Şu boş sunucular birleşsin artık
-
idevlez
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şu boş sunucular birleşsin artık
Meran bomboş 6 kişi bulup grup bölgesi atamıyoruz.Sunucular birleşse oyun kalabalıklaşsa emin olun bazı kullanıcılar yine oyuna para yatırır ama ben şimdi karakter başına 50tl verip aktaracağıma sunucular birleşince 50tl verip silah falan parlatırım.Şu 3 kişilik meranı beyazköşkle eminönüyle birleştirseniz kimse anlamaz bile ne olup ne bittiğini.
- CengizHan58
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Şu boş sunucular birleşsin artık
Bende önceden meran sunucunda oynayan biri olarak konusmak istiyorum
.Evet oyuna ait sunuların yarısı neredeyse boş kuklacı eminönü meran özellikle bu sunucular söylemiş oldugun fikir gayet güzel
kendi şahsi fikrimi söylemek istiyorum bilmiyorum belki olur belki olmaz ama sadecce '' 39 '' a iat bir sunucu yapılabilir ve anka sunucusu gibi plussuz girilemesin bi nevi eski sistem
yönetimdeki arkadaşlar davete icabet edip soruna cevap verirler umarım. evet oyun bir hikaye üzerine gidiyor ama ilerleyen süre zarfı neyi gösterir bilinmez.Nacizane Şahsi fikrimi dile getirmek istedim.
seninle aynı fikirdeyim.
iyi forumlar...
seninle aynı fikirdeyim.
iyi forumlar...
Freelance Videographer
C E N G İ Z H A N K A R A B A Ğ
Gizlenmiş İçerikGöster
SİVAS
Özel bir sunucu yapılıp 39 seviye dönemine gelmesi zor.
Öyle bir uygulama olacağını düşünmüyorum.
Ancak eski düzen yani oyunun köklerine dönerek elementin değerli olduğu
Tek düzen değil kombinasyonların yapılabileceği düzene geri dönülmesi
Oyunun yararına olacaktır.
Tehna olan sunucuların bir araya getirilmesi teknik açıdan biraz sıkıntılı.
Çünkü her sunucuda yüzlerce hesap binlerce karakter mevcut.
Bunları sunucu birleştirmesi ile bir araya getirmek için öncelikle mevcut sunucuların çok güçlendirilmesi lazım.
Lakin ilerde bir güncelleme vs gelecek olur ise aktif kullanıcı sayısı artışından sunucular dayanamayarak çökecektir(Eskiden olduğu gibi.)
iyi forumlar.
Öyle bir uygulama olacağını düşünmüyorum.
Ancak eski düzen yani oyunun köklerine dönerek elementin değerli olduğu
Tek düzen değil kombinasyonların yapılabileceği düzene geri dönülmesi
Oyunun yararına olacaktır.
Tehna olan sunucuların bir araya getirilmesi teknik açıdan biraz sıkıntılı.
Çünkü her sunucuda yüzlerce hesap binlerce karakter mevcut.
Bunları sunucu birleştirmesi ile bir araya getirmek için öncelikle mevcut sunucuların çok güçlendirilmesi lazım.
Lakin ilerde bir güncelleme vs gelecek olur ise aktif kullanıcı sayısı artışından sunucular dayanamayarak çökecektir(Eskiden olduğu gibi.)
iyi forumlar.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Boş sunucularin dolu sunuculara aktarilmasi yerine tum bos sunucularin tek sunucu haline gelmesi daha mantikli olabilir
- amirogllu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Selamlar,
Öncelikle düşüncenizi sergilediğiniz için tebrik ediyorum hakklı olabilirsiniz ama velakin yapılması çok zor bişey istiyorsunuz
daha yetkililer 3 4 senenin ardından yenilik getirmemiş ve sizin bunu istemeniz cesarete değer doğrusu
-Başka bir açıklamamda Loncada olup işten güçten dolayı(tabiki şaka yapıoyrum )(Yenilik olmadgından) oyuna giremiyen insanlar sizin isteğiniz doğrultusunda sunucu değiştirmeleri saçmalık olur.
İyi eğlenceler.
#AteşTAŞLICALI.
Öncelikle düşüncenizi sergilediğiniz için tebrik ediyorum hakklı olabilirsiniz ama velakin yapılması çok zor bişey istiyorsunuz
daha yetkililer 3 4 senenin ardından yenilik getirmemiş ve sizin bunu istemeniz cesarete değer doğrusu
-Başka bir açıklamamda Loncada olup işten güçten dolayı(tabiki şaka yapıoyrum )(Yenilik olmadgından) oyuna giremiyen insanlar sizin isteğiniz doğrultusunda sunucu değiştirmeleri saçmalık olur.
İyi eğlenceler.
#AteşTAŞLICALI.
- AHDElVEFA
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Dostum ben sundum bu teklifide uzun vadeli böyle bi planları olmadığını ilettilerCengizHan58 yazdı:Bende önceden meran sunucunda oynayan biri olarak konusmak istiyorum.Evet oyuna ait sunuların yarısı neredeyse boş kuklacı eminönü meran özellikle bu sunucular söylemiş oldugun fikir gayet güzel
kendi şahsi fikrimi söylemek istiyorum bilmiyorum belki olur belki olmaz ama sadecce '' 39 '' a iat bir sunucu yapılabilir ve anka sunucusu gibi plussuz girilemesin bi nevi eski sistem
yönetimdeki arkadaşlar davete icabet edip soruna cevap verirler umarım. evet oyun bir hikaye üzerine gidiyor ama ilerleyen süre zarfı neyi gösterir bilinmez.Nacizane Şahsi fikrimi dile getirmek istedim.
seninle aynı fikirdeyim.
iyi forumlar...![]()