GM Beyler Oyun Üzeri WS Lerde Yenmedıgım Kimse Kalmadı Artık Size Ws Teklif Etmeye Karar Verdim Eğer Atmak İsterseniz, Eminönü Sunucusunda Karekterım Özel Mesaj Veya Altına Cevap Yazarsanız ATA BILIRIZ AVANSTA VERIYORUM.
Defansif vs Defansif Süpürmesiz.. Maksat Eğlence
xZOE yazdı:Esselamun ALEYKUM ve Rehmetulahu ve Berakatu.
GM Beyler Oyun Üzeri WS Lerde Yenmedıgım Kimse Kalmadı Artık Size Ws Teklif Etmeye Karar Verdim Eğer Atmak İsterseniz, Eminönü Sunucusunda Karekterım Özel Mesaj Veya Altına Cevap Yazarsanız ATA BILIRIZ AVANSTA VERIYORUM.
Etkinlik Sırasında Görevli Yöneticiyi Kesmekten 6 Saat Ban Cezası Almışlığım Var Dikkat Et.
Birde Ws'lerde O Var Bu Yok Gibi Cümle Kullanıyorsan Zaten İşine Geldiği Gibi Ws Atıyorsundur.
En İyiyim Diyen Savaşcı Nasıl İstersen Öyle Gel Der.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
xZOE yazdı:Esselamun ALEYKUM ve Rehmetulahu ve Berakatu.
Etkinlik Sırasında Görevli Yöneticiyi Kesmekten 6 Saat Ban Cezası Almışlığım Var Dikkat Et.
Birde Ws'lerde O Var Bu Yok Gibi Cümle Kullanıyorsan Zaten İşine Geldiği Gibi Ws Atıyorsundur.
En İyiyim Diyen Savaşcı Nasıl İstersen Öyle Gel Der.
Şimdi Benden Gm nın şu fotosonu attığım yüzüğü takıp kesmemi bekleme dostum