışızdır. Ancak şunu net olarak söyleyebilirim ki; İstanbul Kıyamet Vakti oyunumuz asla sona ermedi ve kapanma durumuna da gelmedi. Neden bu süre zarfında oyunda değişiklik olmadığı ise ayrı bir konunun başlığı. Oyuncularımız için bu sene hayırlı ve güzel şeyler olacağını umuyorum.

Sevgilerimle,
İnsanların zamanını ve umutlarını sömürmekten başka birşey yaptıkları yok , bu oyunu hayalet şehire çevirdiler kimsenin iplediği yok oyuna kesinlikle başlanmamalı diye düşünüyorum
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
Kullanıcı avatarı
Kenshi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kenshi »

resp0nse yazdı:
Resim

Ne kadar oldu ?

Sevgilerimle,
Osmangazi köprüsü açıldı. Daha ne olsun?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön