Terminal yazdı:Bazı arkadaşlar da bana "Bu forumu terk et" diyor. Burası kimsenin tapulu malı değil, istediğim zaman istediğim kadar bu forumda takılır istediğim iletiyi de yazarım.

Terminal yazdı:Bazı arkadaşlar da bana "Bu forumu terk et" diyor. Burası kimsenin tapulu malı değil, istediğim zaman istediğim kadar bu forumda takılır istediğim iletiyi de yazarım.
Hahaha bunu çok güldüm yaFiratCakiroglu yazdı:Terminal yazdı:Bazı arkadaşlar da bana "Bu forumu terk et" diyor. Burası kimsenin tapulu malı değil, istediğim zaman istediğim kadar bu forumda takılır istediğim iletiyi de yazarım.
AHDElVEFA yazdı:Hahaha bunu çok güldüm yaFiratCakiroglu yazdı:Terminal yazdı:Bazı arkadaşlar da bana "Bu forumu terk et" diyor. Burası kimsenin tapulu malı değil, istediğim zaman istediğim kadar bu forumda takılır istediğim iletiyi de yazarım.![]()
Oyunda çok büyük bir konsept eksikliği var. Oyun, oyuncuyu gelişmek için ırgatlık yapmaya zorunlu tutuyor şuanda, bilmiyorum bu sistem değişirmi. Yeni gelecek hybanda paketini çok övdüler belki bu tarz sorunlar kalkar ortadan. Sana tavsiyem seviye 10 bi karakter hazırda bulundur en azından belki gelen güncelleme ile oyun zevkli bir hal alabilir.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Oyunu oynayan arkadaşlar size danışmak istedim nasıl oyun güzelmi indirip deneyesim varda![]()
Son durum nedir,?tmertpal5 yazdı:Oyunda çok büyük bir konsept eksikliği var. Oyun, oyuncuyu gelişmek için ırgatlık yapmaya zorunlu tutuyor şuanda, bilmiyorum bu sistem değişirmi. Yeni gelecek hybanda paketini çok övdüler belki bu tarz sorunlar kalkar ortadan. Sana tavsiyem seviye 10 bi karakter hazırda bulundur en azından belki gelen güncelleme ile oyun zevkli bir hal alabilir.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Oyunu oynayan arkadaşlar size danışmak istedim nasıl oyun güzelmi indirip deneyesim varda![]()