merhaba arkadaşlar, benim bilgisayardan ikv ye girene kadar farede sorun olmuyor şifre yazıyorum giriyorum karakter seçimi ekranından itibaren yani oyun ilk açıldığında oyunun fare imleci ortada donuk duruyor fareyi oynatınca biyerlerin üzerine gelince seçebiliyorum ama imlecin nerde olduğunu göremiyorum ortada donduğu için
ne yapmam lazım acaba ?
oyunda fare imleci donuyor ama fare işliyor ACİLLL
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: oyunda fare imleci donuyor ama fare işliyor ACİLLL
Size önerim ilk önce oyunun açılışında ayarlar kısmından test amaçlı daha düşük ayarları seçmeniz ve ekran çözünürlüğünüz ile oyun çözünürlüğünüzü aynı olarak ayarlamayı denemeniz. Umarım bir çözüm bulabilirsiniz :) Bir de bunu başka oyunlar veya programlarda yaşıyorsanız bilgisayarınız kaynaklı bir sorun olduğu kesin demektir bu durumda da altta çalışan uygulamaları kapatır ikv girmeyi deneyebilirsiniz.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
tam ekran olunca böyle bir sorun oluyormuşMEDEA yazdı:Size önerim ilk önce oyunun açılışında ayarlar kısmından test amaçlı daha düşük ayarları seçmeniz ve ekran çözünürlüğünüz ile oyun çözünürlüğünüzü aynı olarak ayarlamayı denemeniz. Umarım bir çözüm bulabilirsinizBir de bunu başka oyunlar veya programlarda yaşıyorsanız bilgisayarınız kaynaklı bir sorun olduğu kesin demektir bu durumda da altta çalışan uygulamaları kapatır ikv girmeyi deneyebilirsiniz.
Rica ederim sorunun çözülmesine sevindim :)