Pazar sistemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Taco
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Pazar sistemi

Mesaj gönderen Taco »

Arkadaslar sizce pazar sistemi gelse nasil olur ? Pazar kurma buyy pazar kurma gibi
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Re: Pazar sistemi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Taco yazdı:Arkadaslar sizce pazar sistemi gelse nasil olur ? Pazar kurma buyy pazar kurma gibi
Eğer kast ettiğin şey metin2 oyunundaki gibi ise olabilir. Ama bence topkapı bölgesinde loncalara ait pazarların kurulması daha iyi olur gibi. Herkes şahsi pazarını açmamalı bence.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

SalurBeyi yazdı:
Taco yazdı:Arkadaslar sizce pazar sistemi gelse nasil olur ? Pazar kurma buyy pazar kurma gibi
Eğer kast ettiğin şey metin2 oyunundaki gibi ise olabilir. Ama bence topkapı bölgesinde loncalara ait pazarların kurulması daha iyi olur gibi. Herkes şahsi pazarını açmamalı bence.
Olabilir ama çok taklitçi görünür.
Resim
Taco
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Taco »

Bence pazar sistemi olursa cok guzel olur ben sahsen para eden pantolon zirh vs. Satmaya useniyorum
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Retaliation yazdı:
SalurBeyi yazdı:
Olabilir ama çok taklitçi görünür.
Mecburen hocam. Başka bir yolu varmı? Kabul edelim metin2'deki poşet ile pazar kurma sistemi çok iyiydi. İKV'de nasıl olabilir diye düşünüyorum. Bankanın içi açılsın. Giriş olsun yani bankaya. Herkesin bir tezgahı olsun. Bu tezgahlar mısır çarşısına da kurulabilir. Böyle bir sistem olursa Eminönü'de bir yer belirlenip (jandarma ali'nin etrafı olabilir) herkes pazarını oraya kurabilir. Büyük ihtimalle de pazar kurma hakkı 1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık şeklinde akçe ile satılan bir ürün olur.
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Pazar Sistemine hayır bro. Orijinal bir oyunu çakma yapmaktan başka bir şey olmaz.
Taco
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Taco »

Aynen kardesim sonuna kadar haklisin sonucta orjinal oyun 5 yildir guncelleme gelmeyen orjinal oyun :D :D
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Terminal »

Kader mühürlerinde pazar sistemi var ve çok başarılı. Ama ikv'nin alt yapısı kötü ve bu sistem imkansız.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Terminal yazdı:Kader mühürlerinde pazar sistemi var ve çok başarılı. Ama ikv'nin alt yapısı kötü ve bu sistem imkansız.
Son ileti kısmında senin adını gördüm. Dedim terminale sorayım bari KM'de var mı pazar sistemi diye. Kalp kalbe karşıymış. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Terminal
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Terminal »

SalurBeyi yazdı:
Terminal yazdı:Kader mühürlerinde pazar sistemi var ve çok başarılı. Ama ikv'nin alt yapısı kötü ve bu sistem imkansız.
Son ileti kısmında senin adını gördüm. Dedim terminale sorayım bari KM'de var mı pazar sistemi diye. Kalp kalbe karşıymış. :lol: :lol:
Evet ama o sistemi de başka oyunda çalmışlar :D
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön