BİR SORUM VAR

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

BİR SORUM VAR

Mesaj gönderen Zuvay »

Uzun süredir aklımı kurcalayan bir sorum var. DEV'lerin bizi ölüm maçına götürdüğü alan acaba bab ı alinin üst tarafı mı kamerayı babı alıde yukarı çevirdiğimzde savaş meydanına benzeyen bır taban görüyoruz hem savaş meydanındaki ruh taşını kullanınca da hemen bab ı aliye inebiliyoruz Zuvay/Beyazköşk
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: BİR SORUM VAR

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Tarif edeyim. Karakürk diye tabir ettiğimiz Boss 'un ilerisinde ki boş bir alanda. Nereden mi biliyorum ? Klan savaşı sırasında kazanmış hediyeyi aldıktan sonra orada karakterimi kapatmıştım ve ertesi gün karakterimi açtığımda aynı yerdeydim. Ve diğer pc den başka karakter açıp grup atmış sonra onu seçerek hayvan salıp takip ettim ve işaretli olan yeri buldum. Yılanların oradan seçili işaret yakın görünüyordu. Daha sonra Karakürk olma ihtimalini göz önünde bulundurarak Kurt mağrasından karakürke indim ve aynı dediğim şekilde buldum. Biraz mesafesi var ve hayvan süresi de kısa olduğundan yetiştiremedim oraya ama işaretlediğim için görmüştüm. :ugeek:
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

DuMaNisTT yazdı:Tarif edeyim. Karakürk diye tabir ettiğimiz Boss 'un ilerisinde ki boş bir alanda. Nereden mi biliyorum ? Klan savaşı sırasında kazanmış hediyeyi aldıktan sonra orada karakterimi kapatmıştım ve ertesi gün karakterimi açtığımda aynı yerdeydim. Ve diğer pc den başka karakter açıp grup atmış sonra onu seçerek hayvan salıp takip ettim ve işaretli olan yeri buldum. Yılanların oradan seçili işaret yakın görünüyordu. Daha sonra Karakürk olma ihtimalini göz önünde bulundurarak Kurt mağrasından karakürke indim ve aynı dediğim şekilde buldum. Biraz mesafesi var ve hayvan süresi de kısa olduğundan yetiştiremedim oraya ama işaretlediğim için görmüştüm. :ugeek:

ahahaha ciddi olamazsın ya tespitin kralına gel :mrgreen: :mrgreen: enteresan ;) ;) ;) ;)
Sadece
Kahve

Ahi Evran'a selamlar
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RecepBaS »

pankuscagiz yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Tarif edeyim. Karakürk diye tabir ettiğimiz Boss 'un ilerisinde ki boş bir alanda. Nereden mi biliyorum ? Klan savaşı sırasında kazanmış hediyeyi aldıktan sonra orada karakterimi kapatmıştım ve ertesi gün karakterimi açtığımda aynı yerdeydim. Ve diğer pc den başka karakter açıp grup atmış sonra onu seçerek hayvan salıp takip ettim ve işaretli olan yeri buldum. Yılanların oradan seçili işaret yakın görünüyordu. Daha sonra Karakürk olma ihtimalini göz önünde bulundurarak Kurt mağrasından karakürke indim ve aynı dediğim şekilde buldum. Biraz mesafesi var ve hayvan süresi de kısa olduğundan yetiştiremedim oraya ama işaretlediğim için görmüştüm. :ugeek:

ahahaha ciddi olamazsın ya tespitin kralına gel :mrgreen: :mrgreen: enteresan ;) ;) ;) ;)
yok hacı adam yememiş içmemiş, hatta uyumamış onu araştırmış helal :D
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Oyuna yenilik gelmiyo bi sey olmuo 2007-2008 den beri bu oyunu oynuyorum. Her turlu item sah eser var :) insan sıkılınca ugrasiyor :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RecepBaS »

DuMaNisTT yazdı:Oyuna yenilik gelmiyo bi sey olmuo 2007-2008 den beri bu oyunu oynuyorum. Her turlu item sah eser var :) insan sıkılınca ugrasiyor :mrgreen:
katılıyorum sana kardeş :P
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

Bu ne azimdir YaRabbi.Yiğidim seni tanımak isterim!
Resim
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

helal olsun.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön