Yenilik İsteyen Oyuncular

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melihbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Yenilik İsteyen Oyuncular

Mesaj gönderen melihbaba »

Aylar sonra foruma gireyim dedim hala bekleyen insanları gördüm yazık bu kadar insanın umudunu emeğini sömürmek karşısındaki insana saygısızlıktır , oyunu 2013 sonbaharında bıraktım ozamanlarda aynı şeyler konusuluyordu güncelleme gelcek yeni bölge yeni level :) bak adamlar yeni oyun yaptı ikv parasıyla desteğe mesaj atsan 3 ay geri dönüş yok , Bu oyunun tek bir dönüşü var oda 0 dan başlamak ben eminim ki o alman ok ucu 39 lwl zamanı ikv yi tekrar getirseler bu oyun tekrar canlanır , bu forumda yüzlerce konu açldı sunları yapın diye hangsi yapıldı ? kimsenin iplediği yok sözde Nerul abimiz acıklama yapacaktı hani nerede ? Mevlüt Dinç Boşuna Demiyor miladı doldu diye.Çoğu İnsan Eski ortamı özlüyor , Zor Değil Abi Açsınlar eski 39 lwl ikvsini 49 da olabilir , getirseler kimsenin oynamam diyeceğini sanmam.Şimdi Oyuna Girip Bakıyosun Tılsımda 1 tane oyuncu yok 1 lwl çar açıp emiönüne bakıyosun tılsımsız kenana bile adam almıyolar eskiden öylemiydi bi bölge 3 saat sürse sesimizi cıkarmazdık o ortamın o uğraşın verdiği tadı hiç birzaman alamadık özlüyoruz köpek gibi özlüyoruz hemde. Ya şu oyunu kapatsınlar gidelim insanların umudunu emeğini sömürmesinler yada desinler ki yenilikler için çalışmaya başladık vs , bu nedir kardeşim kimsenin iplediği yok kimsenin bi açıklama yaptığı yok ayıp değilmi 3 4 yıldır bu oyunun başını bekleyen insanlara .
Resim

Kod: Tümünü seç

"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."
Sızıntıxazrail Sızıntıxyakışıklı SertVuRuŞ
- Artık Karaköy'de SERTVURUŞ
berj
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen berj »

guzel zamanlardı.
Kullanıcı avatarı
MoNeSa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen MoNeSa »

Güzel özetlemişsiniz Melih bey
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı: 15 Şub 2017 23:55 Kesinlikle haklısın asıl bunda en ayar olduğum kısım şifacı arkadaşlar alınmasın bende şifacı kullanıyorum.Bölgeye giremediği içi şifa açan adam çıban asasıyla m1 m23 arıyor? Sanki üretmesi çok kolay gibi herkes parayı nerden bulabiliyor anlayabilmiş değilim ben hayatımda envanterde max 120m para gördüm millet 200 m ne felan vs atıyor oyunun çivisi çıkmış durumda maalesef
120 mı ben en fazla 17-18 falan gördüm 2-3 olunca bile zengin sayıyorum kendimi :D
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Oyunun fişi 49 lwl gelince çekilmişti aslında. 39 lwl zamanında emler dolu herkesin sağlam bir üstü yoktu. 1 kişi 3 kişi kesebilir iken şuan ki durumda kesemiyor. Nedeni ise herkesin ful olması. Canı sıkılan karakter açıyor üstünü diziyor. Savaşların bir tadı yok açıkcası. Büyücüyü tekleyen savaşçılar , savaşçının büyücüyü kesmeye dayalı attığı deparın geri sekmesi , bunlar düzeltilmesi gereken durumlar lakin ilgilenen yok.

Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön