6.Yıl Paketinin Kaldırılması HK.
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
6.Yıl Paketinin Kaldırılması HK.
6. Yıl paketinin kaldırılması konusunda geç bile kalındı 10. yılına giren oyunda 6. yıl paketi satmak komik duruyordu. Lakin yerine birşey getirilmemesi, "oyuncuların sabrını daha fazla ne kadar sınayabiliriz." düşüncesi mi hakim yönetim ekibinde dedirtti. Yenilik gelmiyor buna alışıldı yalnız eldeki şartları hepten kötüye çekmeyin lütfen. Bu yapılan hem oyunun kaybetmesine hem oyuncuların kaybetmesine yol açar. Umarım mesajım gerekli yere ulaşır. :geek:
Keyifli forumlar.

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
Re: 6.Yıl Paketinin Kaldırılması HK.
Yönetimin uzun zamandır oyuncuların dediklerine cevap şekli :

Destanlar yazıldı sayfa sayfa yine de bir gelişme yok o yüzden yorma kendini kardeşim

Destanlar yazıldı sayfa sayfa yine de bir gelişme yok o yüzden yorma kendini kardeşim
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Henüz 10 yaşına girmedi 
Ekim 2007 den beri
Yusuf Kaan ÖZKAYNAK
- NumanTans
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
2006da açık betası vardı oyunun betayıda sayarsan 10 yaşını geçti 
NumanTans yazdı:2006da açık betası vardı oyunun betayıda sayarsan 10 yaşını geçti
Bunu bilicek kadar eskiyim =) sadecehaberiniz olsun istedim tam sürümün 10. Yılında güncelleme kokusu aldığını söyleyen bi abimiz var içerden =)
Ekim 2007 den beri
Yusuf Kaan ÖZKAYNAK
xReNaRDox yazdı:6. Yıl paketinin kaldırılması konusunda geç bile kalındı 10. yılına giren oyunda 6. yıl paketi satmak komik duruyordu. Lakin yerine birşey getirilmemesi, "oyuncuların sabrını daha fazla ne kadar sınayabiliriz." düşüncesi mi hakim yönetim ekibinde dedirtti. Yenilik gelmiyor buna alışıldı yalnız eldeki şartları hepten kötüye çekmeyin lütfen. Bu yapılan hem oyunun kaybetmesine hem oyuncuların kaybetmesine yol açar. Umarım mesajım gerekli yere ulaşır. :geek: Keyifli forumlar.
ilk kalktığında zaten tepkiler yükselmişti naptılar bilgimiz yok vs.vs.
sonra baktılar iyice öfkeleniyorlar belkide yeni bir paket geleceği içindir diye geçiştirip sakinleştirdiler.
sonra ne oldu? unutuldu gitti artık 5500 akçe cekiyor herkes plus için para ödemesi gerekiyor :lol:
neyseki benim gibi yüklü akçe alım yapan birini sonunda kaçırdılar (aylar öncesinde) fakat hala deli gibi alanlar olduğu sürece herşeyi hakediyor bu oyuncu hiç bir şeye tepki göstermeyerek 2 gün sonra unutarak felan neyse yorumu silebilecekleri kadar detaya girdim gene :|
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
YusufK34 yazdı:NumanTans yazdı:2006da açık betası vardı oyunun betayıda sayarsan 10 yaşını geçti
Bunu bilicek kadar eskiyim =) sadecehaberiniz olsun istedim tam sürümün 10. Yılında güncelleme kokusu aldığını söyleyen bi abimiz var içerden =)
tam 10. senesi nisanın kaçındaydı hocam?
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- NumanTans
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
17 Nisan diye biliyorum zaten dediğin gibi nisanda güncelleme yeni bölge yada yeni seviyeler gelicek diye biliyorum bendepankuscagiz yazdı:YusufK34 yazdı:NumanTans yazdı:2006da açık betası vardı oyunun betayıda sayarsan 10 yaşını geçti
tam 10. senesi nisanın kaçındaydı hocam?
1 nisan olması lazım
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.