oyunda fare imleci donuyor ama fare işliyor ACİLLL

Donanımsal sorunlar, teknik konularda yardımlaşma ve iletişim alanı
Kilitli
Atlas445566
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

oyunda fare imleci donuyor ama fare işliyor ACİLLL

Mesaj gönderen Atlas445566 »

merhaba arkadaşlar, benim bilgisayardan ikv ye girene kadar farede sorun olmuyor şifre yazıyorum giriyorum karakter seçimi ekranından itibaren yani oyun ilk açıldığında oyunun fare imleci ortada donuk duruyor fareyi oynatınca biyerlerin üzerine gelince seçebiliyorum ama imlecin nerde olduğunu göremiyorum ortada donduğu için
ne yapmam lazım acaba ?
Kullanıcı avatarı
MEDEA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: oyunda fare imleci donuyor ama fare işliyor ACİLLL

Mesaj gönderen MEDEA »

Size önerim ilk önce oyunun açılışında ayarlar kısmından test amaçlı daha düşük ayarları seçmeniz ve ekran çözünürlüğünüz ile oyun çözünürlüğünüzü aynı olarak ayarlamayı denemeniz. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz :) Bir de bunu başka oyunlar veya programlarda yaşıyorsanız bilgisayarınız kaynaklı bir sorun olduğu kesin demektir bu durumda da altta çalışan uygulamaları kapatır ikv girmeyi deneyebilirsiniz.
Atlas445566
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Atlas445566 »

MEDEA yazdı:Size önerim ilk önce oyunun açılışında ayarlar kısmından test amaçlı daha düşük ayarları seçmeniz ve ekran çözünürlüğünüz ile oyun çözünürlüğünüzü aynı olarak ayarlamayı denemeniz. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz :) Bir de bunu başka oyunlar veya programlarda yaşıyorsanız bilgisayarınız kaynaklı bir sorun olduğu kesin demektir bu durumda da altta çalışan uygulamaları kapatır ikv girmeyi deneyebilirsiniz.
tam ekran olunca böyle bir sorun oluyormuş :) hallettim ilgin için teşekkürler
Kullanıcı avatarı
MEDEA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen MEDEA »

Rica ederim sorunun çözülmesine sevindim :)
Kilitli

“Donanım / Teknik Sorunlar” sayfasına dön