Merhaba. YGS - LYS dolayısıyla oyuna ara vermiştim. Hesabıma 2016 Kasım, Aralık gibi giriş yapmaya çalıştığımda ulaşamadım. E-posta adresine kadar her şey çalınmıştı. Ödünç bıraktığım kimse yoktu. Nasıl olduğu konusunda da bir fikrim yok. Daha sonra desteğe talep yolladım. Gerekli bilgileri istediler. Hesapları tek tek elimle kurdum. Kastım, çabaladım, tılsımlarını aldım belirli bir isim yaptım. Şuan ne durumdalar gerçekten haberim yok. Neyse desteğe kullanılan e-pinlerin neredeyse hepsinin Playstore dan alındığını ve isterlerse video bile çekebileceğimi belirtip istedikleri e-pinleri şifreleri ile yazdım. Parlatılan silahlardan, hesabın içinde kalan 1 adet yükseltmeye kadar... Önceden hangi loncalarda bulunup ne görev yaptığımdan tutunda tek tek item eksiklerine kadar her şeyi bildiğimi söyledim. İsimlerini aynı gün değiştirmemden tutun hangi e pinleri yükleyip değiştirdiğimi bile biliyorum.
Sonra ne mi oldu ?
Destekten 2 ay 5 gün cevap bekledim. Sonunda sıkılıp talep açtım. Geri dönüş yapılmadığını yazdım. Bana denen talebimi teknik aksaklıklardan dolayı kapattıkları ve ben yeni talep açınca akıllarına geldiği. Ardından 1 dakika sonra o açtığım ve bilgileri verdiğim talebe de cevap geldi. İnceledik ama başvurunuzu kabul etmiyoruz gibisinden yazmışlar.
Anlayacağınız ben giden emeklerimle kaldım, harcadığım zamanla ve yatırdığım parayla kaldım. İKV bir oyuncu daha kaybetti. Giden binlercesinden yalnızca biri.
Konum büyük ihtimal kapatılacak ve hiç cevap verilmeyecek. Oyuncuların size sahip çıktığı kadar siz şu oyuna sahip çıkmadınız.
Madurduk madur kaldık
-
yalnizcahesap
- Acemi Savaşçı

Re: Madurduk madur kaldık
bu konuyuda kilitleyip yalnızca destek bölümünden yardım alabilirsiniz yazacak kafaya sahipler oyuncu kazanmaya yönelik bir hareket yok yöneticilerden 1i çıkıpta işin üstünde durup ya bu adam bizim oyuncumuz gerçekten ona ait olduğunu teyit ederse mağdur olmasın diyen yok olmayacakta.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Merhabalar;
Bu gibi üyelik sorunlarına güvenliğiniz sebebiyle forum üzerinden yardımcı olamamaktayız. Yardım ve bilgi alabileceğiniz tek birim İletişim Destek Formu> Üyelik Sorunları birimidir.
Belirttiğiniz gibi daha önce başvurup ve tarafınıza cevap verildi ise, verilen bu cevap yapılan titiz çalışmalar sonucu verilmektedir.
Yaşadığınız bu olaydan dolayı üzgünüz. Anlayışınız için teşekkürler.
Bu gibi üyelik sorunlarına güvenliğiniz sebebiyle forum üzerinden yardımcı olamamaktayız. Yardım ve bilgi alabileceğiniz tek birim İletişim Destek Formu> Üyelik Sorunları birimidir.
Belirttiğiniz gibi daha önce başvurup ve tarafınıza cevap verildi ise, verilen bu cevap yapılan titiz çalışmalar sonucu verilmektedir.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
- mazlumcgdem
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Zaten oraya yazmış yardımcı olmamışlar napalım bir daha mı yazsın ??AhiEvran yazdı:Merhabalar;
DrBuLuT«Eminönü»