Sadece bir fikir ......

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: Sadece bir fikir ......

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

barkido yazdı:
hanedanxbutcher yazdı:
barkido yazdı:
hanedanxbutcher yazdı:Arkaşlar pazar diyoruz iyi güzelde

1 satıcının devamlı actıgı serginin başında olması gerekiyor bu bir sorun
2 ıtem maden vb..alacak kişi sürekli pazarda beklemesi gerek
TABİ BUNLAR BI DEZAVANTAJ
Ya avantajlar neler...

1 lazım olan element recete madenın kolay bulunması olabılır.Ama bölge kanalınnın kullanılmaz hale getirir .Buda plus almanın faydasını azaltır
2 Bence en onemlı olan su konudur pazarda recete varsayalım uretim yapıosun madenleri topluyorsun tam uretcen bır maden eksik gidiosun alıyorsun veya bulamıyorsun uretemıosun buna engel olmak ıcın ne yapılmalı bence büyük bir sorun yorumlarımızı bu yönde yapalım gm lerde yardımcı olacagına eminim
İYİ FORUMLAR
Metin2 adlı bir oyun var biliyormusun=? EVET BİLİYORUM TABİKİ
bak bir dükkan açarsın itemlerini koyarsın iyelim sen oyundan çıkman gerek atıyorum dükkanına müşteerin geldi veya ders çalışman gerek yhani pc yi terk etmen gerek terk etsen bile o malzemelere ihtiyacı olan biri gelir ve ordan alır tek şey oyunun açık kalması ACIK KALSIN SORUN DEĞİL FAKAT PAZAR ACILINCA BELİRLENEN MEBLA YI KOYUNCA SİSTEM ONA MI IZIN VERİYO YANI

ayrıca alacaklının sadece 1 noktada olması gerekli yani yeraltında atıyorum akreplerinin orda dükkanının olması değilde yeraltında domuzun eminöünde banka meteorda babı ali vs.. vs.. belirli yerlerler olması gerek diye düşünüyorum

Tamam belirlenen yerde demek istemişsiniz sanırım ama asıl sorun recete uretım malzemeri hazırlıyorsun uretimciye ulaşman bi sorun yok malzeme yok baska sorun yanı zaman kaybı anlatabiliyormuyum
BU SAYEDE ZAMAN KAYBININ AZALACAk

BRAVO!!!!!!! :mrgreen:
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez

“Genel Etkileşim” sayfasına dön