Meran Sunucusu Hakkında Oyuncuların Düşüncesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Huzursuzluğum

Meran Sunucusu Hakkında Oyuncuların Düşüncesi

Mesaj gönderen romendiyojen »

Öncellikle Selamlar Yönetici Ekibinin eminönüne verdiği değeri merana vermemesi en büyük sorundur.Ki zat meran sunucusunda toplasan 50 kısı yok bu 50 kısı de gırmezse suncuyu satın yanı :) :D
Misal Bugünden örnek verelim (sadece bugun degıl hergün) bugün bi test amaçlı meran sunucusundan oyuna giriş yaptım sabahın 7'sinde şu ana kadar salgı kasmaya çalışıyorum. Lakin düşmüyor eminönü suncusunda 1 saate 4 salgı düşürüyorum.Bütün karekterleri eminönü sunucusuna mı aktaralım.? .Yani gün gittikçe meran suncusunda azalma oluyor ki etkinlik takımı sancak savası bıle yapamıyorum karma olum oyunu eylüldeki bir oyun güncellemesi nedeniyle eylülden once 3 ayda 695 xenotim eylülden sonra 3 ayda 37 xenotim arada büyük fark oynuyor. Eylülden sonra meran suncusuda %70 azalma var .Herkes karekterlerini eminönü suncusuna aktardı ki haklılar bende aktardım.Siz değerli oyunculara sormak istiyorum simdi eminönüne verilen değer neden merana verilmiyor ?
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Biizn İ Hüda

Re: Meran Sunucusu Hakkında Oyuncuların Düşüncesi

Mesaj gönderen Brainiac »

eminönü sunucusu canlıdır.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Brainiac yazdı:eminönü sunucusu canlıdır.
ARANAN KAN BULUNDU TEŞEKKÜRLER :)
Kullanıcı avatarı
Kabile
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen Kabile »

değerle alakalı olduğunu düşünmüyorum ben şahsen xenotim benimde çok kasmışlığım var savaşçıda 100mlp gecti eskisi gibi düşüyormu hayır düşmüyor orda haklısın fakat değer vermekle alakalı bi durum değil eskiden meran sunucusu kalabalıklığını sana söylememe gerek bile yok biliyorsun zaten ırk kesen çok oyuncu vardı bence ırklar kesildiğinde sürekli düşme şansıda o kadar artıyor bana göre bu benim düşüncem bi ara saate gidene kadar yolda giderken sürekli zaten grup haliyle kasardık büyücü savaşçı olarak 8 xenotim aldığımı biliyorum meranda sadece saate gidene kadar son olarakta şşunu yqzıyım meranın devri bitti malesef eskiden kalabalık diye sunucudan hata veren meran şimdi ise bom boş
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Meran sunucusundan Teşkilat sunucusuna geçiş yapan biriyim. Herkesin tercihi Eminönü oluyordu sunucu değişikliği yaptıkları zaman. Sancak, Tılsım ve Meran sunucuları birleştirilmeli bana göre.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
husban
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kaybedenler Kulübü

Mesaj gönderen husban »

Öncelikle Meran sunucusu Eminönü sunucusu gibi olamaz elbette ama meranda o kadar lonca var ve üstelik loncalarda bir çok kişi var.Merandaki oyuncular sadece oyuna girmiyor o kadar.Ayrıca meran sunucusunda belirtmek isterim ki karaktersiz vede milletin huzurunu bozan kişiler olduğu için bir çok kişide başka sunuculara gitti,O güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler
Resim
Resim
Resim
Resim

BEN ELİNDEKİLERİNİN DEĞERİNİ KAYBEDİNCE BİLENLERDEN DEĞİL, DEĞER VERDİĞİ İÇİN KAYBEDENLERDENİM...
Kullanıcı avatarı
amirogllu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen amirogllu »

Selam Arkadaşlar

Öncelikle bazı arkadaşların düşünceleri doğru olabilir ama Herhangi bir yenilik yapılmadığı sürece Bütün sunucular Boşalacaktır yavaş yavaş Görmekte zorlanmadığınız bişeylerden bahsedelim

Örn: ...........' ' ' ' ' ' 'oyuncular bütün zenginliği elde edip Reelden satışları gerçekleştiriyor Bu oyunun artık bi adam bile atacak hali olmadıgını herkes biliyor ve insanlar boş işlerle uğraşmaya başlamış durumda bunun nedeni de yeniliklerin olmadığındandır dediğimiz gibi böyle devam ederse bütün sunucular bir gün boşalacaktır :idea:
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Meran sunucusu açıldığında daha lise 1 öğrencisiydim. Pussu'nun yönetici olduğu zamanlardı. Ebuhan abilerin oyunda var olduğu AlayınaX Lodos efsanelerinin olduğu Arzlardan Death ve Kholpashali lerin efsane olduğu zamanlardı. O günler güzeldi. Ama şunu açık ve net söyleyebilirim özellikle Derinde ki sır paketinden bir müddet sonra Meran sunucusu üvey evlat muamelesi gördü. Bu sebepten ötürü oyuncular genellikle Teşkilat ile Eminönü sunucusuna geçtiler. Meran bir efsanedir. Her efsane gibi bunun da sonu gelmiştir. En yakın zamanda Meran- Sancak - Tılsım sunucularının birleştirilip tek bir sunucu haline gelmesi taraftarıyım. Yoksa Meran Anka'dan daha tenha olacaktır.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Mesaj gönderen Esadullah »

Reel hayatı değişen bir çok arkadaşımız oyunu bıraktı. Meran Sunucusu eski haline döneceğini hiç sanmıyorum..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön