Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Terminal yazdı:Bazı arkadaşlar da bana "Bu forumu terk et" diyor. Burası kimsenin tapulu malı değil, istediğim zaman istediğim kadar bu forumda takılır istediğim iletiyi de yazarım.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Kullanıcı avatarı
AHDElVEFA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen AHDElVEFA »

FiratCakiroglu yazdı:
Terminal yazdı:Bazı arkadaşlar da bana "Bu forumu terk et" diyor. Burası kimsenin tapulu malı değil, istediğim zaman istediğim kadar bu forumda takılır istediğim iletiyi de yazarım.
Resim
Hahaha bunu çok güldüm ya :D :D
Resim
🇹🇷

Raiders Of Anatolia

Ahde vefasızlık etti demesinler...

VEFA (Büyücü) Karaköy
Ahdevefa (Büyücü) Karaköy
VEFA(Savaşçı) Eminönü

Lodos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lodos »

Terminal sen oncelikle onceki iletilerini oku sonrada biz sana ne demisiz yorumla ne anlatmaya calismisiz bide en sonki iletini oku sana tavsiyem oyun falan oynama çok kitap oku
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

tamam ok by.
AHDElVEFA yazdı:
FiratCakiroglu yazdı:
Resim
Hahaha bunu çok güldüm ya :D :D
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

Km facebook sayfasında neredeyse her yoruma bir cevap yazılıyor.
İkv facebook sayfası ise bir şey demeye gerek yok..
1 Nisanda bakalım ne olacak beklentim yüksek değil ama bekliyelim.
Nerull'un dediği gibi " sabır arkadaşlar biraz daha sabır" 5 yıllık sabrın sonu ne olacak bakalım.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Oyunu oynayan arkadaşlar size danışmak istedim nasıl oyun güzelmi indirip deneyesim varda :)
tmertpal5
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen tmertpal5 »

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Oyunu oynayan arkadaşlar size danışmak istedim nasıl oyun güzelmi indirip deneyesim varda :)
Oyunda çok büyük bir konsept eksikliği var. Oyun, oyuncuyu gelişmek için ırgatlık yapmaya zorunlu tutuyor şuanda, bilmiyorum bu sistem değişirmi. Yeni gelecek hybanda paketini çok övdüler belki bu tarz sorunlar kalkar ortadan. Sana tavsiyem seviye 10 bi karakter hazırda bulundur en azından belki gelen güncelleme ile oyun zevkli bir hal alabilir.
Kullanıcı avatarı
KraToSs
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen KraToSs »

tmertpal5 yazdı:
IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Oyunu oynayan arkadaşlar size danışmak istedim nasıl oyun güzelmi indirip deneyesim varda :)
Oyunda çok büyük bir konsept eksikliği var. Oyun, oyuncuyu gelişmek için ırgatlık yapmaya zorunlu tutuyor şuanda, bilmiyorum bu sistem değişirmi. Yeni gelecek hybanda paketini çok övdüler belki bu tarz sorunlar kalkar ortadan. Sana tavsiyem seviye 10 bi karakter hazırda bulundur en azından belki gelen güncelleme ile oyun zevkli bir hal alabilir.
Son durum nedir,?
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

Son iletimi aylar önce atmıştım . Merak eden arkadaşlar için yazıyorum

Ne ikvyi ezerim nede Kader mühürlerine oyuncu çekerim

Oyunun ana hikaye paketi yani yapılış sebebi olan Hybanda 1 ay içerisinde gelicek .
Sobee ikv ile tecrübe edinip ordaki hataları burda yapmıyo Güncellemeyi 2 ay önceden oyuna katıp sadece oyunculara girişi yasaklıyo Facebooktan bölge hakkında gizemli fotoğraflar atıyo.

Optimizasyon çalışması yapılıyo oyundaki Fps sorunuda ortadan kalkacak.

Hybanda ile birlikte Tivibuda geniş reklamlarla yer alıcak oyunun işleyiş biçimi bambaşka.

Eğer sobee kalitesini ve hızını artırırsa efsaneler arasına girebilecek bir oyun.

Daha beta aşamasında olan bir oyunu kötülemek yanlış .

Bilmeyen arkadaşalar için Beta : Gelişimini tamamlamamış veya her gün gelişmeye devam eden bir yapıdır.

Alfaya geçince bu kötüleyen arkadaşların tek tek kayboldugunu göreceğiz .
Resim
Kullanıcı avatarı
FiratCakiroglu
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen FiratCakiroglu »

Can sıkıntısından Kader Mühürlerini indirip oynayayım dedim , maksat vakit öldürmek.Uzun bir oyun yaşantım olmadı ama hayatımda bu kadar yama indiren bir oyunla daha karşılaşmadım.Yamaların hepsini indirmeden kapattım launcheri.
Neden hepsini tek pakette toplamayıp , 85 - 110mb arasında belkide en az 10'ar parça halinde tek tek indirip , yükleme işlemini yapmışlar anlam veremedim.
Yarım saatten fazla belkide 1 saattir yama yüklemesini bekledim , dayanamayıp tamamlanmasını beklemeden kapattım ve oyunu sistemimden kaldırdım.Bakınız bir oyuncuyu oyunu yükleme aşamasında kaybettiler.

Resim

Ayrıca alfa , beta falan filan Teen Wolf'a çevirdiniz oyunu.Daha yükleme aşamasında oyuncuları bezdiren/bezdirecek bir oyun için fazla iddialısınız.
Velhasıl hala daha İKV'nin 1 seviye fareleri kadar değeri yok bu oyunun.Alfalar betalar falan boş muhabbet.
Resim
Resim
Resim
Resim
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön