PARA KASMA

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: PARA KASMA

Mesaj gönderen Retaliation »

MrSeKizGenN yazdı:Merhabalar ;

Öncelikle Karakterin Sınıfı Nedir ?

Savaşçı ; Maden Gezerek Şansın Var İse Arttırıcı Vs . Gerek Kalmadan İyi Madenler Elde Ederek Satıp Para Kazana Bilirsin , Büyük Holde Tılsımın Olmadanda Saate Yolculuk Eden Biri İle Örse Kadar Gidip Orada Tek Tek Slot Keserek Xenotim Elde Edip Satabilirsin Veya Akrep Örümcek Vs Keserek Düşen Esyaları Satıp iyi Bir Kazanç Elde Edebilirsin

Büyücü ; Öncelikle Büyücünün Yeteneği Fizk Olmalı Ve Cehennem Üstü Full İse Ateş Çemberi Yeteneklerini Kullanarak Örümcek Çukuruna Gidip Salgı Akrep Çukuruna Gidip Peptit Kasarak İyi Bir Kazanç Elde Edebilisn Unutmadan da Düşen Eşyalar İlede Satıp Kazanç Elde Edebilirsin

Şifacı ; Gazap İsen Savaşçı Gbi Aynı Şeyleri Yapa Bilirsin Eğer Arkadaşların Var İse Gurup Olarak Xenotim Salgı Peptit Kasarak İyi Bir Kazanç Elde Edebilirisn

Bildiklerim Bunlar Unuttuğum Birşey Varsa Kusura Bakmayın .

İyi Forumlar ;)

+1
Resim
Kullanıcı avatarı
RecepBaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RecepBaS »

uğraşma boşa para kasamassın :D
maden çek o kurtarır seni :D
Kostantiniyye elbette feth edilecektir. “Onu feth eden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker ne güzel askerdir.” ''Hz.MUHAMMED (sav.)''

''Fatih Sultan Mehmed''
( 1453 )
Taco
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Taco »

Tesekkurler :D
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

PARA KASMA SORUNSALI

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

Herkesze iyi akşamlar dilerim uzatmadan konuya geçeyim benim buyucumde her türlü fizik elek tılsım mevcut elek 3 ünden fizik 3 üne y2 sinden bb 3 üne hepsi var ama hepsi akçe çekip kondrit cekmek vb.yollar ile şimdide sıfaçim ve ofansif ime tılsım kasmak istiyorm
Günde 20 30 m kasabilecegim tavsiyelerinizi bekliyorm
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: PARA KASMA SORUNSALI

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Tolgacan108 yazdı:Herkesze iyi akşamlar dilerim uzatmadan konuya geçeyim benim buyucumde her türlü fizik elek tılsım mevcut elek 3 ünden fizik 3 üne y2 sinden bb 3 üne hepsi var ama hepsi akçe çekip kondrit cekmek vb.yollar ile şimdide sıfaçim ve ofansif ime tılsım kasmak istiyorm
Günde 20 30 m kasabilecegim tavsiyelerinizi bekliyorm
Elektrik hasarın varsa holde takıl. Maden falan uğraşma.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık

“Genel Etkileşim” sayfasına dön