Academy Of Utopia [Genel Duyuru & Davet]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Academy Of Utopia [Genel Duyuru & Davet]

Mesaj gönderen SeRRuh »

Merhabalar,
Bu konuyu açma amacım bulundukları sunucuların zevksiz ve yetersiz olduğunu düşünen, yeni arkadaş ortamlarına açık oyunculara genel bir davettir. Tüm sunuculardan katılım bekliyoruz.

Utopia Tanıtım konusuna göz atmak için TIKLAYIN
Utopia Youtube kanalına göz atmak için TIKLAYIN
Academy Of Utopia lonca konusu ve başvuru linkine ulaşmak için TIKLAYIN

SeRRuh yazdı:Selam arkadaşlar,
Utopia loncası olarak aldığımız bir karar neticesinde, bizlere gelen " Lonca alımınız var mı? " sorularına " Lonca alımlarımız kapalı " cevabını değiştirmek istedik. Yeni ekip arkadaşları ile tanışmak ve daha kalabalık etkinliklere imza atmak için uygun ortam sağlamak adına yeni bir akademi loncası (Academy Of Utopia) kurmaya karar verdik. Bu loncanın amacı yeni ekip arkadaşlarımız ile oyun ortamındaki savaş ve eğlence anlayışını paylaşmak ve empoze etmektir. Bu şekilde Arz klanı adına sayımızın az olmasına rağmen etkili savaş taktikleri ile düşman klanını alt etmektir. Ayrıca düzenlediğimiz Er Meydanı müsabakalarında yeni arkadaşlara da şans vererek, Er meydanı kültürünü oyun içerisinde yaygınlaştırmayı ve bu keyfi daha çok kişi ile paylaşmayı planlıyoruz.

Bilgilendirme videosu:

Kimler, nasıl katılabilir? (Katılım Şartları ve Bilgilendirme)
- Oyun içerisinde ismi kirli işlere karışmamış herkes başvuru yapabilir.
- Herhangi bir kısıtlama yoktur.(İtem,tılsım durumlarına bakılmaksızın)
- Başvurular resmi istanbuloyun.com sitesi üzerinden kabul edilecektir.
- Academy Of Utopia & Utopia loncaları paralel olup, etkinliklerini beraber düzenleyecektir.
- Herhangi katılım ücreti (aidat vs.) yoktur, tamamen ücretsizdir.

Utopia Lonca tanıtım videosu için TIKLAYIN
Başvuru Linkine ulaşmak için TIKLAYIN
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Re: Academy Of Utopia [Genel Duyuru & Davet]

Mesaj gönderen romendiyojen »

Güzel Bir proje doğrusu neden olmasın belki katılabilirim :D
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Resim
Ekrem isimli arkadaşımız ile projemizin ilk meyvesini almış bulunuyoruz. Sunucuyu daha keyifli hale getirmek üzere çalışmalara devam ediyoruz.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

romendiyojen yazdı:Güzel Bir proje doğrusu neden olmasın belki katılabilirim :D
Teşekkür ederiz, belki ilerleyen zamanlarda sırt sırta savaşırız. ;)
Kullanıcı avatarı
Ek1nc1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ek1nc1 »

Başvuru yapmak için lonca lisansı aldım hemen, bekliyorum bakalım.Umarım aranızda olurum :)
DehşeTuLVahşeT // Öylenormal
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Yıllardır bu oyunu oynuyorum tüm arkadaşlarım bıraktı şuanda bende Eminönünde yalnızım birlikte oynayabileceğim ve sohbet edebileceğim kitle olsun isterim başvurumu yaptım umarım aranızda yer alırım :) Çünkü bu oyunun tadı böyle çıkıyor :) Ve de ayriyeten Çt giriyormusunuz çünkü vs lik durumdada değilim :D
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Şahsi fikrim bir anda gelişmeyeceği açısından sohbet ve muhabbetten çok oyuna getirilecek canlılığa bu sistemin büyük bir katkısı olacağı yönündedir. Bu tür adımlar ile oyuna teşvik etmek gerçekten güzel şeylere sahne olacaktır. Oyunda ki item tılsım sisteminin yerine dostluk birlik ve beraberlik ile güçlü durumlara gelinebilmesi açısından iyi bir adımdır. Çeşitli sunucularda ki karakterimi Eminönüne aktarmayı planladığım şu sıralarda belki de oyuna tekrardan keyif almak amaçlı bakabilirim. Herhangi bir loncaya girmeye taraf olmadığım ve lodos olduğum sebebiyle loncanızda bulunmasam da herhangi bir durumda destekçisi olduğumu buradan belirtmek isterim. Umarım başarılı bir proje olur.
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen SeRRuh »

Ek1nc1 yazdı:Başvuru yapmak için lonca lisansı aldım hemen, bekliyorum bakalım.Umarım aranızda olurum :)
Başvurun kabul edildi. Hadi hayırlısı :)

IIIxYeNiCeRixIII yazdı:Yıllardır bu oyunu oynuyorum tüm arkadaşlarım bıraktı şuanda bende Eminönünde yalnızım birlikte oynayabileceğim ve sohbet edebileceğim kitle olsun isterim başvurumu yaptım umarım aranızda yer alırım :) Çünkü bu oyunun tadı böyle çıkıyor :) Ve de ayriyeten Çt giriyormusunuz çünkü vs lik durumdada değilim :D
Başvurun kabul edildi. Çemberlitaş bölgesine giriyoruz evet, yeri geliyor çılgınlık yapıp 1 çemberci 4 y2 1 şifacı olarak yeri geliyor 2 savaşçı 2 büyücü 2 şifacı olarak, o an kimler hangi karakter ile müsait ise o şekilde giriyoruz :) Hayırlı olsun diyelim. :)
DuMaNisTT yazdı:Şahsi fikrim bir anda gelişmeyeceği açısından sohbet ve muhabbetten çok oyuna getirilecek canlılığa bu sistemin büyük bir katkısı olacağı yönündedir. Bu tür adımlar ile oyuna teşvik etmek gerçekten güzel şeylere sahne olacaktır. Oyunda ki item tılsım sisteminin yerine dostluk birlik ve beraberlik ile güçlü durumlara gelinebilmesi açısından iyi bir adımdır. Çeşitli sunucularda ki karakterimi Eminönüne aktarmayı planladığım şu sıralarda belki de oyuna tekrardan keyif almak amaçlı bakabilirim. Herhangi bir loncaya girmeye taraf olmadığım ve lodos olduğum sebebiyle loncanızda bulunmasam da herhangi bir durumda destekçisi olduğumu buradan belirtmek isterim. Umarım başarılı bir proje olur.
Başarı durumu beklentiye göre değişir ve biz beklentiyi minimumda tutarak ilk adımı attık. Şimdiden 19 yeni üyeye ulaşmış durumdayız ve bu kişiler ile gerek sunucu olarak gerek arz klanı olarak oyuna renk katacağımızı düşünmekteyiz. Son zamanlarda oyuncuların ortak problemleri arasında bulunan " Yalnızlık, tek tabanca modu ve ekip oyunundan bi haberlik" sorununu bu proje ile kaldırmayı hedefliyoruz. Bu oluşum her sunucudan oyuncuya açık olup bu zamana kadar yaparken zevk almadıkları bölge, er meydanı, klan savaşları gibi etkinlikleri bir nebze olsun keyifle yapmayı hedeflemektedir. Bu proje kapsamında seni de uzaktan değil, yakından tanımak isteriz :)
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

SeRRuh yazdı:
Ek1nc1 yazdı:Başvuru yapmak için lonca lisansı aldım hemen, bekliyorum bakalım.Umarım aranızda olurum :)
Başvurun kabul edildi. Hadi hayırlısı :)

Teşekkür ederim hocam IIIxDaRKKinGxIII olarak sayfaya başvurumu yaptım :)
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

SeRRuh yazdı: Başarı durumu beklentiye göre değişir ve biz beklentiyi minimumda tutarak ilk adımı attık. Şimdiden 19 yeni üyeye ulaşmış durumdayız ve bu kişiler ile gerek sunucu olarak gerek arz klanı olarak oyuna renk katacağımızı düşünmekteyiz. Son zamanlarda oyuncuların ortak problemleri arasında bulunan " Yalnızlık, tek tabanca modu ve ekip oyunundan bi haberlik" sorununu bu proje ile kaldırmayı hedefliyoruz. Bu oluşum her sunucudan oyuncuya açık olup bu zamana kadar yaparken zevk almadıkları bölge, er meydanı, klan savaşları gibi etkinlikleri bir nebze olsun keyifle yapmayı hedeflemektedir. Bu proje kapsamında seni de uzaktan değil, yakından tanımak isteriz :)

İnşallah diyelim :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön