Pazar sistemi
Pazar sistemi
Arkadaslar sizce pazar sistemi gelse nasil olur ? Pazar kurma buyy pazar kurma gibi
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Re: Pazar sistemi
Eğer kast ettiğin şey metin2 oyunundaki gibi ise olabilir. Ama bence topkapı bölgesinde loncalara ait pazarların kurulması daha iyi olur gibi. Herkes şahsi pazarını açmamalı bence.Taco yazdı:Arkadaslar sizce pazar sistemi gelse nasil olur ? Pazar kurma buyy pazar kurma gibi
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Olabilir ama çok taklitçi görünür.SalurBeyi yazdı:Eğer kast ettiğin şey metin2 oyunundaki gibi ise olabilir. Ama bence topkapı bölgesinde loncalara ait pazarların kurulması daha iyi olur gibi. Herkes şahsi pazarını açmamalı bence.Taco yazdı:Arkadaslar sizce pazar sistemi gelse nasil olur ? Pazar kurma buyy pazar kurma gibi
Bence pazar sistemi olursa cok guzel olur ben sahsen para eden pantolon zirh vs. Satmaya useniyorum
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
Mecburen hocam. Başka bir yolu varmı? Kabul edelim metin2'deki poşet ile pazar kurma sistemi çok iyiydi. İKV'de nasıl olabilir diye düşünüyorum. Bankanın içi açılsın. Giriş olsun yani bankaya. Herkesin bir tezgahı olsun. Bu tezgahlar mısır çarşısına da kurulabilir. Böyle bir sistem olursa Eminönü'de bir yer belirlenip (jandarma ali'nin etrafı olabilir) herkes pazarını oraya kurabilir. Büyük ihtimalle de pazar kurma hakkı 1 günlük, 1 haftalık ve 1 aylık şeklinde akçe ile satılan bir ürün olur.Retaliation yazdı:Olabilir ama çok taklitçi görünür.SalurBeyi yazdı:Eğer kast ettiğin şey metin2 oyunundaki gibi ise olabilir. Ama bence topkapı bölgesinde loncalara ait pazarların kurulması daha iyi olur gibi. Herkes şahsi pazarını açmamalı bence.Taco yazdı:Arkadaslar sizce pazar sistemi gelse nasil olur ? Pazar kurma buyy pazar kurma gibi
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Pazar Sistemine hayır bro. Orijinal bir oyunu çakma yapmaktan başka bir şey olmaz.
Aynen kardesim sonuna kadar haklisin sonucta orjinal oyun 5 yildir guncelleme gelmeyen orjinal oyun

Kader mühürlerinde pazar sistemi var ve çok başarılı. Ama ikv'nin alt yapısı kötü ve bu sistem imkansız.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
Son ileti kısmında senin adını gördüm. Dedim terminale sorayım bari KM'de var mı pazar sistemi diye. Kalp kalbe karşıymış. :lol: :lol:Terminal yazdı:Kader mühürlerinde pazar sistemi var ve çok başarılı. Ama ikv'nin alt yapısı kötü ve bu sistem imkansız.
Evet ama o sistemi de başka oyunda çalmışlarSalurBeyi yazdı:Son ileti kısmında senin adını gördüm. Dedim terminale sorayım bari KM'de var mı pazar sistemi diye. Kalp kalbe karşıymış. :lol: :lol:Terminal yazdı:Kader mühürlerinde pazar sistemi var ve çok başarılı. Ama ikv'nin alt yapısı kötü ve bu sistem imkansız.
#FethiSekin UNUTMAYACAĞIZ!