PLAYSTORE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Caeser
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: TSK ORDUSU

PLAYSTORE

Mesaj gönderen Caeser »

Arkadaş Sunucu olarak oturduk e-pinlerimizin gelmesini bekliyoruz belirli bir gün verilmiyor 15 gün oldu hala gelicek deniliyor Ne zaman gelicek bu e-pinler ?
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: PLAYSTORE

Mesaj gönderen Nerull »

Caeser yazdı:Arkadaş Sunucu olarak oturduk e-pinlerimizin gelmesini bekliyoruz belirli bir gün verilmiyor 15 gün oldu hala gelicek deniliyor Ne zaman gelicek bu e-pinler ?
Playstore web sitesindeki sorunun giderildiği bilgisi gelmişti. Ödemesi tamamlanıp ürün olarak görünmeyen işlemleri de incelediklerini ilettiler. Biz de başvurular geldikçe iletiyoruz.

Ödeme yapıp halen ürünü ulaşmayan oyuncularımız, Playstore'a doğrudan iletilmek üzere destek formu üzerinde Dükkan Sorunları başlığı altından şu bilgilerle başvurabilirler:

Playstore Kullanıcı Adı:
Alınan Ürün:
Ödenen Tutar:
Ödeme İşlem Tarihi:
GSM Numarası:
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Nerull yazdı:
Caeser yazdı:Arkadaş Sunucu olarak oturduk e-pinlerimizin gelmesini bekliyoruz belirli bir gün verilmiyor 15 gün oldu hala gelicek deniliyor Ne zaman gelicek bu e-pinler ?
Playstore web sitesindeki sorunun giderildiği bilgisi gelmişti. Ödemesi tamamlanıp ürün olarak görünmeyen işlemleri de incelediklerini ilettiler. Biz de başvurular geldikçe iletiyoruz.

Ödeme yapıp halen ürünü ulaşmayan oyuncularımız, Playstore'a doğrudan iletilmek üzere destek formu üzerinde Dükkan Sorunları başlığı altından şu bilgilerle başvurabilirler:

Playstore Kullanıcı Adı:
Alınan Ürün:
Ödenen Tutar:
Ödeme İşlem Tarihi:
GSM Numarası:
sizleri burada görmek çok hoş ;)
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen turkneferi »

Nerull yazdı:

Playstore Kullanıcı Adı:
Alınan Ürün:
Ödenen Tutar:
Ödeme İşlem Tarihi:
GSM Numarası:
Teşekkürler.
Resim
Kullanıcı avatarı
Tolgacan108
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tolgacan108 »

İkv desteğe Nerull un istediği bilgileri yazdım ve 3 saat içinde akçe geldi benim
TETRADOX
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Nerull 1 aydir bi karakterimi aktaramadiniz bosuna akce cektirdiniz
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

DuMaNisTT yazdı:Nerull 1 aydir bi karakterimi aktaramadiniz bosuna akce cektirdiniz
Onaylanmış talepler arasında bekleyen göremedim. Hangi karakter için başvurmuştun?
Kullanıcı avatarı
theanstar
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen theanstar »

Nerull yazdı:
DuMaNisTT yazdı:Nerull 1 aydir bi karakterimi aktaramadiniz bosuna akce cektirdiniz
Onaylanmış talepler arasında bekleyen göremedim. Hangi karakter için başvurmuştun?
Nerull bey siz buralara uğrarmıydınız. :D :D
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Nerull yazdı:
Benim karakterim kapanmis bir telefon numarasindaydi ben bunu hizli destekte sordugumda destek iletisim e mesaj atmam gerektigi soylendi bunu yaptim. Gelen cevapta ise bana verilen kod ile transfer hakkimi kullanmam gerektigi soylendi. Tabi basvuru esnasinda plus e pin kodlari vs vs her turlu bilgiyi de verdim bilgilerim dogrulandi. Verilem kod ile basvurumu yaptim. Bana direk onaylanacagi ve sabah guncellemesinden sonra karakterimin aktarilacagi soylendi ama boyle bir sey gerceklesmedi e-postalar hâla mevcut isterseniz ozelden fotograflarni cekip atabilirm. Onay bekliyor diye duruyor. Telefon numarasi kapali oldugundan boyle bir sey yapmam da soz konusu degil. Durumumu izah ettikten sonra Bana verilen bilgiler dogrultusunda bire bir hepsini yaptim ama sonuclanmadi bir turlu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön